Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LEP PAR

LEP PAR

Zelo lep par sta predsednica državnega zbora in odličen glasbenik.

Tako kompatibilno delujta, povezovalno in obenem zrelo ljubeče.

Kdor ju vidi skupaj, se ne more znebiti občutka, da sta se našli dve duši dvojčici.

Pa kaj bi negodovali o nespodobnosti in kritizirali, saj ni nujno, da se pri dvajsetih zaljubiš za celo življenje. Prav v redu je tudi ljubezen v njunih letih in mislim, da bo ta feeling kar trajal.

In nikoli ne reci, da zato odklanjata pretekla leta svojega življenja. Čuti se, da imata vsak svojo preteklost  v dobrem odnosu in jo cenita ter spoštujeta. Tako rekoč, je del njiju.

Ok.

Ona vsa bela in svetla, polna svetlobe dneva, on teman in neustavljivo privlačen.

Naj traja!

Strinjam se, izgledata izjemno dopolnjujoča se.

Par pa tak,peroksidna Urška, o kitaristu,pa ne bi, še lastna hči ga ne prebavlja.

Od nekdaj lepe so Ljubljanke slovele, al lepše od Urške bilo ni nobene.

Je znala obljubit, je znala odreči in biti priljubna in biti prevzetna.

Možake je dolgo vodila za nos, ga stakne nazadnje, ki bil ji je kos.

Končno je dovolila tudi javnosti vpogled v svojo intimo.

Pa kako radoživo sta z ljudskim petjem spremljala Vlada Kreslina.

Me zanima kolk časa bo trajalo?

Definitivno najlepši par na slovenski sceni! 🤗
Tako neustvljivo sta privlačna in močno povezana na zrela leta. 💕

Jaz, takoj ko vidim naslov, kjer sta  omenjena, mi zastane dih, ker komaj čakam, da preberem kaj novega o tej veliki in usodni ljubezni.🥰

Upam, da bosta kmalu zibala. 🐣

Malo stvari me gane, ampak pri njiju in njuni ljubezni, pa dobim takoj solze na oči.🥲

Kako močna in usodna povezava je to, da je ON pozabil na vse in padel njej pred noge? 🥹

Blodinka in Črnolasec  živita pravljico, o kateri mi lahko samo sanjamo, ker to je samo za izbrane. ✨

Odgovor na objavo uporabnika
Jing Jang, 07.05.2025 ob 17:24

Definitivno najlepši par na slovenski sceni! 🤗
Tako neustvljivo sta privlačna in močno povezana na zrela leta. 💕

Jaz, takoj ko vidim naslov, kjer sta  omenjena, mi zastane dih, ker komaj čakam, da preberem kaj novega o tej veliki in usodni ljubezni.🥰

Upam, da bosta kmalu zibala. 🐣

Malo stvari me gane, ampak pri njiju in njuni ljubezni, pa dobim takoj solze na oči.🥲

Kako močna in usodna povezava je to, da je ON pozabil na vse in padel njej pred noge? 🥹

Blodinka in Črnolasec  živita pravljico, o kateri mi lahko samo sanjamo, ker to je samo za izbrane. ✨

Moje najljubše opravilo je, da ljubim.

Kot temni princ na belem konju.

Kot črni konj na beli kobili. Oba že grozno zjahana.

Žrebeta so pa itak že odstavljena od jošk, le k veterinarju jih je še  za vozit.

Zrela ljubezen, haha. Tukaj gre samo za hormone. Zaljubljenost nima nič z ljubeznijo, to bi pa že lahko vedeli.

New Report

Close