Lepo je😀
misliš, 25.02.2024 ob 09:37
Pupa Glupa, 25.02.2024 ob 09:35
Saj je vse jasno. Sem že kak dan prej napisala, kaj si mislim o revčku z bipolarno motnjo. Vemo, čigav je kateri zapis. Vidi se iz aviona.
Dober komad, Frogy, hvala. Prvič slišala, ni čisto moja scena. Sem zaprisežena rockerica, vmes pa si privoščim še vse ostalo razen govedine, turbofolka in novodobnih pop štanc.
Vsake toliko si naredim po bajti koncert in ga čagam. Nešteto krat mi je glasba dvignila vzdušje, ne gre mi brez.
Kdo ima bipolarno? Vrag?
Ne sprašuj traparij, menda si si sposoben svojo diagnozo sam prebrati.
Zaradi nas si lahko Vrag, Frog, Pupa, Freda, vse naenkrat, kar izvoli se sekirat, ko ti nihče ne kupi tvojega paketa žlehtnobe.
Ti pojasnim po kmečko: goni se v tri krasne in uživaj v lastnem zosu!
CrazY FroG 🍀, 25.02.2024 ob 09:45
Pupa men je ta bishop full top😁 tk je energična in tut ta komad je tk za dvig notranje moči😉 super, da maš kdaj koncert doma. Pr nas smo tut vsi tk nareti😁
Freda sj se ve kdo obsedeno krade imena in meša brozgo. Osebek živeč v blodnjah, ki si s pritlehnimi forami in pogosto izmišljotinami aplavzira o zmagi.. brez zveze to..🤢😁
Res je malce moteče. Jezna pa nisem nanj. Sem prepričana, da mora imeti neke osebne probleme, da to počne. Verjamem, da mu ni lahko. Upam da bo našel nekaj, kar ga bo izpopolnjevalo, da ne bo tako negativen in z svojo negativnostjo obremenjeval drugih ljudi.