Najdi forum

Lepi nohti

Ze dalj casa se mislim odpraviti k pedikerki,da bi mi postimala nohte in tko,pa me zanima,kako vi negujete nohte in ce hodite v kak kozm.salon,kjer to res dobro opravijo?

Če mislis dat umetne nohte gor..potem pojdi k kozmetičarki..drugače pa si nohte uredi sama..ker ti v kozm.salonu ne naredi nič takega kar ti ne bi znala doma..pa se ceneje je…govorim iz lastnih izkušenj…
Lp!

pedikerka je za noge, za roke je pa manikiranje. Meni so enkrat dal um. nohte, sicer je fil dobr zgledalo, ampak samo 14 dni, potem bi mogla iti spet, da bi mi dopolnili. Dala sem 7000, potem bi mogla na vsake nekaj tednov dat še 4000, kar pa se mi je zdelo predrago, pa sem jih odstranila, pa še težave sem imela, saj nosim kontaktne leče in sem si jih zato težko dajala ven…

Če si iz Ljubljane, greš lahko v City park. Tam so kar na sredi hodnika tri punce, ki manikirajo. Osnovna nega je 996 SIT, slaba stran ta, da če imaš srečo si na vrsti hitro, drugače pa lahko čakaš kar nekaj časa. Naročajo pa ne. Meni se zdi cena kar solidna, da se občasno malo pocrkljam. Po želji te še nalakirajo, nalepijo kamenčke…

Samo ne si dati umetnih nohtov. Jaz sem jih imela, sicer zelo kavlitetne in zelo lepe, ampak zdaj imam pa že več kot pol leta čisto uničene, menda ravo toliko rabijo, da se popolnoma obnovijo.Menda je pa uredu tista naravna metoda manikiranja Jessica al nekaj takega. Kar se pa pedikerja tiče, to je čisto metanje denarja stran, če nimaš kakšnih večjih težav. Vse, kar mi tam naredijo za par jurčkov znam tudi sama doma.

1. nohte si oblikuješ s pilico ( gladiš v 1 smer, ne sem in tja!) od nohtnega roba proti sredini. Pazi, da ne zapiliš pregloboko v nohtni kot.
2. prste pomočiš v mlačno vodo z milnico in limoninim sokom ( če si kasneje ne lakiraš, lahko dodaš še kanček olivnega olja ).Tako se obnohtna kožica zmehča.
3. naneseš odstranjevalec obnohtne kožice in kožico nežno odrineš, odstraniš mrtva tkiva – ne striži obnohtne kožice, ker je rezultat debela koža okoli nohta! )
4. še 1X si splahneš prste v milnici + obrišeš + posušiš
5. nohte zaščitiš s podlakom ali utrjevalcem za nohte ( lahko še uporabiš bel svinčnik, ki nohte ščiti tudi pred umazanijo.)

5 korakov do lepih, oblikovanih in čistih nohtov. Pa še zastonj je. Ha!
Pozdravček!
MAJČI

majci,
hvala,ker si se tako potrudila 🙂 bom poskusila tudi sama doma.

Lepi nohti v petih korakih

Vsakdanji urejen videz vsake ženske zaokrožujejo tudi odlično manikirani nohti. Z uporabo različnih izdelkov iz kolekcije ARTISTRY™ lahko urejen videz nohtov z lahkoto dosežete tudi vi. Privoščite jim profesionalno manikuro z ARTISTRY™ kompletom pilic za nohte in ARTISTRY™ regeneratorjem za kožico in nohte. Za piko na i uporabite še pisano paleto barv ARTISTRY™ lakov za nohte ter upoštevajte preizkušene nasvete za nego nohtov, ki vam jih ponujamo.

