Lepa afna – predrage kopalke
Anonimno 4132, 17.06.2024 ob 14:08
meni deluje material ful vroč, 17.06.2024 ob 13:28
meni deluje material tisti vroč, ki te skuha. sploh modrc, tiste ki imajo večja prsa, pa se ti potem tam v tem modrcu gužvajo skupaj, vse potlačeno, debel material, pa še črno, da te ja še bolj žge… pomoje maš vso oprsje mokro čeprav nisi bil v vodi.
in pa tisti rob pod modrcem, sem 100% da ti zleze gor in pod prsi, in te potem neprijetno žuli spodaj v prsa.
mam 10kg preveč, ampak sori, nase bom navlekla klasičen trikotni bikini in brazilke, pa baš me briga… čim manj cunj na sebi, ne pa te športne modrce nosit…
Brazilke? Pol maš pol riti zunaj?
Kako pol, a niso brazilke, da je vsaj 80% zunaj, če že ne kr samo špagca in da je cela rit na ogled?
Je pa neka iskrenost v nošenju takih kopalk, lih obratno od pajkic, ki vse neki dvigajo in zategujejo, so te brazilke bolj what you see is what you get kinda deal.
Me prav zanima, kok ima @alaria pri 40 parih nosljivih kopalk takih na izvolte krojenih?:)
Za moške morajo bit, tako kopalke, kot tudi perilo, neprosojne boksarice iz ne pretankega materiala z glih prav dolgimi hlačnicami, karkoli druzga ne zgleda okej, ne veš kaj so hujš, ful mini ali tiste s hlačnicami do kolen.
Ta lepa afna je zablokirala nas in se veliko ljudi, ker smo komentirali da so kopalke predrage in da niso lepe. Izjavila je celo javno, da ne Ceni mnenja nas njenih bivših strank, sedanjih in potencialnih. Kak človek lahko izjavi, da ne spoštuje konstruktivnega mnenja svoje stranke? S tem je lepo povedala kaj si misli o svojih strankah, da se ji gre izključno samo za, zaslužek. Da si drznem izrazit taksno mnenje do svojih kupcev pri 30 + letih, moraš bit res neprofesionalen. Pokazala je, kako je v bistvu slab človek.
Bbb, 17.06.2024 ob 22:49
Ta lepa afna je zablokirala nas in se veliko ljudi, ker smo komentirali da so kopalke predrage in da niso lepe. Izjavila je celo javno, da ne Ceni mnenja nas njenih bivših strank, sedanjih in potencialnih. Kak človek lahko izjavi, da ne spoštuje konstruktivnega mnenja svoje stranke? S tem je lepo povedala kaj si misli o svojih strankah, da se ji gre izključno samo za, zaslužek. Da si drznem izrazit taksno mnenje do svojih kupcev pri 30 + letih, moraš bit res neprofesionalen. Pokazala je, kako je v bistvu slab človek.
Tukaj se strinjam. Nesramno in n naduto. Pri njej se že itak prek ekrana vidi, da se nosi kot nekaj več. In taka njena reakcija to samo dokazuje.
Kot da je sporočila sledilcem tukaj ste lahko samo za to, da plačate in ste tiho. Prav direkt je z dejanjem povedala,vda sledilce samo izkorišča za svojo korist.
Tako jaz to vidim.
anonimno611, 17.06.2024 ob 23:49
Tukaj se strinjam. Nesramno in n naduto. Pri njej se že itak prek ekrana vidi, da se nosi kot nekaj več. In taka njena reakcija to samo dokazuje.
Kot da je sporočila sledilcem tukaj ste lahko samo za to, da plačate in ste tiho. Prav direkt je z dejanjem povedala,vda sledilce samo izkorišča za svojo korist.
Tako jaz to vidim.
“Prav direkt je z dejanjem povedala,vda sledilce samo izkorišča za svojo korist.”
A ne počnejo tega vsi influenserji? Mogoče pa Dobra afna vsaj pošteno pove, da ima ovce zato, da jih striže, da niso frendi oni, da to ni ena velika družina Dobre afne, ampak biznis.
Anonimno 8409, 18.06.2024 ob 00:06
“Prav direkt je z dejanjem povedala,vda sledilce samo izkorišča za svojo korist.”
A ne počnejo tega vsi influenserji? Mogoče pa Dobra afna vsaj pošteno pove, da ima ovce zato, da jih striže, da niso frendi oni, da to ni ena velika družina Dobre afne, ampak biznis.
