Lepo jutro…
Naj bo tole jutro za zaljubljene…no malo drugače gre tista pesem…ampak naj bo res tole jutro za ljubezen takšno ali drugačno…Imejmo se radi, naredimo nekaj samo zase…včasih je dovolj že malenkost in takoj nam je lepše pri srčku…ja dovolimo si, da nam danes malenkosti lepšajo dan in ne pozabimo malenkost izboljšati dan tudi tistim, ki jih imamo radi.
Nekam nežno sem razpoložena tole jutro, zato vam kličem samo še:” Rada vas imam in pa-pa!”
p.s. Se vrnem z mojo skodelico kave…
Sharky…..lepo, da si se oglasil, te pogrešam veš…evo za izpit držimo tačke še zate…selitev…bo uspela, ker mora…ja kavo v atriju pa pijeva…ko se dobro vseliš…okej…Naj te moja cmokica spremlja skozi ves dan…in ko ne boš česa vedel na izpitu…sem zunaj, svetim in šepetam…
In veš kaj…tale tvoj slogan…Življenje…je kruto…ali ni čas, da ga zamenjamo???Prosim-prosim…saj je življenje lepo, saj veš, da je!
pa-pa
Nič bat…naši falotje samo lajajo, grizejo pa ne…no ne znajo;))!
Zvezdica…prejle sem pokapirala v gmajnici…da bo nekega dne nekaj lepega…ena mala zvezdica prisla na tale nas svet…veselim se s teboj…Cmoka tebi in na bušija…za miceno srečko…