Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lepe plaže-rabac

lepe plaže-rabac

ogledujem si rabac- kamp oliva -mobilne hiške- je bil že kdo tam?
kje so lepe plaže v rabcu-ob katerem hotelu ? še nikoli nisem bila in bi rada nasvet iz prve roke

hvala

Mi smo se lani odpravili tam na izlet. Res lusen kraj, veliko se imas za sprehajat, pa prijazni ljudje. Avtokamp smo si tudi sli ogledat, ker sami vedno kampiramo, pa smo mal precekirali. Kamp ima vse, le sence je za nasn ki sotorimo, premalo. Ce boste v mobilni hiski verjetno ne bo problem z vrocino. Plaza pa je vse od kampa pa do centra. Majhni kamncki. Lep kraj, po moje se boste imeli fajn. Morda pa se kak nasvet nekoga, ki je v kampu bival. Jaz povem, le kar se je meni vtisnilo.

Mi smo bili lani v kampu Oliva v mobilni hišici. :))
Lušten in urejen kamp, ampak po večini je tam, kjer so postavljene mobilne hišice sence res bolj malo, tako da mi brez klime ne bi preživeli. Je pa klimo treba doplačat, ni bila prav draga, ampak za moje pojme nujna.

Plaža je kar lepo urejena (majhni kamenčki), je pa fajn imeti sandale v vodi, ker so kamni v vodi kar ostri (pa jaz sem tudi bolj občutljive sorte, priznam). 🙂
Sprehajalnih poti je veliko v okolici, prav tako imaš tudi v kampu kar precej stvari za počet, tako da pri nas tamaladva že navijata, da bi ši letos spet tja.
Kolikor sem videla ostale hotele, imajo vsi kamnite plaže, da ne omenjam, da je večina ostalih hotelov v hribu in je torej treba do plaže in nazaj precej pešačiti.
Pa trgovina v kampu (pod hotelom Narcis) je zelo uboga in svinjsko draga.
Še to, v ceno najema mobilne hišice je bil vključen tudi prost vstop na bazen v kampu (pred ta rumenim hotelom).

It na morje u Rabac je slabš k it na morje v Dravlje, ker v Dravlajh saj kam vidiš, v Rabcu pa nikamor. Vukejbina brez primere. Plaže so take, kot so v taki jazbini lahko, za moj okus je to daaaaaaaaaaaaaaaaleč od kakega morja.

Lej, po pravici povedano, če ne bi imela možnosti dobiti tako ugodnega aranžmaja, se sama za Rabac najbrž tudi nikoli ne bi odločila. Tako da tja nisem šla ravno z velikimi pričakovanji, sem bila pa potem toliko bolj prijetno presenečena. 🙂

New Report

Close