Lepi moški
:)))) res je…
Samo tudi ne preveč lepi moški imajo lepe žene.
Recimo Franc Kangler ima ali je imel( se je ločil morda?)zelo zelo lepo ženo.
Za mariota pa res prvič slišim le kdo bi bila zanj lepa ženska?
Morda Lorella?
[/quote]Mario..M z veliko.
Sori Mario takohitro ne morem oddati prispevka….jb…žezlo
Seveda. To je normalno. Lepi moški damo nekaj nase in to opazijo tudi lepe ženske. Vsi smo esteti, mar ni tako? Jaz se negujem, sem blond, naredim še malo bolj blond pramen imam lase na paža, imam urejeno dva dni staro bradico imam zelene oči. Ja lep sem. Postavo imam, denar imam, lep avto imam. Dobre parfume imam. Pač ne kupim parfum za 30 evrov, ampak ga kupim za 130. Kremo za obraz ne kupim za 50 eur, ampak vsaj za 150 eur
Nohte na nogi si ne urejam sam, ampak mi jih pedikerka, kjer mi jih nahrani in uredi podplate.
Valjda. In kaj naj imam? Nedepilirano ženo z neurejenimi obrvmi in 10 kilami preveč? Ja ne. Hvala lepa. Moja je morala tudi med nosečnostjo pazit na postavo. Ne more se razbacat kot konj! Halooo!
A pol si tak kot na sliki ki joje ena objavila in so jo brisali?
Lepo da si priznal.
[/quote]
Ne. Moja bradica je urejena tako, da zgolj malo bode. Tam si pa šnelca objavila eno sliko zaraščenega neandertalca.
Hahhahahaha. Eh kako si prozorna
Ne. Moja bradica je urejena tako, da zgolj malo bode. Tam si pa šnelca objavila eno sliko zaraščenega neandertalca.
Hahhahahaha. Eh kako si prozorna
[/quote]
Si obseden z njo ali se ti blede.
Si nevrolog ali pravnik?
Potrdil da si Viharni. Odnos do bab kot on, podcejevalen.
Kako je lahko prozorna ko pa je bila v tisti temi Gospod????
In ja si kar lepo Viharni. Drhal kot on.
Cavazza je imel lepo ženo – mlado, zdaj je s to staro Benedettijevo, ki ni ne vem kaj…Galunič ima kvečjemu lepega moškega ( s čimer seveda ni nič narobe ), za Urankarja so tudi govorice, da rad pogleda za moškim spolom ( spet nič narobe, vsakemu kar mu paše ). Edino mariborski župan ima lepo ženo.
Lepe ženske imajo drugače fuzbalerji, tuji seveda, ne naši:))
No ja, tud Popay je imel lepe Olivie…, sm kaj, ko je on hotel še lepše, hehe…, paa, ne gre to tako na izi.. Zanimivo je pa zdej to z leti kako se to spremeni, zdej mi je vsaka ženska lepa, ki ima dušo in zna bit tiho, ko ji ni treba govoriti, čuti ritem moškega, ki je v njeni bližini…, vrhunski geštel J. Lo. pri 50 tih letih me več ne fasticinira, prej odbije, to je za malinovce.
:)))) res je…
Samo tudi ne preveč lepi moški imajo lepe žene.
Recimo Franc Kangler ima ali je imel( se je ločil morda?)zelo zelo lepo ženo.
Za mariota pa res prvič slišim le kdo bi bila zanj lepa ženska?
Morda Lorella?
[/quote]
Tudi zdajšnji mariborski župan Arsenović je imel lepo prvo ženo; dejstvo pa je, da on ni zdaj več lep, kot je bil pren napirmer 25imi leti, ker ga je žal pitje alkohola preveč že vizuelno spremenilo.