Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepa albanska ženska imena za hči?

Lepa albanska ženska imena za hči?

Všeč so mi, pa noben od naju ni od dol. Poznate kakšna ne toliko znana in lepa ženska albanska imena?

Elira, Luriana, Rovena, Dori, Emina

Pramvera. Meni je to eno najlepših imen ever. Poznam žensko s tem imenom, ne vem če se tako napiše..

Odgovor na objavo uporabnika
Jao, 11.07.2022 ob 13:04

Pramvera. Meni je to eno najlepših imen ever. Poznam žensko s tem imenom, ne vem če se tako napiše..

Upsi. PraNvera. Sem se še zatipkala. Pomeni pa pomlad.

Če se kdaj rodim kot Albanka, hočem to ime!

Meni niso …

samo, da je dete srečno, zdravo in ljubljeno… Ime je pač ime…

Behind the name poglej (ena sicer angleško govoreča), kjer imajo tudi pomen, izvor, itd. Če Linka ne prilepi. 39 jih je našlo.

Lp in čestitke za naraščaj…

https://www.behindthename.com/names/gender/feminine/usage/albanian

Ajkula, Karjola, Pesjana, Butaroša, Dilca, Drota, Luljeta, Nora, Tirana, Zverina

Jao, 11.07.2022 ob 13:05

Upsi. PraNvera. Sem se še zatipkala. Pomeni pa pomlad.

Če se kdaj rodim kot Albanka, hočem to ime!

Primavera, jasno.

Tukajle še daljši seznam: http://www.emra.info/

A mislite čisto resno 🙂 ?

primavera112, 11.07.2022 ob 13:11

Primavera, jasno.

A ni lepo? Meni je nekaj najlepšega, kar sem slišala. Morda zato, ker imam obsesijo na pomlad in mi potem vse s tem v zvezi zveni tako romantično in posebno.

Donjeta. Tako je ime moji mladi albanski podnajemnici, ki je rodila pred nekaj meseci. Njen mož je Almier, zelo pa-sta me začudila  (ker sta zelo tradicionslna), da sta dala sinu ime Doal, kar sploh ni ime, ampak sestavljanka in Do-(njeta) in Al-(mier) =》DOAL.

Donjeta je le izpeljava iz Donatelle, italijanskega starodavnega imena. Tako na pamet predvidevam.

9053f439e033dada8ccb3bceb43dfa3c

Albanke so še ene redkih pravih žensk. Imajo rade tradicijo. Ne pa možače lgbtiqbr*+ Slovenke.

čivšanona, po moje najlepše ime !

za uspešen zakon, 11.07.2022 ob 13:27

9053f439e033dada8ccb3bceb43dfa3c

Albanke so še ene redkih pravih žensk. Imajo rade tradicijo. Ne pa možače lgbtiqbr*+ Slovenke.

O, tu pa ti ne bi dala za prav. Da so lepe, lepe so, a vsak narod ima svoje lepe ženske. Kar nekaj jih poznam, ki so se opekli, kar veliko nezadovoljnih njihovih žensk prav tako. Ampak tako kot velevajo običaji, so se morali poparčkati s svojimi. Ni pa tu neke sreče. Kot v Indiji ne in v arabskih državah. Vse za to, da navzven zgleda prav, o gnjilobi navznot se pa praviloma ne govori. O kakšni ljubezni niti da ne sanjajo. To se jim zgodaj izbije iz glave. Meni to ni ok, ampak vsak ve svoje.

Jao, 11.07.2022 ob 13:13

A ni lepo? Meni je nekaj najlepšega, kar sem slišala. Morda zato, ker imam obsesijo na pomlad in mi potem vse s tem v zvezi zveni tako romantično in posebno.

Pa saj imaš ekvivalent v slovenščini- Vesna.

Jao, 11.07.2022 ob 14:02

O, tu pa ti ne bi dala za prav. Da so lepe, lepe so, a vsak narod ima svoje lepe ženske. Kar nekaj jih poznam, ki so se opekli, kar veliko nezadovoljnih njihovih žensk prav tako. Ampak tako kot velevajo običaji, so se morali poparčkati s svojimi. Ni pa tu neke sreče. Kot v Indiji ne in v arabskih državah. Vse za to, da navzven zgleda prav, o gnjilobi navznot se pa praviloma ne govori. O kakšni ljubezni niti da ne sanjajo. To se jim zgodaj izbije iz glave. Meni to ni ok, ampak vsak ve svoje.

Ne posplošuj!!!Poznam kar nekaj res radostno srečnih mladih albanski parov v našem mestu in prekipevajo od sreče!!!

Primavera je italjansko, a ni?

enako922, 11.07.2022 ob 14:12

Pa saj imaš ekvivalent v slovenščini- Vesna.

Saj je Vesna tudi lepo ime, samo nimam hčerke 🙂 da bi jo tako poimenovala.

@krena
ja saj jaz tudi, a poznam tudi veliko nezadovoljnih. Tako kot povsod pač.

To bi monmonci več znala povedat. Glede na to, da živi med albanci.

efef, 11.07.2022 ob 14:26

Primavera je italjansko, a ni?

Ja. Primavera je italijansko pomlad.

Tega že dolgo ni več. Poznam take, ki so s Slovenci.

Anonimno 4672, 11.07.2022 ob 13:09

Ajkula, Karjola, Pesjana, Butaroša, Dilca, Drota, Luljeta, Nora, Tirana, Zverina

a Fuflona ti pa ni ok?

od te ksiht zgleda res lep

😂😂😂😂

New Report

Close