Pa dobro no sej kot stranka lahko za vsako stvar poveš kakšno je tvoje mnenje tudi s popolnimi tujci, firmami, to ne pomeni da si prijatelj z njimi… Mnenje lahko poveš, konstruktivno kritiko…
Ta posebnica naduta pa ne prenese niti spoštljivo povedanega mnenja stranke, ker ji ni všeč in te osebe blokira, ker kritike ne prenese, ker nekaj ni po njeno
Potemtakem da slučajno ne bo ona kdaj koga kritizirala kaj na tem njenem profilu, ker nima pravice, ker če drugi čez njene izdelke nimajo pravice spostljive kritike povedati, potem tudi ona kogarkoli nima pravice nič kritizirati, je ni nihče prosil ( to so njena merila ki jih postavlja drugim, naj se jih potem tudi sama najprej drži)…aja pa še pohval tud naj ne objavlja od strank, ker so enako od strank, ki jih ne pozna in zanje ni prosila.
anonimno611, 18.06.2024 ob 01:19
Pa dobro no sej kot stranka lahko za vsako stvar poveš kakšno je tvoje mnenje tudi s popolnimi tujci, firmami, to ne pomeni da si prijatelj z njimi… Mnenje lahko poveš, konstruktivno kritiko…
Ta posebnica naduta pa ne prenese niti spoštljivo povedanega mnenja stranke, ker ji ni všeč in te osebe blokira, ker kritike ne prenese, ker nekaj ni po njeno
Potemtakem da slučajno ne bo ona kdaj koga kritizirala kaj na tem njenem profilu, ker nima pravice, ker če drugi čez njene izdelke nimajo pravice spostljive kritike povedati, potem tudi ona kogarkoli nima pravice nič kritizirati, je ni nihče prosil ( to so njena merila ki jih postavlja drugim, naj se jih potem tudi sama najprej drži)…aja pa še pohval tud naj ne objavlja od strank, ker so enako od strank, ki jih ne pozna in zanje ni prosila.
Ne glede na vse – a vas ni nič sram,da ste sledilci enih brezveznjakov? Pa celo njihove stranke? Meni se to zdi kod vsega najbolj neumno.
Jaz bi pa prav naročila in potem javno objavila recenzijo teh kopalk. Mam na svojem socialu nekih 1k foloverjev, neki dosega bi blo. Ker to je pomoje tak krš od kopalk, da lahko na etiketi piše NATEG. Tist modrc je videt tko, da je narejen samo za manjše joške, ker vse ostalo itak potlač in stisne skup v eno bulo, kot je ena že zgori napisala, ti je tko pol itak sam še bolj vroče kot če maš klasičen bikini na seb…
Pa tud, sori, ženska če maš samozavest (ne govorim o njej, nasplošno), obleči si tiste kopalke ki so ti všeč, ki poudarijo kaj imaš lepega na telesu (sigurno imaš nekaj), ne pa se zavijat v take brezoblične kopalke, ki ti postavo samo pokvarijo, ne pa na lep način poudarijo.
Aja, še to – ne spremljam in ne folowam je, ker mi ni najbolj simpatična s svojimi šobami in glasom, kopalke so pa dejansko “prišle” do mene, ker jih iščem za dopust v juliju… in ker ne bom šla nabavljat na nos na glavo, sem šla guglat in evo najdla…
100 eurov mi ni velik za kopalke, bi dala z veseljem, ampak da vem da jih bom imela vsaj 2 al pa celo 3 sezone… tale “aliekspres” roba mi je pa zelo vprašljiva, kako se obnese tudi potem, ko se opere itd.
Mogoče se pa najde kakšna, ki jih je nabavila že v prvi rundi in se oglasi tukaj?
Če jih jaz kupim, se pa tudi oglasim z realnim mnenjem.
Blokirala je ljudi, ki so ji podali konstruktivne kritike? Žalostno, da pri 33ih ne more sprejet tega. Ne govorim za žalitve, to je nekaj drugega… ampak za kritike, iz katerih bi pa mogoče lahko kej potegnila.. No ja, njeno življenje. Sem pa skor ziher, da se bodo te kopalke prodajale čez ene 2 leti za 50% cene.
(Da imam isto ime kot ga ima Afna, je pa v bistvu ironija za to temo, ampak ker mi je res tako ime, sem zanalašč pustila…)
Dek, 18.06.2024 ob 06:17
Ne glede na vse – a vas ni nič sram,da ste sledilci enih brezveznjakov? Pa celo njihove stranke? Meni se to zdi kod vsega najbolj neumno.
Nikjer nisem rekla, da sem karkoli od nje kupila in ne tudi sram me ni da kogarkoli sledim, nekaterih tudi sploh sledim ne, samo pogledam njihov profil pa občasno. V tem ne vidim nič slabega in sramotnega. Nasprotno, določeno mnenje si lahko tako o človeku, ki se javno izpostavlja, ustvariš, kar sploh ni slabo.
Zakaj kupujete poflmofl in se nato pritožujete tako nad prodajalko kot nad izdelkom?
