Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepo je videti mlade

Lepo je videti mlade

Lepo je videti mlade, da ne plačujejo ločeno kavice. Danes zjutraj sem videla dve lepi mladi študentki. Pred seboj sta imeli kavico in rogljiček. Natakarica je vprašala, če bosta ločeno plačali, pa je ena kaj hitro odkimala in plačala z bankovcem za 50€. Druga se je zahvalila in rekla, da bo naslednjič ona plačala.

Tako je lepo. Ni lepo videti mlade, ki ločeno plačujejo tisto kavico za 2€.

Ta mlajša generacija je zmežana na dnar. Prijatelju bodo rekli, naj jim vrne 1 € če so mu ga posodili. Materializem je šel predaleč.

Sicer ja, je res odvisno od zneska, a to s temi ločenimi računi ni lepo za videti.

Ja pa to je generacija, ki še nima stalnega priliva. Djte jim čas. Ne pa izpod čela prežat-to ni lepo videt.

Se ne spomnim kdaj sem nazadnje videla mladega človeka plačevat s kešom. Že jaz lep čas ne, pa sem daleč od mlade.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10038, 22.11.2024 ob 10:38

Se ne spomnim kdaj sem nazadnje videla mladega človeka plačevat s kešom. Že jaz lep čas ne, pa sem daleč od mlade.

to je šele kmečko… ko jih vidiš plačevat nekaj za 2-5 € s kartico / telefonom.

Ma skrij se mali

anonimno507, 22.11.2024 ob 10:31

Sicer ja, je res odvisno od zneska, a to s temi ločenimi računi ni lepo za videti.

moj čas je dragocen, se bližam 50tki..še nekaj let. Koliko ga še je?  Če s kom grem na kavo/kosilo ne želim ločevati računov. To je distanciranje od odnosa. Enkrat en, enkrat drug, s tem da si ni potrebno zapisovati, meriti, tehtati..to so pravi odnosi KJERKOLI in s KOMERKOLI. Vse ostalo je izguba časa. Velika izguba. Ne denarja, časa. Grem s tistim/i, ki so mi vredni..veliko več od računa.. in delitev računa mi je v tem primeru žalitev. Smo šli enkrat z eno družino na kosilo. Sicer so bili mednarodni a vseeno. Sramota, grozen občutek. So vprašali, če delimo, smo zagrabili in plačali. Nikoli ne bi tega vprašala.

se strinjam, 22.11.2024 ob 10:49

moj čas je dragocen, se bližam 50tki..še nekaj let. Koliko ga še je?  Če s kom grem na kavo/kosilo ne želim ločevati računov. To je distanciranje od odnosa. Enkrat en, enkrat drug, s tem da si ni potrebno zapisovati, meriti, tehtati..to so pravi odnosi KJERKOLI in s KOMERKOLI. Vse ostalo je izguba časa. Velika izguba. Ne denarja, časa. Grem s tistim/i, ki so mi vredni..veliko več od računa.. in delitev računa mi je v tem primeru žalitev. Smo šli enkrat z eno družino na kosilo. Sicer so bili mednarodni a vseeno. Sramota, grozen občutek. So vprašali, če delimo, smo zagrabili in plačali. Nikoli ne bi tega vprašala.

No saj, ko bodo blizu tvojih let bodo tud predrugačli razmišljanje. Pač vsak kakor ma ma.. pa tamle omenja, da je s kartico kmečko.. joj mene 🙂 hahaha

crazyfrog, 22.11.2024 ob 11:09

No saj, ko bodo blizu tvojih let bodo tud predrugačli razmišljanje. Pač vsak kakor ma ma.. pa tamle omenja, da je s kartico kmečko.. joj mene 🙂 hahaha

plačat s kartico 50€ je normalno, 2€ pa smešno. Grdo. Godtinec ti tisto kavo praktično podari

Kriza iz Pariza, 22.11.2024 ob 11:37

plačat s kartico 50€ je normalno, 2€ pa smešno. Grdo. Godtinec ti tisto kavo praktično podari

Men je tut smešno. Sam tk je. Vse mnj smo vajeni gotovine..pujseka ne nosimo poleg🤷

Pri nas uporabljajo flik za vračilo. Ena plača za vse, pol ji pa vrnejo.

New Report

Close