Lepo je😀
modrivrag, 25.02.2024 ob 06:50
Pupa, ven kaj hodiš v naravo? Vprašam tako, ker ne vem kako je stanje s tvojo boleznijo, ki si jo omenila.
Dobro jutro vsi!
Hvala za skrb, seveda grem ven, kolikor le utegnem. Imam okoli doma več zelenega, kot betona in nasploh sem otrok narave v vseh pogledih.
V bistvu imam čisto blizu krajinski park, hribe, vodo, cel spekter lepega. Celo dva ribolovna ribnika. Cele jate perjadi gnezdi naokoli, moja dva mačka bo nekega dne kap od sile, kako to onadva vse paseta in snemata, pa ne moreta do njih…
Bolezen premagujemo, takrat pač odležim, drugače pa še nisem za odpis.
Ona ponarejena Freda zgoraj: ne obnašaj se grdo! Pri nas take hitro naučimo lepega vedenja.
Pupa hej, a musko kaj poslušaš? Tole sm ti namenla
..https://youtu.be/syhBqULC99I?si=brTAr5dP8wMX2Mrc..
☺️
CrazY FroG 🍀, 25.02.2024 ob 09:09
Pupa hej, a musko kaj poslušaš? Tole sm ti namenla
..https://youtu.be/syhBqULC99I?si=brTAr5dP8wMX2Mrc..
☺️
Samo toliko, da ne bo nesporazuma, Tistih dveh komentarjev na vrhu nisem jaz oddala. Lepo vam nekaj pišem, odidem in nato se pojavi nekdo, ki piše neumnosti pod mojim imenom. Upam, da ste to že sami ugotovili.
To si odgovorila kradljivcu imen. Jaz te ne bi nikoli označila za pocestnico. Niti ne bi uporabljala takšnih besed. Oddala sem le dva komentarja on 9.14 in ob 9.17.
Mislim, da je bolje, da tej osebi ne namenjamo pozornosti. Upam, da ste vsi dobro. Žabica ali boš z družino izkoristila nedeljo, za kakšen izlet? Ali pa boste raje počivali? Saj vreme, ne obeta najbolj.
Saj je vse jasno. Sem že kak dan prej napisala, kaj si mislim o revčku z bipolarno motnjo. Vemo, čigav je kateri zapis. Vidi se iz aviona.
Dober komad, Frogy, hvala. Prvič slišala, ni čisto moja scena. Sem zaprisežena rockerica, vmes pa si privoščim še vse ostalo razen govedine, turbofolka in novodobnih pop štanc.
Vsake toliko si naredim po bajti koncert in ga čagam. Nešteto krat mi je glasba dvignila vzdušje, ne gre mi brez.
Pupa Glupa, 25.02.2024 ob 09:35
Saj je vse jasno. Sem že kak dan prej napisala, kaj si mislim o revčku z bipolarno motnjo. Vemo, čigav je kateri zapis. Vidi se iz aviona.
Dober komad, Frogy, hvala. Prvič slišala, ni čisto moja scena. Sem zaprisežena rockerica, vmes pa si privoščim še vse ostalo razen govedine, turbofolka in novodobnih pop štanc.
Vsake toliko si naredim po bajti koncert in ga čagam. Nešteto krat mi je glasba dvignila vzdušje, ne gre mi brez.
Kdo ima bipolarno? Vrag?
Pupa men je ta bishop full top😁 tk je energična in tut ta komad je tk za dvig notranje moči😉 super, da maš kdaj koncert doma. Pr nas smo tut vsi tk nareti😁
Freda sj se ve kdo obsedeno krade imena in meša brozgo. Osebek živeč v blodnjah, ki si s pritlehnimi forami in pogosto izmišljotinami aplavzira o zmagi.. brez zveze to..🤢😁