Jaz sem kupila 2 nove kopalke, skupaj odštela 700 evrov, zraven dobiš darilo. Lepo so pakirane, kvalitetne in vredne svojega imena in denarja. Dokler boste kupovali neke no name izdelke od nekih kao vplivnic, ki si ne dopuščajo kritike na svoj račun bo tako kot je. Po resnici povedano, jaz kaj takega sploh ne bi dala nase ker vem kaj kupujem za svoj denar.
Kaj vas briga kakšne so cene za “nenujni kos” garderobe?
Ima takšno ceno, za katero se lahko proda. In razprodane so bile v 1 uri..
Na svetovnem tržišču je artiklov kolikor hočete in za cene od minimuma do neskončno… kupiš tisto, kar zmoreš…
Aha… tukaj gre predvsem za fovšijo, da nekaterim dobro gre.
Če nekaterim dobro gre, od tega plačajo davke…. posredno vsi nekaj pridobimo…
Ajonha, 18.06.2024 ob 10:57
Kaj vas briga kakšne so cene za “nenujni kos” garderobe?
Ima takšno ceno, za katero se lahko proda. In razprodane so bile v 1 uri..
Na svetovnem tržišču je artiklov kolikor hočete in za cene od minimuma do neskončno… kupiš tisto, kar zmoreš…
Aha… tukaj gre predvsem za fovšijo, da nekaterim dobro gre.
Če nekaterim dobro gre, od tega plačajo davke…. posredno vsi nekaj pridobimo…
Daj nehaj nikogar od nas ne moti če jih je razprodala, zaradi mene… Imamo pa tudi drugi pravico povedati mnenje o izdelku in njegovi ceni… Je na trgu javno in imamo pravico povedati mnenje… Smo obojni na tem svetu in če se Majo eni pravico to takoj kupiti v prvi sekundi imamo tudi drugi pravico debatirati o drugačnem mnenju… Samo to je…
Če gospa tega ne prenese in jamlje to osebno ima pač ona težavo… Na trg je dala izdelek, je javno objavljen kot tudi njegova cena, torej mnenja spoštljiva vseh vrst so normalna. Če ona določenih mnenj ne prenese ima težavo ona in ni težava v ljudeh.
Anonimno 8409, 17.06.2024 ob 20:05
Kako pol, a niso brazilke, da je vsaj 80% zunaj, če že ne kr samo špagca in da je cela rit na ogled?
Je pa neka iskrenost v nošenju takih kopalk, lih obratno od pajkic, ki vse neki dvigajo in zategujejo, so te brazilke bolj what you see is what you get kinda deal.
Me prav zanima, kok ima @alaria pri 40 parih nosljivih kopalk takih na izvolte krojenih?:)
Za moške morajo bit, tako kopalke, kot tudi perilo, neprosojne boksarice iz ne pretankega materiala z glih prav dolgimi hlačnicami, karkoli druzga ne zgleda okej, ne veš kaj so hujš, ful mini ali tiste s hlačnicami do kolen.
Sunny side up
Nikakor nimam 40 kompletov kopalk, imam 40 možnih kombinacij Piše v mojem postu, da imam 40 kombinacij, ne kompletov
Imam tudi brazilke – brazilke pa nikakor niso “špagca v reženj”, tisto so thongs – tangice. Brazilke so tole, ko je nekje pol ritnice čisto lepo domišljijsko zakrite, nič ni na “izvolte” -nikoli, ker vedno mora za domišljijo oči gledajočega ostati še nekaj prostega manevra :
Gre740, 16.06.2024 ob 18:07
Neprijavljena, 16.06.2024 ob 16:17
Imaš, 16.06.2024 ob 15:34
Neprijavljena, 16.06.2024 ob 14:53
No ja, 16.06.2024 ob 14:40
Dve leti nazaj v Intersportu kupila super lepe kopalke udobne bodo se za letos pa naslednjo leto uporabne. Kupis kvaliteto pa imas 4sezone
Se strinjam. Tudi jaz kupim dražje za vsaj 5 let. Meni je nakup kopalk nočna mora. Imam večje prsi, obseg pod prsmi pa dokaj majhen. Zato mi je v Sloveniji zelo težko dobit kopalke, ker enostavno nimajo številk. Vse je košarica B im C. Če je slučajno kaj več, je pa za debele in so mi potem pod prsmi zelo preširoke. Da bi za zraven dobila ujemajoč spodnji del, mi je pa misija nemogoče.
Kopalke za 11 evrov? Samo enkrat sem kupila poceni kopalke, niso zdržale niti eno sezono. Zato ne hvala, nisem tako bogata.
