Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepa afna – predrage kopalke

Lepa afna – predrage kopalke

Izdala je linijo kopalk. Za dvodelne, skupaj s kiklico, se odšteje 100€. Za navaden material, sicer lepe, ampak sigurno predrage.

Razprodale ste jih v enem dnevu, jaz pa iste dobila v pepcotu za 11€. Tudi plus size, čez popek. A imate preveč keša?

Ne bi kupila njenih produktov za nič na svetu. Za to, da debeluška uživa, kupuje v Emporiumu, potuje na polno. Hvala lepa. Tako kot me ne zanimajo ostali produkti “influencerk”, SWY in podobna sr….

Mejd in čajna, kopalke za 10 EUR…prbije gor svoj brand. In vas olupi za 100 EUR… Še premalo afne.

Eni bogatijo na neumnih in naivnih kurah. Na netu sem naročila in dobila čudovite kopalke za deset evrov.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijetna resnica, 16.06.2024 ob 12:44

Mejd in čajna, kopalke za 10 EUR…prbije gor svoj brand. In vas olupi za 100 EUR… Še premalo afne.

Tocno to, zraven še pa hinavsko dere ne kupujte na Aliju, temuju, ker to je sodr… Lol

To so “kopalke” za debele brez kroja, čisto navadne velike gate in modrc brez vsakršnega kroja.  Ne veš ali gre za spodnje perilo ali kopalke.  Ničvredno.

Haha, grem za foro pogledat te kopalke. Pa halo, to so grde. Modrc naredi vsake joške splošcene in grde. Pa kdo bi to navlekel nase, no?

Pa grem stavit, da nimajo spodaj nobene podpore. Tele, ki so še vedno grde, imajo pa vsaj podporo za večje joške:

https://www.bravissimo.com/products/cancun-bikini-top-sw887/#neon-pink-sw887npk

Oboje je grdo in ne pristoji nobeni kokoški. Ne glede na ceno. Madona no, kupujte nekaj, kar vam vsaj približno pristoji, ne pa kar ene narcisoidne influenserke dobijo poceni in potem prodajajo kot suho zlato. Pa hej, če ste tako tupe, pa res ni prav, da imate denar.

Lalaloli, 16.06.2024 ob 12:26

Izdala je linijo kopalk. Za dvodelne, skupaj s kiklico, se odšteje 100€. Za navaden material, sicer lepe, ampak sigurno predrage.

Razprodale ste jih v enem dnevu, jaz pa iste dobila v pepcotu za 11€. Tudi plus size, čez popek. A imate preveč keša?

Me je firbec matral in sem šel pogledat, njene kopalke so iz poliamida, najcenejše kopalke so pa ponavadi iz poliestra, ki je slabši in precej cenejši material, morda odtod razlika. Poliamid je na videz in otip bolj eleganten, prestižen – poliester vedno deluje nekako ceneno –  in je običajno tudi bolj trpežen in bolje drži barvilo, da barve kopalk na soncu ne zbledijo.

Ne rečem, da so 10x več vredne kot kitajski pofl z Aliexpresa, stvar subjektivne presoje, ampak €100 za dobro krojene ženske kopalke iz poliamida ni nerazumna cena, moških tudi ne dobiš za dosti manj.

Anonimno 8409, 16.06.2024 ob 14:19

Me je firbec matral in sem šel pogledat, njene kopalke so iz poliamida, najcenejše kopalke so pa ponavadi iz poliestra, ki je slabši in precej cenejši material, morda odtod razlika. Poliamid je na videz in otip bolj eleganten, prestižen – poliester vedno deluje nekako ceneno –  in je običajno tudi bolj trpežen in bolje drži barvilo, da barve kopalk na soncu ne zbledijo.

Ne rečem, da so 10x več vredne kot kitajski pofl z Aliexpresa, stvar subjektivne presoje, ampak €100 za dobro krojene ženske kopalke iz poliamida ni nerazumna cena, moških tudi ne dobiš za dosti manj.

moske kopalke 100€? 😳🤭

Dam ti jst kake svoje kratke hlace za 50…

Snete z mene z vonjem po muškotu, 70.

Dve leti nazaj v Intersportu kupila super lepe kopalke udobne bodo se za letos pa naslednjo leto uporabne. Kupis kvaliteto pa imas 4sezone

No ja, 16.06.2024 ob 14:40

Dve leti nazaj v Intersportu kupila super lepe kopalke udobne bodo se za letos pa naslednjo leto uporabne. Kupis kvaliteto pa imas 4sezone

Se strinjam. Tudi jaz kupim dražje za vsaj 5 let. Meni je nakup kopalk nočna mora. Imam večje prsi, obseg pod prsmi pa dokaj  majhen. Zato mi je v Sloveniji zelo težko dobit kopalke, ker enostavno nimajo številk. Vse je košarica B im C. Če je slučajno kaj več, je pa za debele in so mi potem pod prsmi zelo preširoke. Da bi za zraven dobila ujemajoč spodnji del, mi je pa misija nemogoče.

