Lepa afna se je preselila v čudovito stanovanje s pogledom na LJ grad
Včasih je bila super punca, je uspešna, iznajdljiva, ampak sedaj? Kaj je naredila iz sebe, samo pacenje, misli, da je edina lepa na tem svetu. Eno je afnanje, to kar pa ona dela je pa pod nivojem in ugabno za gledat. Kak vzor daje mlajšim puncam? Ni se zrela ona, v vseh pogledih in dobro , da se nima otrok, ker mora dorast. Škoda iz ene lepe, uspešne, prijazne punce, je naredila negledljivo iz sebe. Vsi njeni projekti, pa kapo dol, nimam kaj rect.
Boli njo – take bi tudi lasten drek požrle vse za kapljanje keš aiz naslova klikov in sponzoriranja izdelkov, pa potem podarjanja. jupi – grebite se, raja; ker nimajo moralnih vrednot in jih briga za druge oziroma toliko, kot jim bo koristilo. Vse za cvenkanje iz naslova klikov, ker od tega živi. Vi ste za take samo navadna raja, ki vam on dajejo krugh za vaše igre, oni pa poberejo izkupiček :)))
TAki tudi nimajo kasneje veliko let delovne dobe. Ker se šlepajo na stil življenja Kardašijank – od klikov :))
Koliko je stara? Ne najdem na netu.
Sicer je ne spremljam, sem pogledala nekoč par njenih posnetkov na Youtubu, kjer je komentirala kozmetiko. Kao njenih top 5 proizvodov tisto poletje. Med njimi Nivea souffle kokos, tolk pozitivnih komentarjev, da je ne vem kaj, sem kupila, pa čisto pač običajna krema :)) To kar dobi od sponzorjev, bo itak pohvalila, da je top šit, pa če je res ali ne. Ker tisti, ki ji sledijo, bodo itak navalili na te proizvode, ona pa dobi zastonj artikle od sponzorjev v zameno za reklamo.
Misliš, da si je z artikli kupila stanovanje s pogledom na grad ? :D.
Keš dajejo, ne pa izdelke….. Tiste izdelke, da jih ona pobloga podarijo ja, ona pa pa raji naprej – to je samo “marketinški teaser”, da všečke talajo – tako kot si sama ugotovila in napisala -vodljivost črednega nagona je to….. pač nova oblika marketinga, kar so multinacionalke in ostali dobro zavohali.. Še vseen cnej, da finančno sponzorirajo kakšnega vlogo-blogerja, kot zmečejo za reklame po par milijonov na leto za vrtenje po TV in tiskanih medijih – ker je to v zatonu, sploh tiskan medij – ker kdo pa še kupi neko “kozmetično in modno” revijo, kjer je pol člankov prevedenih, revija pa stane naprimer 7-10 eur pri nas, ker smo ena mala podalpska vukojeb državica, kjer ni nekega potenciala za odjem toliko in tolikok naklade teh tiskanih zadev? Ker je vse na spletu dandanes, se to praktično več ne kupuje – in Youtube filmčki takih češpelj so cvenk cvenk cvenk – obojestranski – za proizvajalca in njo.
Keš dajejo, ne pa izdelke….. Tiste izdelke, da jih ona pobloga podarijo ja, ona pa pa raji naprej – to je samo “marketinški teaser”, da všečke talajo – tako kot si sama ugotovila in napisala -vodljivost črednega nagona je to….. pač nova oblika marketinga, kar so multinacionalke in ostali dobro zavohali.. Še vseen cnej, da finančno sponzorirajo kakšnega vlogo-blogerja, kot zmečejo za reklame po par milijonov na leto za vrtenje po TV in tiskanih medijih – ker je to v zatonu, sploh tiskan medij – ker kdo pa še kupi neko “kozmetično in modno” revijo, kjer je pol člankov prevedenih, revija pa stane naprimer 7-10 eur pri nas, ker smo ena mala podalpska vukojeb državica, kjer ni nekega potenciala za odjem toliko in tolikok naklade teh tiskanih zadev? Ker je vse na spletu dandanes, se to praktično več ne kupuje – in Youtube filmčki takih češpelj so cvenk cvenk cvenk – obojestranski – za proizvajalca in njo.
[/quote]
Ona je na televiziji v intervijuju trdila da ogromno sponzorskih ponudb zavrne in izbere samo kvalitetne. menda stojijo v vrsti za njeno propagando. Podredila si je vse najstnice,in povsem očitno je uspešna. Pa bogata. Meni osebno je antipatična,ampak za najstnice je pač zlata jama.
