Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepa obleka

Lepa obleka

Danes sem obhodila v se trgovine v BTC, emporium, hala a, Zara, Nama in vse trgovinice, butike pa mi ni uspelo najti lepo dolgo padajočo svilnato svečano (ne blago iz zaves).

Tudi butike v Domžalah sem pregledala. Ima kdo kakšno idejo. Ali če ima katera za prodat

Ali pozna šiviljo ki bi v kratkem času to naredila. Cena niti ne igra velike vloge

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 45-46, 17.05.2025 ob 23:40

Danes sem obhodila v se trgovine v BTC, emporium, hala a, Zara, Nama in vse trgovinice, butike pa mi ni uspelo najti lepo dolgo padajočo svilnato svečano (ne blago iz zaves).

Tudi butike v Domžalah sem pregledala. Ima kdo kakšno idejo. Ali če ima katera za prodat

Ali pozna šiviljo ki bi v kratkem času to naredila. Cena niti ne igra velike vloge

“svilnata”:https://si.maxmara.com/p-1221035406007-odessa-light-blue?_gl=1*1fhkiev*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw56DBBhAkEiwAaFsG-jJNCxDjvKZFR-6ytftXVas8izMEiMazgskzuEUbVkAabmg2dVVy-xoC1ZoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&gbraid=0AAAAADp8s96kgPJ1_UY7G6_2Si_sxM3iW

Na Best Secret jih imaš malo morje. Vrneš brez problema.

Moda na spletu za več kot 1000 najboljših blagovnih znamk | ABOUT YOU

Oblek je nesteto, okusov pa tudi.

Kaksno obleko bi ti sploh rada?

Imam precej oblek, za bolj svecane priloznosti tipa raznih sprejemov, vecernih gala zabav in porok recimo, ko vem, da bom obleko oblekla le enkrat, ker so dogodki v istem krogu ljudi in ne morem imeti vsakic iste obleke, narocim na Temu, Shein, gledam slike in ocene kupcev, sploh ko so slikani detajli, da vsaj vidis realen material in kako stoji obleka na realni zenski, ne spomnim se, da bi falila z izborom, razen vcasih, ko ze v startu vem, da bom na obleki kaj popravila.

Par oblek sem pa kupila spotoma v fizicnih trgovinah, ko sem kupovala kaj drugega in nasla super znizano obleko, ki bo enkrat v prihodnje primerna za kak dogodek.

Torej, vprasanje je le, kaj si naumila, da zelis imeti, za kaksno priloznost gre in kaj pase na tvoje telo.

Anonimno 45-46

verjetno ni problem v oblekah.  hahahaha   si kot darja klishina??  njej bi ziher marsikaj dobro padlo, pasalo.

Pozdravljena

V Domžalah imate v trgovino Manofaktura tam poglejte imajo veliko izbiro svečanih in pa tudi ostalih oblačil. Jaz  tudi tam kupujem, je pa malo dražje. Včasih imajo tudi kakšne popuste.

Imajo spodnje perilo, kopalke, obleke za moške in ženske, kopalne plašče, brisače, nogavice, prte, posteljnino, imajo kar izbiro.. Vsaj nekaj v Domžalah, da imaš na kupu..

New Report

Close