Lep je dan…misel
Nekoč je nekdo rekel: “Delaj, kot da ti denar ni potreben, ljubi, kot
da ti nikoli ni nihče povzročil bolečine, pleši, kot da te nihče ne gleda, poj, kot da te nihče ne sliši, živi, kot da je raj na zemlji!”
Nogoče se niti ne zavedamo kaj vse imamo in da smo eni od redkih. Mogoče pa se tudi ne zavedamo kaj vse nimamo, prav zaradi teh stvari, ki jih imamo in jih večina ljudji nima. Mogoče je to veliko srce in duša,
ki so v naši družbi vse manjši.
(drobec iz pisma prijateljice)
Hi, severnica,
Vedno rad preberem lepe misli.. Ce zeli clovek zaziveti kot pises, mora znati ustaviti korak, videti, kar sicer ne vidi, obcutiti, kar drugace ne obcuti.. Tako veliko lepega je okrog nas, pa tega sploh ne opazimo, ker se nam nenehno nekam mudi, ker tekmujemo z okoljem, casom in sami sabo, ker zelimo vec in vec… Le kam in zakaj?
Lepo popoldne, pri nas je soncek..
Hi Ježek,
Meni je danes dovolj že sam pogled na takle sončkov dan – čeravno ne
maram preveč ponedeljkov;-)
Kar se pa denarja, ter tekmovalnosti tiče, mi je pa že davno nazaj odprla oči ravno ta prijateljica ki je takratno finačno sušo pokomentirala takole: “Nikoli ne bova bogati, ker nama očitno denar premalo pomeni”!
Vse kaže da ima prav………
Je pa res da ponavadi vem kam in vem zakaj:)))
Zdejle recimo si bom privoščila en kafe in 10 minut sončka!!!!!!!
Bodi to kar si in boš zvezda . = piše tam na vstopni strani
Zvezdica, kje si , jaz tudi grem na en kofetek pa cigaretek , pa
velik sončka .
O bogastvu imam pa tudi tako mnenje … da ga nimam , ker
nisem še poskusla kako je bit bogat , hvalabogu .
Samo , da imam za kofetek … za celo našo hmajnico !
Blejte , blejte , že vre !
severnica.. lepa misel, katero bi morali ljudje poznati… pa vendar, tako kot pravi ježek, vedno bolj nas preganja čas… nimamo se več časa ustaviti, dnevi minevajo kot ure, tedni kot dnevi…. In na enkrat ugotoviš.. da si sam.
Da bi nam dnevi čim počasneje minevali… vam želim in želi še lepo noč in lep jutrišni dan!!!
Jani
Jani, saj si me doslej ze menda vendar spoznal? Jezek, res vedno zamuja! Ampak enkrat ti pa res moram javno povedat, da tvoj pozitivni duh in razmislanje daje duso temu forumu! Prosim, da ostanes se v naprej tak! Enako so postale stalne globoke Maricine, pa tudi obcasno Nikitine, po novem tudi Niobine, Severnicne in se cigave misli. Nas zajcek je tako elektricni generator tega foruma, saj se ze skoraj neclovesko trudi za njegov obstoj! Saso, Barbara, cebelica, Stumpi, kdaj pa kdaj tudi jaz in seveda neimenovani in nakjucni obiskovalci forum zacinimo, ce juha ni dovolj okusna.. Hmm, ne smem pozabit muce, ki sem jo moral stalno bremzat, izgleda, da je zdaj na servisu!
Dobro in lepo jutro vsem!
Ježek ježkasti , dobro jutro !
Jaz pa tebe vedno zamudim , ker si tu ob , zame nemogočih urah .
Kaj res vsi ježki ponoči okol hodite ? Ha,ha , te asociacije ,
oprosti …. zakaj se vedno , ko slišim , preberem ali vidim
ježka , spomnim na takšen .. velik kaktus … ?
Srečen dan vsem k se boste danes
to sprehajali .
severnica napiše:
>
> Nekoč je nekdo rekel: “Delaj, kot da ti denar ni
> potreben, ljubi, kot
> da ti nikoli ni nihče povzročil bolečine, pleši, kot da te
> nihče ne gleda, poj, kot da te nihče ne sliši, živi, kot da
> je raj na zemlji!”
>
> Nogoče se niti ne zavedamo kaj vse imamo in da smo eni od
> redkih. Mogoče pa se tudi ne zavedamo kaj vse nimamo, prav
> zaradi teh stvari, ki jih imamo in jih večina ljudji nima.
> Mogoče je to veliko srce in duša,
> ki so v naši družbi vse manjši.
>
>
> (drobec iz pisma prijateljice)
daj si veselje, daj si moč, daj si lepoto, ki bo sevala vsem, ki potrebujejo tvojo pomoč….
naj bodo skrbi zadnje, kar nam sledi in upanje, naj nas nikoli ne zapusti….
in delaj na tem, da boš vedno vesel, pa čeprav vedno ne boš blestel in vsega imel………
bogastvo nosiš v sebi in dajaj ga drugim………
Res je, nioba, sem bolj nocno bitje.. Takrat si pac lahko vzamem nekaj casa zase.. No, ce se ne srecava, se pa bereva..
Hmm, imas kar dobre asociacije glede mene, hehe.. Res zena pravi, da pikam kot kaktus.. Velik ravno nisem, sem pa one bolj prerijske sodaste oblike…
lepo nocko, pa nic brcat, da kovter dol ne pade, ker je res hladno nocoj!