Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepa Afna

Lepa Afna

Poslusam storye od enega, ki opisuje kaksna je in ne morem verjet, da je nekdo tako pohlepen na denar. Pri njej mi od nekdaj nekaj ni stimalo….to obnasanje, oh in sploh, vse lustno in lepo, zdej po vsem videnem in slisanem mi je pa jasno koliko je ura.

Kaksno je pa vase mnenje, ce kdo spremlja situacijo, ki se dogaja na ig?

Ne spremljam, imam svoje življenje. Sem jo gledala na Youtubu par let nazaj, pol sem pa kr nehala.

A to moderatorji odpirajo takšne teme? Kaj se mene tiče njeno življenje, pa življenje od Grošeljce itd.?!

Zakaj pol odgovarjas tu, ce imas svoje zivljenje. Pejt se ukvarjat z njim potem. Bye

Se je dol dal/a direkt, ne pa zanikala kit seva 😅

Odgovor na objavo uporabnika
Ne spremljam, 05.02.2025 ob 11:43

Ne spremljam, imam svoje življenje. Sem jo gledala na Youtubu par let nazaj, pol sem pa kr nehala.

A to moderatorji odpirajo takšne teme? Kaj se mene tiče njeno življenje, pa življenje od Grošeljce itd.?!

Ne odpirajo moderatorji takšnih tem, jaz sem tudi zasledila to kar piše avtorica,  čisto verjamem da je takšna, zdaj so se oglasili se vsi sledilci s svojimi izkušnjami z njo in ženska je očitno res naduta ima občutek da je kot neka filmska zvezda in povsod izsiljuje za ugodnosti in denar… Ampak slej kot prej resnica pride na dan. In njej se je to zdaj zgodilo … Ne moreš fejkat prijaznosti in nekih moralnih vrednot…

Mene niti ne preseneča, ker sem dobila že preko ekranov nek tak občutek o njej, še posebej lani, ko so tukaj sledilke pisale, da so ji napisale, da se jim kopalke zdijo predrage in jih je ženska zaradi tega kar zablokirala.

To kar je pa sedaj naredila, kar je povod, da je prišlo vse na dan o njej,  je pa preko vseh meja, da o tisti zgodbi z donacijami za bolne otroke sploh ne govorim.

In potem še čudimo kakšna je današnja mladina, če so odrasli taki brez osnovnih vrednot, morale in grebaski… Grozljivo

Grozljivo je, da eni rabijo 10 let, da pogruntajo, da so influenserji naduti ljudje, hahaha…

YeahRight, 05.02.2025 ob 14:24

Grozljivo je, da eni rabijo 10 let, da pogruntajo, da so influenserji naduti ljudje, hahaha…

Niso vsi, velika večina jih pa je ja, nekateri prej niso bili, pa potem postanejo naduti, ko se jim zdi,vda so znani…

Od koga? Daj da slišimo še mi.

Lastnica igralnice naj jo toži, ker je brez dovoljenja objavila fotke igralnice.

Jagoda382, 05.02.2025 ob 11:37

Poslusam storye od enega, ki opisuje kaksna je in ne morem verjet, da je nekdo tako pohlepen na denar. Pri njej mi od nekdaj nekaj ni stimalo….to obnasanje, oh in sploh, vse lustno in lepo, zdej po vsem videnem in slisanem mi je pa jasno koliko je ura.

Kaksno je pa vase mnenje, ce kdo spremlja situacijo, ki se dogaja na ig?

Poves, kdo je to? Da pogledam, ker me zanima. Ni mi vsec ona.

Zenska je ful necimerna. Za tiste grde, ampak res grde, kopalke, k jih prodaja, je najela za model eno precej debelo bejbo. A misli, da ona, ki je v zadnjih letih pridobila kar nekaj viska kg, ob se debelejsi zenski deluje suha 😂

Jaz sem jo samo 1x videla v zivo. Neko prestraseno, nesamozavestno, majhno dekletce. Sem prav dvakrat pogledala, ce je res ona. En tako navadn stoflc od babe. Ampak ja, take so ponavad najbolj ohole, ker lepa, samozavestna zenska se tako ne obnasa.

