Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lepa afna solske potrebscine

Lepa afna solske potrebscine

Nasa osnovnosolka je stara 12 let in zadnjega pol leta mi je zacela govorit o lepi afni. Ker sama ze samega vzdevka “afna” ne prenesem, ko sem pa videla to punco vso nalispano in zapovrh govori spakedralsko, me je zadela kap. To gledajo manj kot 12 letne puncke??! Za vzornico jo imajo??

Ok, svoji hcerki sem na lep nacin povedala, naj nikar ne bo afnasta in naj bo se naprej taka kot je, ker si res ne zelim da bi moja 12 letnica zacela uporabljat SMINKE in pudre in se sekirala, ker ima mozolje.

Zdaj pa mi govori, da si zeli imet njene potrebscine za v solo. En kuli stane 5 (!!) evrov, zvezek skoraj 2.50 evra, navadni svincniki pa 4 evre??! Pravi da njene sosolke bodo imele in da so starsi to ze vsem narocili. Mocno dvomim sicer v to, da so vsi starsi tako pri denarju, da so vse pokupil.
Stvari so predrage, razmisljam da bi popustila in ji “dovolila” imet mogoce eno stvar, nikakor pa ne vseh.

Kaj pa druge mamice pravite na to? In a je kaksna ki podobno misli kot jaz, kaj bo naredila? Ena stvar da bo mir, al se usest s tamalo in dopovedat, da ne bo nic manj vredna ce na njenem svincniku ne bo pisalo lepa afna ampak staedtler?

Pozdrav, Tanja

Moram priznati, da do zdaj sploh nisem vedela, za kaj gre, zato sem si pogledala par klipov od te punce, ki so milo rečeno adijo pamet in ona vse, kar si za mojo hčer ne želim, da postane. Sama mi sicer ni še ničesar omenila, a po videnem, tudi če mi, lepe afne pri nas ne bo. Niti kulija.

Kriza, tudi jaz sem sedaj pogledala 2 videa, enega Kaj sem kupila v Primarku in nek Food challenge in mi je prav slabo kako prisiljeno, nesimpatično, potrošniško, površno in trivialno je tole. Grozno kaj je popularno pri otrocih 🙁

Žalostno, da so otroci njena publika in da njih uporablja za zaslužek.

Povzetek:
skoraj 30 letna ženska … uči male pupe, v večini osnovnošolke, kako se lišpat, da si všečna okolici in fantom.
Nature oziroma naravne pupe niso fensi. Niso IN.
No, pa je tale

fna
našla novo tržno nišo … svojim mladim sledilkam je predstavila MUST HAVE šolske potrebščine za
fne
guncat po visokih cenah.
Kakovost je seveda zelo vprašljiva?

Mlade pupe so ranljiva in lahko sledljiva populacija …. in potem takim, ki guncajo

fne
z veseljem in vso pripadnostjo sledijo.
Seveda tudi na račun staršev (šminke, laki, pudri, zvezki, brisače, nogavičke, skodelice …).

Meni je faca in original tista pupa, ki ne sledi večini …. in ni

fna
in ne gunca
fen.

To je eno samo
fnanje.

Ocitno ste starsi odpovedal da se vasi otroci ucijo pri takih afnah na youtubu.

Se mal pa jih bodo lahko pedofili o spolnosti ucili.

Vaš link

Tipična srbjakinja z manjkom pozornosti. Mene glava boli po minuti gledanja njenih videjov.

Lepo Afno bežno poznam. Srčna, prijetna mlada ženska, ki ima v sebi veliko energije.
Vloga Lepe Afne je njen imidž, blagovna znamka. Biznis pač. Očitno je našla tržno nišo.

Biti kura od ženske ni tržna niša.

Biti kura od ženske ni tržna niša.
[/quote]

Očitno tržišče to rabi, to se prodaja. Ima veliko sledilk. Fenomen, ki me v teh časih ne preseneča.
Je pa v osnovi dobra punca, prav nič kurasta. Lepa Afna je njena vloga.

lepa afna pa ja ni za otroke.glede na to,da prikazuje kako se lišpa in tako dalje…je pa tako pri njej kot pri cool fotru.podjetja navalijo nanjo…. ko se njeni izdelki,ki jih reklamira ne bodo več kupovali tudi ne bo zanimiva… tko je v današnjem svetu to…

Prijavi yutubu pa jo bodo sneli. Lahko pa tamali blokiraš kanal. Ali pa jo pametno vzgojiš.

sem prav iskala, če je že kje odprta tema o teh potrebščinah, ker kaj takega pa še ne. moja hči gre jeseni v 4. razred in si je tudi zaželela njene zvezke in vse, ker so sošolke že vse naročile (dobra finta tole z prednaročili, sem si pogledala video – ker ko pride v trgovine, bo pa vsega zmanjkalo?) in bodo imele od lepe afne stvari. pravi da imajo v njeni osnovni šoli celo plakat, kjer oglašujejo te izdelke.
absolutno sem proti, da bo imela moja četrtošolka zvezek z napisi afna, afni, afne in zraven šminke narisane?? meni je neokusno to za otroka, zato me res zanima kje so tisti starši ki to pustijo svojim punčkam to imet? no, dajte se javit prosim. se pogovarjam s sodelavkami ki imajo podobno stare hčerke in pravijo, da ta kolekcija nikakor ni primerna za tako majhne punčke z vsemi temi napisi.. res bi torej rada vedela, kdo bo to kupil? Pustimo najstnice, pa še to je vprašljivo, če je to primeren vzor… naša je bila lani navdušena nad soy luno in tudi jaz, ker je bila tamala vsaj več zunaj s tistimi kotalkami, se je igrala, brala tiste knjigice,.. Prav čuti se vpliv ko pogleda kakšen video od te lepe afne, da začne “zavijat” na koncu stavka in stalno gleda te njene šolske stvari, tako da resno razmišljam da ji omejim to gledanje – pa kaj naj, bo šla k sošolki na obisk in bosta tam skupaj gledali.
niti ene stvari ji ne kupim, res.

New Report

Close