Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu lepo jutro!

lepo jutro!

Ojla, dobro jutro vsem! Če mate tko lepo jutro kot jaz, potem pa res uživate.
Jaz pa včeraj sem – no ugante kwa — – ha, ha ha. Namig : popoldne na štirih nogah, zvečer pa na dveh. Pa tok dobri občitki so to, pa tko paše, pa tko se razmigaš, pa nč več hrbet ne boli. Ampak, zvečer, je pa blo tkoooooooo, veliko presenečenje, za popoldne sem pa vedla.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

br jutr..jaz sem bila pa vceraj zvecer cist out in mi moj dragi rece, “pridi draga, te bom jaz stusiral in dal v posteljo ajat;)”
in res sm bila kot malo dete, me odnese v kopalnico, me pocasi slaci, njegov je ze rastu..ga vidm in si mislim, kok je pregnan, na kaksen nacin me bo zdej prpravu do seksa;)…in ko mi da dol se hlacke, me polozi v banjo, posprica z vodo, in zacne lepo z rokami in milom drseti po meni..vsak del telesa se jezi, rajca me, med tem se slece se on, kajti pravi da mu je zelo vroce;)..mislm..vroce ja…haha…in nadaljuje, kleci ob robu banje,moje noge hitijo narazen, pred njim se zasveti njegova mmmm…splahne me z vodo, cista sm, diseca in se zalize v njo…in kako pol ne bom komaj cakala da me p…do konca..v potanksoti ne bi sla..ne to jutro…mmmmmmm

Evo kako na diplomatski nacin lahko utrujeno zeno pripravis do seksa;)..br jutr “seks v mestu”..kdor zna ..zna;)..

No tole bi bla lohk kr navodila..mogoce bi se se kksn kej naucu. 😉

www.studentarija.net

Ja, navodila predvsem v tem, da se jim pustis slediti, ne takoj napad ” ne, ne grem ..al, boli me glava, ali si nor, bos ti mene tusiral, enostavno se mu prepustis in na koncu sta zadvoljna oba. In tako malo je vcasih treba…ane…

Hvala ti draga, to bom pa zvečer prodal, zraven ji pa še frizurco tam spodaj uredim, že včeraj je prosila. Ne vem zakaj jo to tolk rajca. Se vsa trese in se hecam ali jo zebe…..

pik*ica… kaj to pomeni… popoldne z možem, zvečer pa z ljubimcem?? Ali obratno?

Samo vprašam ;-))))

Menda še najbolj zato, ker če je mož umirjen, potem nekak najbolj pričakujem, da seksa samo ata na mamo ;-))))

Ja, te frizurce so hudič! Moje se je začela zadnjič zvečer frizirat, jaz sem pa medtem zaspal. 🙂

Ma ne, preber. Človek je na dveh nogah in na dveh rokah, popoldne sem bla pa na štirih NOGAH!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Kar zasmilila se mi je revca – toliko dela, potem pa nč!

heloooooow
eeeeeeeeeeeej, bravo ti!!!! ja radosti v banjici so lahko fletne, ampak jest sem od tega vikenda ravno zaradi tega še vedno malo oguljena po spodnjem deliu hrbta :))) no, v akciji nisem nič čutila, tale bolečina zdaj pa je odličen sladek spomin! a dovoliš, da tudi jaz svojega prosim, naj me okopa po tvojem namigu???? evo, danes bo tolko od mene. šibam se pripravljat na čisto preveč dela in kot si napisala v drugem postu, drug teden si damo duška na forumu, ta teden, sem pa bolj puščobna.

dovolm;) in naj mu roke nezno drsijo po tvojem telesu…naj ne pozabi na vse tocke, ki rajcajo..te rajcajo..uzivajta;)!

New Report

Close