Kopalke za 11 evrov? Samo enkrat sem kupila poceni kopalke, niso zdržale niti eno sezono. Zato ne hvala, nisem tako bogata.

Neprijavljena, 16.06.2024 ob 14:53

Se strinjam. Tudi jaz kupim dražje za vsaj 5 let. Meni je nakup kopalk nočna mora. Imam večje prsi, obseg pod prsmi pa dokaj  majhen. Zato mi je v Sloveniji zelo težko dobit kopalke, ker enostavno nimajo številk. Vse je košarica B im C. Če je slučajno kaj več, je pa za debele in so mi potem pod prsmi zelo preširoke. Da bi za zraven dobila ujemajoč spodnji del, mi je pa misija nemogoče.

Kopalke za 11 evrov? Samo enkrat sem kupila poceni kopalke, niso zdržale niti eno sezono. Zato ne hvala, nisem tako bogata.

Bravissimo.com

Brastop.com

http://www.belle-lingerie.co.uk

Fitancy.fr

Freya, Fantasie, Curvy Kate, Panache, Flirtelle so znamke zate. Triumph se lahko skrije. Vse ostale znamke pa tudi. Ker niso zares za velike košarice.

Kaj se tebe tiče za kaj tebi neznani ljudje svoj denar zapravljajo?

Ti polagaš račune tujcem za stvari ki jih kupuješ? Kaj sploh rabiš kopalke, pojdi na nude plažo. Imaš preveč keša da kupuješ kopalke? Pa da se hodiš kopat? Nimaš za nič kaj bolj pametnega denar za porabit? Tebi je pač škoda denar za kopalke, normalnim ljudem je pa škoda časa za neke influencerje sledit recimo. Odrasla ženska pa slediš to? In pol se še obremenjuješ s tem da najstnice (predvidevam) kupujejo od teh katerim slediš. Mene bi bilo sram 🙂

Manj za futr zagoni pa ti ne bo treba za nek kitajski pofel narejen s strani sužnjev zapravljat. Eni pač sto za kopalke, ti pa verjetno 200+ za futr na mesec da ti rata postavo vzdrževat 🙂

Ne poznam teh kopalk. To je verjetno bolj za mlade. Prisegam na tradicijo in kakovost. 100 evrov ni veliko za neke no name kopalke, bolj zaskrbljujoče bi bilo, če bi stale 500 evrov.

Imaš, 16.06.2024 ob 15:34

Bravissimo.com

Brastop.com

http://www.belle-lingerie.co.uk

Fitancy.fr

Freya, Fantasie, Curvy Kate, Panache, Flirtelle so znamke zate. Triumph se lahko skrije. Vse ostale znamke pa tudi. Ker niso zares za velike košarice.

Vem. Kupujem spodnje perilo teh znamk. Sam me res žalosti da  pri nas te številke spodnjega perila ali kopalk sploh ne dobiš.

A Bravissimo je zdaj uredil za EU.? Takrat ko so šli Angleži ven, je bil kar problem.

Z leti se navadis, da kvaliteta ima svojo ceno, vsekakor pa ni za pretirivat. Trendi dober in kvaliteten kroj in material, se dobi od 50+eur, ce se odstejes kaksen popust.

Dobre kopalke je imela vsaj zame vedno Nancy Aljančič iz Naklega pri Kranju, kjer je imela šivanico, delala je tudi po naročilu, ampak očitno se je ta zgodba sedaj po toliko letih zaključila.

Je bila tudi prva ponudnica v Sloveniji, ko si lahko kupila npr.  pri njej vedno kombinacijo različne velikosti – npr. spodnji del  hlačke 36-38, zgornji 40, ipd. Meni je celo dvoje sešila pred 10imi leti po meri – in še vedno jih imam, so še vedno top, jih lepo hranim in negujem.

Če grem na bazen rekreativno plavat imam najraje enodelne, najraje imam tele TanThrough, ker se tudi takoj posušijo, ko prideš iz vode, če se ravno ne moreš preoblečt takoj –  kupujem preko spleta:

https://tanthrough.com/?usource=lc&lctid=625998

Pa nekaj  dobrih kosov imam tudi od Victoria’s Secret ( kupljeno po Ameriki tekom let),   pa od Intimissimi, SiSi  – kupljeno po Italiji, pretežno po outletih po cenah za “makarone”, po par eur takrat na koncu sezone, čisto luštne zadeve, takemu nakupu rečeš “ulov dneva za drobiž”

Kopalk imam, priznam, res vsaj ene 40 kombinacij, se je nabralo tekom let. Vse nosljive. Imam rada lepe kopalke, tudi ne rabim nobenih posebnih modelov za karkoli prikrivat, zakamuflirat sicer.