[/quote]
Povsod po svetu se je spremenil način trženja. Pred leti so nam izdelke prodajale manekenke iz reklam na tv in iz revij, potem pa so pogruntali, da pri ljudeh bolj pali, če ti izdelek predstavi nekdo, ki ti je enak in je izdelek sam preizkusil (če verjameš pač). Mislim, da je ena od slovenskih influenserk razlagala, kako to delo poteka. Svoj profil moraš napolniti z vsebinami, ki pritegnejo ljudi. Zato zraven še opremljajo stanovanja, delajo razno izzive, igrice. Preko tega ljudi navlečejo nase, da jim zaupajo. Nato pa jim predstavijo izdelek. Ne služijo z izdelki, ampak dobijo plačilo za to, tako da večina influenserjev je podjetnikov, ki imajo sestanke, računovodja in vse, kar podjetje rabi. V Ameriki imajo večji tudi managerje. Za podjetje je itak ceneje desetim influenserjem razdeliti po 1000 eur, kot zakupiti reklamo na tv, doseg pa je veliko večji, oziroma bolj usmerjen na ciljno skupino kupcev.
To je pač novodoben poklic, ravno tako morajo delati, se snemati in potem urejati video, imeti morajo ideje za dodatno vsebino, kvalitetne posnetke, od tega je odvisen njihov uspeh in plačilo. Žal mi je samo, da se ljudje tega ne zavedajo in svojim otrokom, ki jim sledijo, tega ne razložijo. Že vidim en kup smrkelj, ki bodo kupile igračke v sexšopu, ker je coolmamacita rekla, da je to super in samozadovoljevanje zdravo. Baba utrgana se sploh ne zaveda, da je razlika, če si ena razočarana gospodinja pomaga pri orgazmu, ali če to uporablja najstnica parkrat na dan, ker se navadi na “umetne” užitke in bo imela težave, ko bo imela realni seks.
Ja, pa kratki džekiji in ozke obleke so sedaj spet v modi, kar si tisti, ki smo to modo že enkrat doživeli, težko predstavljamo.
Preselila se je v stanovanje v Šiški, ki ni novogradnja, je pa stanovanje v stolpnici in temu primeren je pogled na Lj-grad. Opremljeno je recimo, da lepo, sama bi raje najela nekoga, ki bi mi stvari lepo povezal v celoto. Luč v jedilnici je ne, potem pult v kuhinji nek podeželski stil preostanek kuhinje moderen, totalno drugačen stil…In še bi se dalo razpredati….
No, takole glede zaslužkov na Yutube:
Malo bolj nerevno “kaplat” na Google račun, kamor Youtube nakazuje tvoj zaslužek iz ogledov tvojih prispevkov in vrtenja reklam začne šele nekje po 1,5MIO ( ja prav ste prebrali, milijona in pol ogledov). pri 2MIO ogledih nekje 1700 eur na mesec….. – če si in ker moraš bit pošten, od tega pač še plačaš državici in DURS lepo davek na zaslužek..
Deklič nima niti enega videa, ki bi imel več kot 1MIO ogledov, kaj šele preko dveh, petih milijonov 🙂 Ker snema v slovenščini in je limitirana na slovenski trg s svojimi objavami. 🙂
Sponosorship dadda pa boyfriend – fletka za 300k evričev zagotovo ni kupila sama iz zaslužkov na platformah. 🙂 Denar od drugje.
Ne poznam je, naj služi s tem, če ji gre. Moja 12 letna hčerka jo je videla v parku in mi vneto pripovedovala, da je na netu vsa vesela in zanimiva, v resnici pa zdolgočasena in sitna važička. Kot svetovno čudo mi je razložila, da je ugotovila, da se Lepa Afna samo dela, da je srečna in dobre volje. Sem vesela, da so otroci pronicljivi in ugotovijo, kaj se skriva za lepo fasado… nič.
Da je kupila stanovanje za 300.000 eur? Uf,so pa draga stanovanja v ljubljani. A je to kupila Penthause? Oziroma duplex?
Zanimivo,se pravi je v teh letih zasluzila vsaj 500.000 eur. Dobra je! Ji prvoscim. Sej vsakemu privoscim. Meni je sicer na videjih antipatična,ampak evo,ji je ratal.
Morm pa rect da tipa ma pa antipaticnega zelo. Ampak ce sta srecna,to ni nasa stvar.
Ona je na televiziji v intervijuju trdila da ogromno sponzorskih ponudb zavrne in izbere samo kvalitetne. menda stojijo v vrsti za njeno propagando. Podredila si je vse najstnice,in povsem očitno je uspešna. Pa bogata. Meni osebno je antipatična,ampak za najstnice je pač zlata jama.
[/quote]
Najstnice so za njo zlata jama, ja to pa bo držalo.
Glede na to da prikazuje le mamo in brata (uradno je polbrat!, pa tudi priimek imata z malim drugačen) je torej mama z novim partnerjem, očeta pa niti ne prikazuje niti ne omenja, kdo ve ali sta vseeno v stikih in če ji res pomaga financirat vse to? 😀
Mama je zdaj zaposlena pri njej, tako da ona ji ravno ne more tko močno finančno pomagat
Meni pa je luštna, prijetna in tudi z občutkom za mlade.