Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepe ženske prsi

Lepe ženske prsi

Kako lepo je videt  žensko z lepimi prsmi  D-E košarico pa obseg 80  top 😋😋

Odgovor na objavo uporabnika
Eden245, 26.11.2024 ob 07:24

Kako lepo je videt  žensko z lepimi prsmi  D-E košarico pa obseg 80  top 😋😋

Sploh ne drži.

Lepše in najbolj dolgo ostanejo v isti obliki so od 75-80 B, to je top za 60 kg žensko. Vse ostalo je debelo.

Janez905, 26.11.2024 ob 07:26

Sploh ne drži.

Lepše in najbolj dolgo ostanejo v isti obliki so od 75-80 B, to je top za 60 kg žensko. Vse ostalo je debelo.

JA še lepše je 75  C-D-E

Velike so lepe, a ne na debeli ženski.  Stati morajo zelo pokonci, to je pa do štiridesetega. Potem vse pade dol.  Treba je investirati vsaj v dober modrc, ki prsi drži na svojem mestu.

Kim923, 26.11.2024 ob 07:44

Velike so lepe, a ne na debeli ženski.  Stati morajo zelo pokonci, to je pa do štiridesetega. Potem vse pade dol.  Treba je investirati vsaj v dober modrc, ki prsi drži na svojem mestu.

Kim nimaš pojma,

Ženske prsi se nikoli ne povesijo če so vzdrževane. Zato govorim pičke, ki ves life hujšajo imajo povešene. Suhice z naravno lepimi 75 in 80 b ali c pa je nekaj čisto drugega. Moja je 52 nič povešene in 80 B na 176 cm in 60 kg. 1 x rodila ni dojila.

Ni lepšega pogleda kot žensko videt z večjimi mmm😋😋😋😃😃😃

Ivan543, 26.11.2024 ob 07:47

Kim nimaš pojma,

Ženske prsi se nikoli ne povesijo če so vzdrževane. Zato govorim pičke, ki ves life hujšajo imajo povešene. Suhice z naravno lepimi 75 in 80 b ali c pa je nekaj čisto drugega. Moja je 52 nič povešene in 80 B na 176 cm in 60 kg. 1 x rodila ni dojila.

Pri tej višini in teži je OKOSTNJAK.

Vse so lepe…samo da so naravne!

Velike naravne prsi ne morejo stat gor! Ni naravno.

Meni so všeč vse👍👍👍

Lepa oblika je zakon… velikost pa nepomembna zadeva.

ta boljše ima ima kate english

Ne vem, kdo ti je serviral te informacije, ampak je dokazano, da ženske prsi z leti postajajo vedno bolj “povešene” ne glede na velikost prsi, zato, ker je po defaultu tako, da se z leti zmanjša elastičnost kože in vezivnega tkiva v prsih, pa če delaš ne vem kaj vse z njimi, ne moreš ubežati EMŠO statistiki. Potem so še tu drugi vzroki … recimo prevelike prsi oz. težke prsi … bolj so večje in težje, bolj so podvržene gravitaciji. Za gravitacijo pa vsi vemo, da če neka sila deluje na drugo, se ta razteza ali deformira – tudi temu ne moreš ubežati – v tem primeru so modrci rešitev. Pol so še tu nosečnost, življenski slog (kajenje, hidracija, prehrana) pa tudi genetika … Kdor še ne ve … genetika igra pomembno vlogo pri elastičnosti in strukturi kože. Če ima tvoja mama zelo povešene, isto babica, je verjetno, da boš tudi ti imela …

Tako, da neko pametovanje o lepih in čvrstih prsi, lahko kar pozabiš. Najdi si eno polnoletno najstnico in boš imel to, kar iščeš … pri 40+ tega zagotovo več ne boš našel ali pa bo izredno težko.

Recimo … z ženo sva skupaj že več kot 15 let. Razlika med prsmi, ki jih je imela pred nosečnostjo, po nosečnosti in po 15-ih letih, ker kar opazna – pa je imela pred in tudi še nekaj časa po nosečnosti kar lepo čvrste, nabite in tudi štrleče.

Leta, genetika in gravitacija naredijo svoje, pa če se še ne vem kako upiraš. Isto je pri moških modih. Če ne boš nosil utesnjenih spodnjic ali kakšnih drugih oblačil, se ti bodo moda zaradi gravitacije in starosti lepo povesila z leti. Hočeš, nočeš, tako pač je.

Mogoče bi morali potrebneži kdaj v življenju iti na kako divjo plažo, kjer se ženske nage kopajo.

Moj bog, v lajfu sem se nagledal tolk jošk, da niso nobene kaj posebnega. Joški ko joški lol.

Najlepše so tiste, ki so pri roki.

Zgleda so tudi od 45+ ok…

No, za nekatere…

https://www.facebook.com/sjorfarabut/videos/105841482520418/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

New Report

Close