Lepim ženskam so odprta vsa vrata, grdim in starim zaprta vsa
Kot pravkar videno v filmu Jean Du Barry na SLO1, vrhusnki film.
Bilasem lepa, mlada seksi, iz niča sem se sama povpzšela zgolj s pametjo.
Lepota je šla, položaj je šel, ostala sem sama in grda. Nisem osamljena, ker mi je v svoji družbi lepo.
Vseeno pogrešam poglede občudovanja, ki se ne bodo več nikoli vrnili.
In možnosti, ki so mi bile kot seksi fukabilni mladi ženski na široko odprte bolj kot šestpasovna avtocesta… pa jih zaradi morale in vzgoje NISEM izkoristila.
Morala mi je padla skladno z ekonomskim propadom (in spet samo in zgolj na deklarativni ravni, ne eksekucijski), a zdaj me noben moški, niti 10-ka ali 9.ka celo niti več 5-ka še več zastonj ne bi, kvečjemu proti plačilu.
My, my, how the times have changed! And the tables have turned!
I have nothing but regrets. And lost opportunities.
Imam obžalovanja, veliko njih. In mnogo nepovratno izgubljenih priložnosti.
No tole pa ne gre skupaj. Če si bila tako lepa, kako si sedaj grda? Lepe punce se spremenijo v lepe ženske in lepe stare ženske. Poteze ostanejo. Jaz sem bila kot mlada punca luštna, zmeraj med lepšimi, ampak tudi danes močno vzbujam pozornost, moškim sem zelo všeč, pa imam 48 let. In mi rečejo v službi, o talepa punca, hahaha, talepa punca. Babi bi lahko bila . So pa bila dekleta ki so zelo hitro zacvetela, pri 12 letih, dobila prsa, rit, obline, v osnovni šoli so fantje noreli za njimi, nas suhice pa niso videli. Ampak te seksi punce so se pri 25 letih močno poredile in se tako spremenile da jih ne bi prepoznal.
Anonimna549, 23.04.2025 ob 21:27
No tole pa ne gre skupaj. Če si bila tako lepa, kako si sedaj grda? Lepe punce se spremenijo v lepe ženske in lepe stare ženske. Poteze ostanejo. Jaz sem bila kot mlada punca luštna, zmeraj med lepšimi, ampak tudi danes močno vzbujam pozornost, moškim sem zelo všeč, pa imam 48 let. In mi rečejo v službi, o talepa punca, hahaha, talepa punca. Babi bi lahko bila . So pa bila dekleta ki so zelo hitro zacvetela, pri 12 letih, dobila prsa, rit, obline, v osnovni šoli so fantje noreli za njimi, nas suhice pa niso videli. Ampak te seksi punce so se pri 25 letih močno poredile in se tako spremenile da jih ne bi prepoznal.
Tudi jaz sem bilado 49 še magnet zqa moške poglede. Menopavza VSE spremeni ti ljubo dete. Zdaj 5 let kasneje se za mano obrne samo pes, če imam priboljške v žepu.
KAa počaki, že še prideš na vrsto in se ti osuje lepota….sam čas je potreben, čas ki uniči vse. Imperije, cesarstva, rase in kontinente, vplivne družine in rodove, kaj ne bi še eno tako žleht cvetko kot si ti…. .epo ali grdo, ni važno. Čas te gravitira proti žari, honey bunny. Pepel si bila in v pepel se vrneš.
MOJ DRAGOCENI NASVET, PRODAJTE SE PRAVI ČAS, 23.04.2025 ob 22:01
Tudi jaz sem bilado 49 še magnet zqa moške poglede. Menopavza VSE spremeni ti ljubo dete. Zdaj 5 let kasneje se za mano obrne samo pes, če imam priboljške v žepu.
KAa počaki, že še prideš na vrsto in se ti osuje lepota….sam čas je potreben, čas ki uniči vse. Imperije, cesarstva, rase in kontinente, vplivne družine in rodove, kaj ne bi še eno tako žleht cvetko kot si ti…. .epo ali grdo, ni važno. Čas te gravitira proti žari, honey bunny. Pepel si bila in v pepel se vrneš.
Če je kdo zleht, si ti. Zagrenjena in žlehtna. Ne poznam nobene ženske ki bi se v menopavzi tako spremenila. Jaz imam vse življenje isto težo, no lažem, v 30 letih sem pridobila celih 5 kg. Kaj naj bi menopavza tako spremenila? In by the way, vročinske oblive imam, v torbici je mini deodorant in je rešeno. Kaj bo menopavza še tako spremenila ? Bom postala čez noč dinozaver? Ti imaš resne težave sama s seboj. Sama sem vedno nasmejana, polna energije, sem urejena , taka bom ostala do smrti, ker taka sem. In ljudje imajo radi pozitivne ljudi. Z menopavzo ali brez nje
Zanimivo in hkrati smešno je brat, kako si ženska sama sebi govori, da je lepa, čudovita itd. Pri moških tega ni, večina bi zase rekla, da smo grdi.
