Lepa afna – predrage kopalke
Jaz osebno sem iskala kopalke, v katerih me ne bi bilo strah da bi mi med plavanjem kej pogledalo iz bikink, ampak da lahko komot plavam, skačem v vodo, brez da bi bil moj prvi pogled ko odhajam iz vode, če mi je kej pokukalo iz modrca. Do zdej sem imela za ta ziher občutek ene kopalke iz decathlona, pa so bile kot da tekmujem v plavanju sred morja…. čisto preveč športen model, plus top mi je dobesedno sploščil prsa. Upam da pri teh njenih tega ne bo.
In ja, da povem še, da nisem med suhimi, imam 10kg viška in ne, ne bom hujšala. Želim si pa, da bi se udobno počutila v kopalkah, na plaži, ko se sprehajam, brez da bi me “skrbelo” če se kje kaj vidi, brez da si kopalke popravljam vsake 10 minut… stara sem 38 in mi je pač udobje nad modo :))
Javim ko jih dobim. Vrnila jih bom v primeru, da je material res tisti debel, vroč, ki se suši celo večnost, pa če me bo kej zategovalo kje, če mi bo modrc sploščil prsa, pa če se mi bo tisti rob od kopalk zažrl spodaj pod prsa (kot je že ena napisala, ki ima očitno enake izkušnje kot jih imam jaz)…..
Na morje grem šele avgusta, tako da nekaj časa da najdem prave kopalke, še imam.
jst si pa vsako leto kupim nove kopalke za cca 25 eur največ
običajno jih pa nosim 2-3 sezone…. Vedno najstarejse zavržem in tako imam vsak let 1 leto stare kopalke in ta nove….drugo leto isto…vržem stran tiste, ki so stare 2 leti in obdržim lanskoletne – 1 leto stare in kupim ene nove. To je najboljša pogrutavščina LOL
Kopalke pa se mi še nikoli niso znucale ali uničile, pa čeprav so tok pocen. Zbledijo pa itak vsake na soncu…. al une za 10 eur al pa 100 eur!
Kopalke od afne so pa totalen poden, niti lepe, niti okusne, niti dobrega materiala, to je tisti material, ki se ful raztegne, tko da bojo sigurno ful raztegnene in čudne….. Cena pa…. ne vem no…. NO COMMENT!
MonsteraMo, 16.06.2024 ob 12:36
Ne bi kupila njenih produktov za nič na svetu. Za to, da debeluška uživa, kupuje v Emporiumu, potuje na polno. Hvala lepa. Tako kot me ne zanimajo ostali produkti “influencerk”, SWY in podobna sr….
A ne podpiramo slovenci slovence? Raje globalne magnatorje, ki izkoriščajo delovno silo, tudi otroke pod 15 let, da imate na sebi vaša oblačila za nekaj eur? Meni je glavno vodilo, da mi je všeč, pa naj si bo od Lepe afne ali pa iz Pepcota.
NesramnaResnica, 18.07.2024 ob 12:10
Pravilno je, da jih afna olupi za 100 EUR s kopalkami za 10 EUR. Vplivnice in naivnice…to gre super skupaj. Vplivnice si to zaslužijo.
Lepo razloženo. Poleg tega povpraševanje vpliva na ceno. Če so ljudje pripravljeni te kopalke kupiti za 100 evrov, bi bila Lepa Afna nespametna, če ji ne bi prodajala po tej ceni.