Bravissimo.com
Brastop.com
http://www.belle-lingerie.co.uk
Fitancy.fr
Freya, Fantasie, Curvy Kate, Panache, Flirtelle so znamke zate. Triumph se lahko skrije. Vse ostale znamke pa tudi. Ker niso zares za velike košarice.
Vem. Kupujem spodnje perilo teh znamk. Sam me res žalosti da pri nas te številke spodnjega perila ali kopalk sploh ne dobiš.
A Bravissimo je zdaj uredil za EU.? Takrat ko so šli Angleži ven, je bil kar problem.
Ja gre prek carine. Do 150 je ni, je pa ddv, ki ga plačaš. Pa strošek posredovanja pošte (nekje 3 eur nazadnje).
Brastop ti pa vse že sam obračuna in gre skozi carino b.p. in nimaš nobenih dodatnih stroškov in sitnosti.
Za @gre740 , vprašanje v vezi tvojega zapisa glede carin in ddvja. Imaš izkušnje morda in ves točno ali DDV obračunajo samo od cene poslanega izdelka, ali obračunajo na celoten znesek vključno s poštnino?
Kopalk nisem videla v živo, samo na sliki, nošene s strani lepe afne. zdaj ko pišete o ceni – 100 eur – ne morem verjeti, da obstajajo ljudje, ki so pripravljeni za nekaj tako nelepega odšteti toliko denarja. po sliki tudi zelo dvomim o kakšni kvaliteti, material izgleda debel in nesušljiv. podoben kroj kopalk sem imela pri 12, ko se je moje telo še razvijalo in mi je bilo prijetneje imeti takšen model modrčka kot npr. bikinke. dvomim pa, da je cena tistih kopalk presegala današnjih 10 eur. nekateri imajo ali preveč denarja ali premalo pameti ali pa kar oboje in to takele afne s pridom izkoriščajo. seveda pa to, da je izdelek “razprodan”, ne pomeni kaj dosti. lahko da je bilo vsega skupaj na voljo 30 kosov
izdala je še obleko, dream dress
oglašuje jo kot primerno za vse letne čase, JA KAKO?? ne predstavljam si pozimi za v službo navlečt nase obleko brez enega rokava, ne predstavljam si niti poleti v vročini sedet nekje v tej obleki in se kuhat – ker je dolga, plus tisti rokav je čisto preveč za poletno vročino. dejansko zelo neuporabna obleka, vsaj zame. plus tega, da ta kroj obleke ne bo naredil nobene usluge tistim ženskam ki imajo močnejša meča, ker je dolžina taka da točno to poudari… ne vem no, kopalke so še v redu, obleka je pa zame totalni kiks in brca v temo…
Kaj pa pričakuješ od afne? Ko ji kaj ne ustreza – Block.
Zvezki, svinčniki, šminke, kopalke, obleke … pametnemu dovolj, da ve, da je ta roba KR NEKI, na hitro sklanfana skupaj za hiter zaslužek.
@ tipa, kje se da zaslužiti. Naivnice pa padajo na poceni fore, ki so cenovno drage.
Influenserke se šopirijo in skačejo iz vseh lukenj, ko pa jih tukaj gor pokomentiramo so pa vse užaljene in lepijo v storije, kaj na nekem forumu pišemo o njih.
Vse so iste in podobno odreagirajo.
Če se ne zmorejo in ne znajo nositi z javno podobo in vsem tem kar lahko sledi, potem naj se NE izpostavljajajo pa jih ne bo nihče “glodal”.
Kako enostavno, kajne?
Samo potem NE bo zaslužka ..
567, 21.06.2024 ob 13:04
Kopalk nisem videla v živo, samo na sliki, nošene s strani lepe afne. zdaj ko pišete o ceni – 100 eur – ne morem verjeti, da obstajajo ljudje, ki so pripravljeni za nekaj tako nelepega odšteti toliko denarja. po sliki tudi zelo dvomim o kakšni kvaliteti, material izgleda debel in nesušljiv. podoben kroj kopalk sem imela pri 12, ko se je moje telo še razvijalo in mi je bilo prijetneje imeti takšen model modrčka kot npr. bikinke. dvomim pa, da je cena tistih kopalk presegala današnjih 10 eur. nekateri imajo ali preveč denarja ali premalo pameti ali pa kar oboje in to takele afne s pridom izkoriščajo. seveda pa to, da je izdelek “razprodan”, ne pomeni kaj dosti. lahko da je bilo vsega skupaj na voljo 30 kosov
No ja, če imajo preveč denarja, potem jim verjetno pameti ne manjka. Jaz bi bila tudi tako neumna, da bi imela preveč denarja, hihi.
Je pa vse skupaj dober marketing, podobno kot tiste SWY pajkice. Punca se zna prodati, to je to. Saj noben ne resno misli, da je to pa neka oh in sploh kvaliteta? Niti tista, ki to kupi.