Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lepa misel

lepa misel

No s tole mislijo pisateljice Pearl Buck-ove :

Modrost sestoji iz tega, da vzames zivljenje taksno kot je, in samo vcasih sanjas o tem, kaksno naj bi bilo. – Pearl S. Buck”

……se pa jaz nikakor ne morem strinjati in je enostavno nočem razumeti. To je zame predaja !

Namreč , razumem da se jemlje življenje takšno kot pač je , saj vendar smo ga vsi na nek način primorani živeti tako ali drugače . Eni z večjo energijo in odločnostjo po spremembi , drugi spet se nekako ukalupijo v način ki jim je dan ( no sama ne spadam več mednje ) , spet tretji so pogumni in ga dosanjajo in reality…

Sanje so vsekakor zaželjene , so neizpodbitna pravica sanjarjenja vsak dan.
Življenje , ki pa ga živimo po nekih normah , kdo hudiča ima pravico pisati zakone življenja ki naj se jih držimo ?

vsem nočko lepo ,
tebi ježek pa tisto najlepše , najino.
papa
zajček ki je tokrat modroval v prazno 🙂

Ni ni modrovanje v prazno.Je nekaj lepega kar rada preberem..Thenks zajček.Tole bo super pred spanjem..veš sem migala,prišla domov zunaj je obupno mraz,šla pod vroč tuš..pa malo tistih zaubic na moj telešček….in zdej sem ku dojenček…heheh prijetno zaspana se bolj utrujena….
tak da bom šla ajat….Zjutraj ob pol 4 ustajam,tak da bom zapančkala ku dojenček…))))
Še prej pa moram izpraznit posteljo,dve bučki sta nekje med goro pliša zakopani in vlečeta dreto..heheheh
dans je spet miklavž metal sladkarije in en mal strašil otroke…hehehehe bi mogel zajćek to videt…zej pa v flikce nočno zajček.)))) LUpčka na smrčka…upam,da si tudi ti kje na toplem zdajle…..))) lepe sanje želim…papa

hvala lubica moja *** :)))))
hehe , spet boš zjutri vsa razštelana . Mraz je hud ja in mene ovira pri rekreaciji , to se ne bo dobro končalo , moram tudi jest migat.

Sej grem ninat no , sem že ja na toplem pa u krpah 🙂
nočko pa lubčka 🙂

Perla , ustan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!URA JE ………… a nisi učeri neki upila tuki :))))))))))))))))*********************

Heheheh jutrčka…sem že ustala jaa….sam še čakam na gong…brrr u tale mraz se mi nič ne gre…in temo,kot bi u rit stopu…Si dobro spal zajček mili?**
kej lepega sanjal?

Jutrčka lubika moja *** je zajček spau lepo ko top 🙂 A veš , mene je tud groza ven , zdele moram krauco it past pa je tko črno zuni pa en svetleči led na tleh , pa mraz .

si ti ninala lepo?
In kakšen gong pa mora usekat ? hehe , cerkveni zvonovi ? :)))))))))
uh si predstavljaš eno zimsko vasico obdano s snegom pa potem zadoni gong…..bim …bom….bom…..bim :))))))))))))))

A ko vstaneš pržgeš peč tko zgodi al maš tist knof ko se sama pržge mau kasnej al kako maš ti to urejen ?

eh , ja.
Zgleda , da je perla že odbremzala na delo. Tale naša služba človeka ubija , kaj ne bi zajčke pa to 🙂

še tole povem , pa grem , tolko da boste vedeli.
Po namiznem gobezdalu ( radiu ) so povedali kako nastane čokoladno mleko. Kravicam na kmetiji razdelijo čokolado , pa je !
Samo ima zajček spet problem . Ja kako pa potli cukr not pride ?

no , tko.

o ne, nč ni zajček modroval v prazno… ma zajček čist prov… četudi moramo živeti to kar mamo, se sanjam ne smemo odpovedati, delati pa moramo v smeri, da bodo sanje enkrat resničnost 🙂

jutro zajček, jutro perla, jutro gmajnica 🙂

dpobro jutro…
lepe misli še kako popestrijo dan, zlasti še, če se vsedejo v srce in dušo…..

če pa se , poleg vsega, še udejanjijo v kakšnih povsem običajnih stvareh, brez katerih ne moremo ali pa bi nam bilo zelo zoprno, če ne bi delovale, je pa še toliko bolj fajn…..

recimo: kaj ti pomagajo vse lepe misli, če :
je zjutraj, ko te tišči lulat, pred WC-jem vrsta

če ti prekipi mleko

če ti avto neče užgat

če zapelješ V kanto za smeti NAMESTO MIMO

če se ti raztrgajo lepe črne nogavice za 1.500 sit

če vidiš svojo simpatijo že navsezgodaj z drugo na kavo

če tvoj šef dvigne pokonci rit z levo nogo

če ti crkkne računalnik, ko se ti najbolj mudi

če ti za malico prinesejo sendvič s plesnivo salamo

če v izložbi zagledaš sanjski pulover, pa nimajo tvoje številke

če dobi otrok norice

če je mož “utrujen” in mu ni za crkljanje

če je na Tv šport , pa veš, da mu ne bo niti za “kaj drugega “

če te ob vsem tem boli še zob

……….potem se na lepo misel požvižgaš .-))))))))))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jutro mentor

holesterol iz žil poberejo hahahahaha

Zauh šefe

Jutro

kafe si že

madona Štefi, kolk negativnosti :))))

dobro jutro še enkrat pa.. nč od naštetega upam, da te danes zjutraj ni čakalo :)))))

lepo mesto najde ne de;-)

huuu, škrat bo mrbit 1x tud moder,
poudarek na mrbit
– nkol ne veš kva te trof:)

življenje takšno vzet ku je, nej slabu,
bi pa rada vidla tega ki to abvlada 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}:)))))))))))))))))))

škrat misli da je treba vornih delat ino sanjat tud

jutro škrat

s temi zvonci!ne maram!
Eno pozitivno reč je pa nam le prnesu potres: da ne razbija več gor v turnu!
)to me v tako depresijo spravi,da je joj,bemti)

hehe lubček , tole je pa bilo kot bi strela udarla u zvonik , tko si se prkazu :)))))))))))))))))))))))))

ps…sorči , zajček pozabu da ne maraš tega.

Ja , ane.
Napisano je samo dokaz , da ” veljaki ” ravno niso vedno najbolj pametni. Včasih smo tamali bolj.

jutrčka Jani*

Jutro učenjak ti moj.

saj mam rad tvoj kožuh,no.
,-)

severnička jutro lepo gor na tvoj nosek pa en cmok

Ne mi lepih misli svinat !

No , prau ! Glej da res *

New Report

Close