Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lepi nohti

lepi nohti

Dala sem si uredit nohte s permanentnim lakom, ki naj bi držal cca 3 tedne. Prvikrat in za posebno priložnost. Bili so res lepi 1 teden…sedaj pa…žalost. Lak se kruši stran in ko se matram in odstranjujem debelo plast pod lučko zapečenih nanosov je spodaj …groza. MOji zdravi nohti so grozni. Kozmetičarka mi jih je prej s ppilo obdelala tudi po površini, zdaj so pa čisto ranjeni. Kaj naj?

Sicer ti s tem ne bom nič kaj pomagala, vseeno pa me zanima kaj je to PERMANENTEN LAK?

Pojdi ji pokazat, kaj ti je naredila in jo vprašaj, kako bo to popravila. Ne popravia, spravila v isto stanje nazaj. Po možnosti pred vsemi strankami. Naredi ji malo reklame. Razjezi me, ko vidim, da ljudje kar nekaj delajo, odpirajo salone , nimajo pa pojma !

Ne delaj tega sama ! ker si boš popolnoma uničila svoje nohte.
Nujno pojdi nazaj, da ti odstrani nanos .

Bi se morala prej pozanimati kako se izdela umetne nohte in tako bi vedela, da bo kar nekaj časa trajalo, da zrastejo oz.prerastejo tvoji naravni nohti izdelane.

Prvič: pri permanentnem lakiranju se ne brusi površina tvojega nohta.
Drugič: permanentni lak je lep le od enega tedna do štirinajst dni in ne tri, štiri,…. tedne kot običajno zavajajo stranke.
Tretjič: pojdi nazaj in naj ti lepo odstrani, ker sama ne boš zmogla oziroma si boš poškodovala svoj noht.
Nabavi si lak za utrjevanje nohtov (ta se uporabi po odstranitvi geliranih nohtov, da se noht hitreje opomore in ojača) Lakov za hitro utrjevanje s katerimi narediš kuro je kar nekaj. Svetujem ti od Alessandra- express nail hardener ali od LCN-Nail Power, ki se uporablja največ tri tedne. V tem času se ti bodo nohti utrdili, če ti jih le ni toliko zbrusila, da se nima kaj utrditi. Oba laka sta zelo dobra.

To ti pa ni delala permanentnega laka, ampak gelish. Sama ne boš stran spravila. Moraš iti do nje, da ti to stopi dol.
Potem pa utrjevalci in čaka, da uničeno preraste. Če ti je pilila kot nora, bo to trajalo tudi pol leta.

Stopiš tako, da gobico namočiš v odstranjevalec laka Z ACETONOM, zaviješ noht s folijo, počakaš 15 minut in z lahkoto postrgaš. Nikar na silo.

In kaj je Gelish drugega kot permanentni lak? Naj bo Shelak, Gelish, ……………….. Vse to so permanentni laki.

New Report

Close