Na instagramu influenserk ne spremljam, ne koristim njihovih kodic, ne kupujem njihovih produktov niti produktov, ki jih priporocajo. Na kraj pameti mi ne pade, da bi kupila SWY trenirko, da kao probam, al pa od dr.Ane praske. Lahko so najboljsi, super, ampak mene te ljudje ne prepricajo niti nimam zelja biti njihov “sponzor”.

Anonimno529, 05.02.2025 ob 16:32

Jaz sem jo samo 1x videla v zivo. Neko prestraseno, nesamozavestno, majhno dekletce. Sem prav dvakrat pogledala, ce je res ona. En tako navadn stoflc od babe. Ampak ja, take so ponavad najbolj ohole, ker lepa, samozavestna zenska se tako ne obnasa.

Na instagramu influenserk ne spremljam, ne koristim njihovih kodic, ne kupujem njihovih produktov niti produktov, ki jih priporocajo. Na kraj pameti mi ne pade, da bi kupila SWY trenirko, da kao probam, al pa od dr.Ane praske. Lahko so najboljsi, super, ampak mene te ljudje ne prepricajo niti nimam zelja biti njihov “sponzor”.

Exactly, popolnoma enako!

Katja123587, 05.02.2025 ob 16:34

Exactly, popolnoma enako!

se popolnoma strinjam, niti jaz. Bojkot vsem tem….to je samo za trg, dobro one vedo zakaj so prišle na IG…prvo z dobro jutro potem pa te kr pelje dalje do njihovih oglasov. ne hvala

Tudi influenserji rabijo streho nad glavo in kruh na mizi …

Ja in kaj je rekel? Vsaj vse napis ce ze odpiras temo na to

Večina influencerjev je takih. Kaj ste oa mislili

Je prava afna ja, se pozirat ne zna na fotkah. Se ze kaksna 3leta rada bohoti samo se z luksuzom in hvaljenjem….ni vec to kar je bila na zacetku, ze dolgo ne. Afnasta.

Sem to ze ugotovila, kot proda solsko kolekcijo zvezkov zgine na dober dopust in se hvali na Instagramu.

Kot proda planerje, se ze ve da bo sla Januarja spet v Dubai se hvaliti.

Tiste obleke in kopalke vam tudi prodala in sla na luksuzne pocitnice.

4x na leto, kot vam proda nekaj.

No ja, 05.02.2025 ob 18:36

Je prava afna ja, se pozirat ne zna na fotkah. Se ze kaksna 3leta rada bohoti samo se z luksuzom in hvaljenjem….ni vec to kar je bila na zacetku, ze dolgo ne. Afnasta.

Sem to ze ugotovila, kot proda solsko kolekcijo zvezkov zgine na dober dopust in se hvali na Instagramu.

Kot proda planerje, se ze ve da bo sla Januarja spet v Dubai se hvaliti.

Tiste obleke in kopalke vam tudi prodala in sla na luksuzne pocitnice.

4x na leto, kot vam proda nekaj.

Ja, samo od cesa ona tolk sluzi? Saj skoraj vec ne dela, ali? Od teh kuharskih knjig??

Na companywallu ima precej velik znesek minusa ze zadnja 3 leta za podjetje lepa afna d.o.o….

Od cesa zivi tudi meni ni jasno, ker objavlja vec nic ne

Ne vem koliko je ta njen Anze tudi profitabilen, poklicni golfist v reprezentanci…dela se kaj drugega?

Kdo pa je objavil storye o lepi afni?

Marjetka988, 05.02.2025 ob 20:27

Kdo pa je objavil storye o lepi afni?

Ja to tut mene zanima, noben nc ne pove!

Kot ponavadi Nepridiprav

Snemalec David tudi piše, da je nekje videl storye. In da piše kot češ, da je lepa afna prosila za flat v LJ v zameno za promocijo

New Report

Close