1. korak
Iz ARTISTRY™ kompleta pilic najprej uporabite keramično pilico. S širšim koncem te pilice si nohte oblikujte in spilite po vaši želji. Pri piljenju si izberite samo eno smer piljenja (od zgoraj navzdol ali obratno), da si nohte ne poškodujete. Nato nadaljujte in dokončajte oblikovanje z ožjim delom pilice.Plastično ohišje, v katerem se nahaja keramična pilica, vam bo s svojo obliko pomagalo pri odstranjevanju umazanije izpod nohtov. S krožnim robom konice pilice nežno potisnite obnohtno kožico z nohta, nato pa ta rob pilice uporabite kot gladilni kamen za odstranjevanje zatrgane in otrdele kože.
2. korak
Uporabite črno površino polirne pilice, s katero zgladite izbokline in odstranite madeže, ki so na površini nohta. Z belo površino pilice loščite nohte toliko časa, dokler nima cela površina nohta žametne, mat površine. Za konec uporabite še sivo površino pilice s katero noht z hitrimi gibi in rahlim pritiskom zloščite do visokega sijaja.

3. korak
Nato uporabite ARTISTRY™ regenerator za kožico in nohte. Majhno kapljico regeneratorja temeljito vtrite v obnohtno kožico in nohte. Obnohtna kožica bo tako zmehčana in navlažena, nohti pa zaščiteni pred izsušitvijo.

4. korak
Če želite svoje nohte še dodatno polepšati uporabite ARTISTRY™ osnovni lak za nohte in počakajte dve do pet minut, da se lak posuši. Nato nanesite želeni odtenek ARTISTRY™ laka za nohte; za lažji izbor barvnega odtenka laka uporabite ARTISTRY™ barvno kartico (št. izdelka: 0682). Lak, ki ste ga izbrali in nanesli pustite sušiti dve do pet minut. Za še močnejšo in bolj intenzivno barvo pa postopek ponovite.

5. korak
Za dovršen videz in sedemdnevno obstojnost laka pri običajnih opravilih z rokami nanesite na nohte še plast ARTISTRY™ svetlečega ali mat zaščitnega laka. Da zmanjšate možnost nastajanja mehurčkov in prog počakajte deset minut, da se zaščitni lak posuši.

Priročni nasveti kako priti do še lepših nohtov:
– Sveže spolirane nohte potopite v ledeno mrzlo vodo, saj bo ledena voda preprečila cepljenje vaših nohtov.
– Pred piljenjem rok ne umivajte, saj boste najboljše rezultate brez poškodb dosegli le, če boste pilili trdne in ne zmehčane nohte.
– Dolžina nohtov naj bo sorazmerna z velikostjo vaših rok.
– Nikoli ne uporabljajte škarij, ščipalke za nohte ali kovinske pilice, saj so vsi trije pripomočki za nego nohtov pregrobi in lahko povzročijo celo njihovo cepljenje in luščenje.
– Lak vedno nanesite v treh potezah: eno vzdolž sredine in eno na vsaki strani.
– Vedno pred nanosom barvnega laka za nohte uporabite še ARTISTRY™ osnovni lak, saj boste tako na nohtu ustvarili gladko površino in ga zaščitili pred drugimi vplivi.
– Večkrat na dan povečajte cirkulacijo krvi v predelu obnohtne kožice in si s konicami prstov nežno zmasirajte nohte.
– Za najlepši izgled vaših rok priporočamo, da kožo rok “nahranite” z BODY SERIES™ vlažilnim losjonom za roke in telo.
Na stran (http://www.si.vebso.com/ ),kjer si lahko ogledate ponudbo teh izdelkov se dostopa tako,da v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Lep pozdrav

Helooo
Jest pa že dlje časa hodim v Supernovo na Rudniku, so čist fejst punce. Sem imela pogrižene nohte v nulo komi sem se odvadla. Marija mi je svetovala naj dam gor gel na svoje, mi je podaljšala in uredila. No se prav umetne sem mela 2 meseca, potem je dala gel dol in sem imela že svoje, noro kako sem bila vesela. Ker majo oni baje antialergene gele moji nohti niso bili nič šibki al pa prepileni kot pri kakšni moji kolegici. Seveda sem pri njih kupila tudi balzam iz mandlja za utrjevanje, zdej sem pa fullll vesela. Morm povedat naprej.

Js sem že mela umetne nohte gor pa sm si jih dala gor…pa mi nohtov ni uničilo…ne strinjam se z vsemi glede umetnih nohtov.Na netu pa najdeš veliko tehnik za lepše nohte.

L.P. Tina

New Report

Close