lepi nohti
Dala sem si uredit nohte s permanentnim lakom, ki naj bi držal cca 3 tedne. Prvikrat in za posebno priložnost. Bili so res lepi 1 teden…sedaj pa…žalost. Lak se kruši stran in ko se matram in odstranjujem debelo plast pod lučko zapečenih nanosov je spodaj …groza. MOji zdravi nohti so grozni. Kozmetičarka mi jih je prej s ppilo obdelala tudi po površini, zdaj so pa čisto ranjeni. Kaj naj?
Prvič: pri permanentnem lakiranju se ne brusi površina tvojega nohta.
Drugič: permanentni lak je lep le od enega tedna do štirinajst dni in ne tri, štiri,…. tedne kot običajno zavajajo stranke.
Tretjič: pojdi nazaj in naj ti lepo odstrani, ker sama ne boš zmogla oziroma si boš poškodovala svoj noht.
Nabavi si lak za utrjevanje nohtov (ta se uporabi po odstranitvi geliranih nohtov, da se noht hitreje opomore in ojača) Lakov za hitro utrjevanje s katerimi narediš kuro je kar nekaj. Svetujem ti od Alessandra- express nail hardener ali od LCN-Nail Power, ki se uporablja največ tri tedne. V tem času se ti bodo nohti utrdili, če ti jih le ni toliko zbrusila, da se nima kaj utrditi. Oba laka sta zelo dobra.