Ampak moški se spremenimo prej. Začne nam nastajati pleša ali osivimo, dobimo trebuh itd. Ko pogledaš nazaj, se zaveš, da si nekoč bil lep, pa tega nisi znal izkoristiti – še več: mislil si, da si grd, pa si bil prav lep. Ženske so pri 40ih še lepe za pogledat, ampak enkrat se tudi to spremeni. Lepota pri nikomur ni večna.
Pri 12 sem zgledala 25 in pri 35 sem se vedno zgledala 25, ceprav sem vmes 3x rodila. Zdaj sem cez 50, ne zgledam vec 25, a mi 50+ ne pripise nihce.
Se strinjam, da pozitiven duh in nasmeh ogromno vpliva na videz, pa se lazje je ziveti, ce se vsak dan vsaj malo nasmejis.
Lepe zenske postanejo grde zaradi svoje zagrenjenosti, negaticnosti, zoprnosti, tudi zlobe recimo, pac slab clovek je lahko lep, ko je mlad, ko se postara, se pa vse to odraza na videzu.
Menopavza spremeni zensko, lahko se izognes odvecnim kilam, lahko nimas menopavznih tezav ali jih ublazis, ampak dejstvo je, da se telo spremeni in da upad hormonov vpliva na staranje, v tistih nekaj letih se vsaka zenska postara, kako bo ugledala, je pa predvsem odvisno od genov, koliko skrbi zase in se neguje ter mnogo tudi od umske naravnanosti k vedremu duhu.
Genialno mimo, 24.04.2025 ob 06:45
Odrasle ženske smo se že naučile vrata same odpirati. Za okrasnimi pupami pa kar žvižgajte, me nismo dresirani psi, da bi se obračale na žvižg.
K pravim lepoticam itak ne upate niti blizu stopit. Samo od daleč se slinit.
To pa je genialen zapis. Cela tema je genialno lepa. Za 50+ in -. Zlo poučno in dozorelo. Nestrpno čakam nadaljevanje v smislu, js sm že 100 let mlada in kontriranje temu, js sm že 100let brihta. Vsem se na koncu odprejo ista vrata in vse vas bodo požrli enaki črvi. Mmmm
Sami sebi lažete. Sem čez 40, debela, poslovno zelo uspešna, imam čudovito partnerstvo in dobre prijatelje in še več kolegov, znancev. Fajn življenje. Ni videz problem. Vi ste.
p.s.
Večina poslovno zelo uspešnih žensk ni lepotic. V resnici zelo redko srečaš v teh sferah kakšno res zelo lepo žensko. Isto velja za moške. Velja tudi v privat življenju. Večina srečno poparčkanih ljudi je čisto povprečnih ali pa podpovprečnih.
delusional, 24.04.2025 ob 06:51
Sami sebi lažete. Sem čez 40, debela, poslovno zelo uspešna, imam čudovito partnerstvo in dobre prijatelje in še več kolegov, znancev. Fajn življenje. Ni videz problem. Vi ste.
p.s.
Večina poslovno zelo uspešnih žensk ni lepotic. V resnici zelo redko srečaš v teh sferah kakšno res zelo lepo žensko. Isto velja za moške. Velja tudi v privat življenju. Večina srečno poparčkanih ljudi je čisto povprečnih ali pa podpovprečnih.
Se strinjam. Tudi jaz ne poznam veliko lepih poslovno uspešnih žensk. Mislim res pravih lepotic, ne takih kot je Klakočarka & co. s peroksidno belimi lasmi in neprimernim vedenjem.
Srednja šola. Ena gajstna sošolka se je po vogalih non-stop zalizovala s sošolci. Jaz sem bil zanjo niko i ništa. Kasneje sem se konkretno popravil. Že ko smo bili 40+ me je “ogledovala”, me vabila “poslušat plošče”. Nisem šel, malo “iz inata”, pa tudi ceneno se mi je zdelo. Sedaj pri 60 me sploh ne upa gledati v oči, ko me pozdravi, samo mrkne dalje.
Ne razumem da toliko pozornosti namenjate naravnemu ciklu staranje. ljudje se postarajo lahko na hitro, zaradi različnih razlogov, menopavza je le en od številnih. Tudi moški se na hitro lahko postarajo, pa nimajo menopavze. Moja mama se ni nič spremenila, sedaj ima 65 let, meni je ista, tudi ko gledam stare slike, je enaka. Tudi to da se ženske zredijo v menopavzi. Zredijo se ker preveč kalorij v sebe vnesejo, metabolizem pa reagira drugače kot pri 20 letnemu dekletu. Spet, moja mama se ni z menopavzo poredila