Neprijavljena, 16.06.2024 ob 16:17

Vem. Kupujem spodnje perilo teh znamk. Sam me res žalosti da  pri nas te številke spodnjega perila ali kopalk sploh ne dobiš.

A Bravissimo je zdaj uredil za EU.? Takrat ko so šli Angleži ven, je bil kar problem.

Ja gre prek carine. Do 150 je ni, je pa ddv, ki ga plačaš. Pa strošek posredovanja pošte (nekje 3 eur nazadnje).

Brastop ti pa vse že sam obračuna in gre skozi carino b.p. in nimaš nobenih dodatnih stroškov in sitnosti.

meni deluje material tisti vroč, ki te skuha. sploh modrc, tiste ki imajo večja prsa, pa se ti potem tam v tem modrcu gužvajo skupaj, vse potlačeno, debel material, pa še črno, da te ja še bolj žge… pomoje maš vso oprsje mokro čeprav nisi bil v vodi.

in pa tisti rob pod modrcem, sem 100% da ti zleze gor in pod prsi, in te potem neprijetno žuli spodaj v prsa.

mam 10kg preveč, ampak sori, nase bom navlekla klasičen trikotni bikini in brazilke, pa baš me briga… čim manj cunj na sebi, ne pa te športne modrce nosit…

meni deluje material ful vroč, 17.06.2024 ob 13:28

meni deluje material tisti vroč, ki te skuha. sploh modrc, tiste ki imajo večja prsa, pa se ti potem tam v tem modrcu gužvajo skupaj, vse potlačeno, debel material, pa še črno, da te ja še bolj žge… pomoje maš vso oprsje mokro čeprav nisi bil v vodi.

in pa tisti rob pod modrcem, sem 100% da ti zleze gor in pod prsi, in te potem neprijetno žuli spodaj v prsa.

mam 10kg preveč, ampak sori, nase bom navlekla klasičen trikotni bikini in brazilke, pa baš me briga… čim manj cunj na sebi, ne pa te športne modrce nosit…

Brazilke?   Pol maš pol riti zunaj?

Jaz jih kupim na Bonprix. Solidna cena in solidna izdelava. Počakam na akcije in nabavim. Če mi niso prav, vrnem nazaj. https://www.bonprix.si/collections/zenske_kopalna-moda_oblikovalne-kopalke

Anonimna321, 17.06.2024 ob 14:15

Jaz jih kupim na Bonprix. Solidna cena in solidna izdelava. Počakam na akcije in nabavim. Če mi niso prav, vrnem nazaj. https://www.bonprix.si/collections/zenske_kopalna-moda_oblikovalne-kopalke

to je šele krš z stare ome, kok si stara, da to nosiš? ali pa debela kot prasica.

Jaz sem moški, 17.06.2024 ob 14:23

to je šele krš z stare ome, kok si stara, da to nosiš? ali pa debela kot prasica.

Odgovarjam na sosednjo temo, kjer nekoga zanima, kje smo srečali največjega houdreta.

Na tem forumu!!!!

Kopalke res niso nič posebnega, ne vem kje jih sivajo, bi bilo zanimivo vedeti ali v šlo ali tudi kje v tujini. Vsekakor se mi zdi cena pretirana.

Meni je res žal da ni več Nancy kopalke… Res so bile kvalitetne, na razprodaji smo jih kupili za 50 e… Evo letos so stare 8 let in so se vedno kot nove in meni tudi najlepse

Tele zgornje imam, modrc je isti vzorec kot ta samo malo lepši model meni, ker se zaveže okoli vratu

https://www.facebook.com/100057631982201/posts/1340874845984864/

In mi je bila super sploh v njeni trgovini v Naklem, ker si imel en vzorec in potem razne modele hlačk v tem vzorcu in razne modele modrecev in si lahko po mili volji kombiniral vse na isti vzorec v raznih modelih, in tudi raznih številkah…

Res škoda da je ni več… Prve njene kopalke sem kupila leta 2003in pazi zdaj letos gredo stran, ker so zdaj pa zdelane…

To je bila kakovost in če si kupilv njeni trgovini v Naklem kopalke in potem se v sezonskem popusti se je splačalo, ker te Reeves ostanejo za dolgo

Dvomim močno da ima katerakoli influencerka tako kvaliteto… Tam se plača samo njihovo kako javno ime…

New Report

Close