Kupila njene kopalke in danes so prispele k meni. Morda imam ene 5 kg viska, ampak to ni razlog zakaj sem kupila njene kopalke. Zelela sem kopalke, ki so malo bolj “modest”, pregledala sem vse trgovine po SLO, tudi online, nisem nasla nicesar kar bi mi ustrezalo. Ali so premajhne in prevec revealing, ali pa prevec old fashioned. Stara sem 31, rada imam bolj modest kopalke, toda ne tiste za starejse gospe. Vecina kopalk mi ne ustreza na moj body type, vedno se bojim da bo kaj pogledalo ven, itd. Kvaliteta kopalk na splosno je padla, komaj se spravim v najvecjo st kopalk v Decathlonu, ceprav nisem overweight. Sem pac zelo visoka in curvy. In med pomerjanjem kopalk dobim obcutek da sem morbidly obese, glede na to da mi XL niso prav. Pri lepi afni mi je vsec da so stevilke realisticne. Vzela sm S/M in so mi prav. Udobne, raztegljive, material top. Tudi lepo izgledajo, tiste enodelne se posebej. Bom se videla kako se obnesejo v vodi, toda na prvi pogled so mi top. Najdrazje kopalke kar sem jih kdaj kupila, toda zelo zadovoljna.
takole, kot sem obljubila, da še jaz napišem. dobila, jaz sem naročila dvodelne, ker sem si enodelne naročila tak model prek temuja in so mi ful štoraste za spreoblečt se, zato si nisem teh, sicer mi je model kar lušten (sem se pa bala, da me bo motila tista ena naramnica, pa da mi bo na drugi strani skos kej lezlo dol in sem šla na ziher varianto, ki se mi je zdela tudi najbolj udobna).
za kopalke sem do sedaj največ odštela v calzedonii (nekje 55 eur), dvodelne LALA stanejo 67 eur, kar se mi niti ni zdelo nekaj dosti, če bodo res to, kar obljubljajo….
pridejo v luštni vrečkici, ki jo imaš lahko tudi potem za na plažo da mokre pospraviš nazaj. blago je čudovito, NI tisto kot je eno ful podobno blago in tisto je res vroče in debelo (imajo v Mani take kopalke iz tega blaga in se ne da primerjat s tem afninim), to je pa dokaj tenko in ful lepo raztegljivo, mehko. zašito je ful lepo, nikjer nobenih nitk, failanih šivov,… topek je super udoben, naramnice se ne zarežejo nikamor, tudi tisti spodnji del se nikamor ne zažre (kar sem se najbolj bala, ker mi je obup kako se od športnih modrcev zažre tista elastika pod prsi med telovadbo) in občutek je tak, kot da nimam NIČ OBLEČENO. ne pretiravam, točno tako je, sicer pa nimam pod milim nebom nič od tega, če pohvalim.
hlačke so se mi zdele velike, ampak ko jih oblečeš, vse dobi svoj smisel. pokrije trebuh, stisne na pravem mestu, izrez zadaj je ravno pravšnji, da ni tisti tipičen staromamski ki ti pokrije celo zadnjico in od zadaj potem v rit zgledaš kot ena bunka, ne, ful je lep izrez, okusen. so kar visoke, ampak meni pridejo vseeno pod popkom. počutje v njih, super nadudobno, tudi za hlačke lahko rečem da je praktično tak občutek kot da jih nimam gor. premikaš se lahko v vse smeri, ne hlačke ne modrc se ne premaknejo, nič te ne rabi skrbet, komot plavaš, igraš odbojko,… meni osebno so to najbolj udobne kopalke ever, kopalke v katerih se končno res dobro in varno počutim. in ja, so vredne 67 eurov, zdaj razmišljam če si še kiklico naročim za zraven, da imam potem komplet pa mir.
tko da, če katera slučajno še razmišlja,….. jaz bi ji rekla da naj jih kupi. še vedno jih lahko vrneš, če ti ne bodo OK, ampak mene so tok pozitivno presenetile, da upam, res upam, da bodo zdržale nekaj sezon.
No ja, 16.06.2024 ob 14:40
Dve leti nazaj v Intersportu kupila super lepe kopalke udobne bodo se za letos pa naslednjo leto uporabne. Kupis kvaliteto pa imas 4sezone
Stejem jih 52, nekje med 30 in 35 sem kupila kopalke v New Yorkerju za en majhen denar, so bile toliko kot spodnjice v C&A.
Se zdaj jih nosim!