Lepe ženske
Zanima me ali ženski, ki je lepa, zaradi tega spregledate kakšno nevednost ali neumnost?
Kako to, da lepe ženske lažje vozijo skozi življenje?
In na kakšne limance ponavadi ulovijo moške?

ker sem punca bom odgovorila za moške.
ja to sigurno da me privlačijo fantje ki dobr zgledajo, pogledam za njim … to je pa to.
jaz zase vem, da je to TO -ljubezen, ko spoznam da je zelo zabaven, da ima veliko veselje do študija, zabave, športa, potovanj…skratka da mu nič ni tezko. da ne obupuje, tudi če gre slabo. da pove tako kot res je. do zdaj je bilo vedno tako, da me na prvi pogled sploh ni zanimal,niti ravno preveč privlačil, nikoli si ne bi rekla da se bi lahko zaljubila vanj….. pa sem se.
po nekaj pogovorih in s tem da sem spoznala njegov pogled na svet… me je pa fant začel noro privlačiti.
to je najlepše ,da se ljubezen počasi razvije.
za zenske je pa tko da moški ji moški na začetku marsikej spregleda, jo daje v oblake…..samo slej kot prej, useka nekje ven. lahko da je privlačna, noro lepa, samo kaj ko ne zna kuhat, prat, misli le na lepoto. lahko pa je punca lepa, pa povrhu še veliko stvari zna delat…ja srečen fant ki jo ima.
mislm da je velik bolj vazn, kakšni so njuni interesi…skozi to sta si tudi všeč… to je le moje mnenje…. vsak pa misl drugač.

da pa lepe zenske lazje furajo skozi zivljenje je pa odvisno kako zna zenska to izkoristit. če se zaveda tega, toliko lazje za njo. če ni nič v glavi, tudi ne bo šlo.
če pa je zenska “grda” pa tud ne pomeni, da ji gre v lifu lahko slabo. tud tuki se postavi vprašanje kako se zaveda svojih sposobnosti.
vazna je iznajdljivost.
n na kakšne limance ponavadi ulovijo moške? ja, odvisn kakšn moški pade na njo. lahko posten, ki mu ni vazen izgled, lahko pa kakšn ….. in kako se ona na to odzove.
prvo, kar mi je ob tvojem razmišljanju padlo na pamet je: Ali se ti nimaš za lepo??
sama nisem nikoli tako razmišljala o ženskah kot o lepih in na drugi strani nelepih, ker je sigurna vsaka lepa za nekoga..

Točn tko, vsake oči imajo svojega malarja! Spet ena zafrustriranka.

…sej ce je kdo zafrustriran zaradi svoje zunanjosti se sploh vec ne cudim…
zdej je tko da usak rece kar mu pase..se sploh ne ozira na to ali bo s tem koga prizadel…
enkrat sm cula ko se je en mulc za eno punco k je mela mal kilc prevec zacel dret kok je debel prasic pa daj naj gre hujsat…:( grozno!
drugace se pa strinjam da popolnega obraza ni..kake “nepravilnosti” na obrazu so prau simpaticne..prauzaprau lih to nekatere polepsa:)
Cukrčk in wicca! Je samo razmišljanje. Ni važno, če se imam za lepo ali ne, važno je kako me drugi vidijo, to pa tu ni več tema. Sigurno je vsaka lepa za nekoga – to ravno sprašujem – ali ta nekdo potem gleda nanjo drugače?
Ali sta zafrustrirani morda vidve?

BINGO!:)

Ni za to, katera ženska se ne bi ali bi imela za lepo, konec koncev je danes vsaka, z malo uporabe kozmetičnih pripomočkov lahko lepa.
Bistvo je v tem, da nekatere po svoji zunanjosti izstopajo.
Lepe smo pa itak vse

No, jaz ne bi ravno rekla, da je vsaka lahko lepa. Simpatična ali sexy komu, lepa nikoli. Naj dodam, preden se začnejo ljudje spravljati name, da sem estet tudi glede drugih stvari, pravzaprav že od nekdaj v vsem iščem lepoto, v poeziji, literaturi, arhitekturi…vsepovsod v glavnem, pa ne namerno, ne morem si pomagati, estetsko uravnotežene, popolne stvari me preprosto ganejo, včasih do solz.
Kakorkoli, lepe (pa tudi simatične in drugače fizično privlačne) osebe obeh spolov dosti lažje pridejo skozi pri stvareh, ki vključujejo stike z ljudmi, ni pa to zagotovilo za srečo.

Katera stvar v življenju te je ganila do solz, ker je bila tako prekleto lepa, Sour_cream?
Resno me zanima, nočem se delati norca iz tebe ali kaj podobnega:-) lp
Pa ne odgovarjate na to, ali ženski, ki je lepa, zaradi tega spregledate kakšno nevednost ali neumnost?

ja zdej v kakšnem smislu misliš to nevednost , neumnost ?
men je naprimer pri fantu simpatičn če nardi kakšno neumnost, al pa da kej ne ve,,,,kar zna bit zlo smešn…. kar pa ne pomen da more bit neumen. pa sej ne vem kaj rečt.
če pa ma zenska en čudn pogled na svet, da ne ve osnovnih stvari…to je pa neumnost……
a hočeš povedat…da te je en moški zavrnil, ti pa sedaj zase misliš da si neumna in nevedna, ker ti je nazaj zabil eno tako besedo, ki je nisi zelela slišati. oz. mu je všeč ena bolj lušna zenska od tebe (kar ti misliš da je tako), in ti si seveda ljubosumna na njo in se ti zdi neumna na nek način, kar pa je razumljivo.
zenske itak gledajo sam na zunanjost, kako so oblečene , in so sam foušljive……. popucaj s takimi.

Ne vem zakaj tolk komplicirate!!!???
Če moški začuti mravljince ponavadi ne gleda na lepoto razen če ni narcisek:))
Lepa je pa vsaka ženska, še posebej tista ki rada da:))
Moram priznat, da tudi mene lepe stvari včasih ganejo do solz… lahko se vam zdi še tako smešno ali trapasto, ampak to se mi dogaja… se mi je zgodilo, da sem zajokala na sprehodu v naravi, ker se mi je zdelo vse tako lepo in ker sem bila tako srečna, da mi je to omogočeno… lepa pesem, ki jo slišim po radiju mi zelo hitro lahko prikrade solze v oči, … lep film, ni nujno, da je žalosten… lepa slika… lepa pesem, ki jo preberem… no, da bi jokala pred kakšnim moškim, ker bi bil tako prekleto lep, to se mi pa še ni zgodilo,
neumno vprašanje. logično da lepe ženske lažje gredo skozi lajf saj jim je vse ponujeno na pladnju od fukotožnih in polnojajčnih ter seveda bebavih decov ki jih zgornja glaa služi samo za to da vrat ni prazen. ko zagleda pizdico ki je mlada pa lepa bi tud staremu cvek v galvo zabil samo da bi mu dala za kavsare. še kaj za vprašat?
Forum je zaprt za komentiranje.