Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lepa misel

lepa misel

a jih :)?

HEHEHE, ČAKAM…da mi ga ti skuhaš…:-)))
pa te ni od nikoder:-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

eeeeeeeeeeeeeej, jani, to niso negativnosti…to je realno stanje:-)))

jaz pa negativna..ojej..kdaj si pa to že videl???????

bo prej Sava začela teči skozi Bovec kot jaz negativna:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

s čim?

ne še:)

O , ti jih še ne poznaš:)
sem samo prej raje opozorila predno bi začel.

alora če pravš usem:

pokorno javljam, da b jest kar koj kej
začela, ampak ne vem s čim,

na kva si opozorila, doniš da nej spet mafija na delu..

a gre slučajn spet za Blekijev geštel, ku je u rajskem kotu glih pomlad?

Ej, lučka, Bleki pa spet nori, o nori, pa smrdi še b’l. Kwa češ, če ni ta pravga spreja pr hiš, pa uokunu adprema!

Če čist n’č drgač, vsaj muhe vse pocrkajo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ježeš, dej bo pa hotel
zajčk koj geštel videt:))))

Labodkaaaaaaaaa Pacmakam VorniH

Jest tut vornih pacmakam, pa objamem! Ej, imam unu spet v skrinji, ampak tokrat boljšššššššššššššššššššeeeeeeeeeeeee, veliiiiiiiiiikkkkkkkkk boljše!
Tisto je blo prov zaneč!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ti ga pa pihneš,
neč nej zaneč

škrat je ku stara plošča: vsaka stvar=za neki dobra,

tud ku neki vame trešč:))))

mam edna frendica ki prav, a ni neki ta narbolšga dobr papcat..

– ja če bi jest lohka tko ku una b mela ziher dvastu kil

Ku prbezljam “ta drugič”, ne bom nikamor lezla, bom tam za mizo ostala, lepo pridkana, ne bom se v “napačna vrata zaletavala”, bom pa “ta prav’ga prnesla”, samo tole !!! Inu unu tut, ka imam nooooteeeeerrrrr!

in se škrat derži od smeha za trebuh,

ku si predstavlja kak to zglida;-)

pridkana bit:)))))))))))))))))))))))))

sej nisem reku da si ti nrgativna :))))) napisu sem, da so same negativnosti :))))

HAHAHA, jANI, A DA RES?
MEN SE PA ZDI STRAŠNO ZABAVNO, ČE MI MLEKO PREKIPI :-)))

bo zdaj v redu

u k.urac pa šola

🙂 pr nam ga tolk malkrat kuhamo, da se nam to tud zdi strašn fajn :))))))

mislim, da edino če ga kuhaš kje zunaj, se ti lahko zdi fajn, pa še to….. heheheheh

upam, da zdej tud še ne 🙂

JTLC!!!!!!!!!!!!

moglo bi moglo… kakšen geštel pomert ja :)))))

LepDAnSeVEkoMupaVsEKarPAšEZrAVen 🙂

jest sn z malimi stvarmi zadovoljna

Jest pa ne zmeri ! V večini primerov mi pa itak ne ostane druzga!

Sej ga ni treba, bemtiš, zmeraj kuhat, da ti prekipi, a veš to ti, Jani ?

ahojj VeSeKeduInoČgav:))

od geštela jest dele dobila slabo
vest ku
gre men koj pu glav sam
en bicikleto u klet, k ma zvit geštel,
ke čaka da ga kedu u red sprav,
pa je škrat toolk klever, da rajš u klet tud stop ne

OJEJ…VEŠ mARIJA………MENI SE PA ZMEREJ DOGAJA, DA ME RAVNO TISTE NAJBOLJ MIČKENE STVARI.SKORAJ NEOPAZNE, NAJBOLJ RAZVESELIJO…..

New Report

Close