Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepo jutro…

Lepo jutro…

Me tko boli glava, da samo sibam nazaj u posteljo…še za malo časa, ko tko paše bit u šukci…a ne Helček moj…en poljubček, objemček za vse…pa uzivajte v sončku, naj vas boža, greje s svojimi žarki…ja uživajmo neeeee….jaaaaaaa…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kako šukco neki!
V banjo se zvrni žaba moja zlata!
In misli,da sem poleg tebe!
;-)))
Sp

jutro vsem….pa nč glava ne boli,vse je oki….lep dan nas zunaj čaka…tako da….pejmo ven!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca, glava ne boli vec, sem kot rozica in ja ven grem, uzivaj tudi ti…naj nama pase in zadane, saj si to zasluzimo itak vsi…;))..pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa kako veš, da sem uzivala prav tam…mater ej, ti telepat…ampak mislila pa sem na nekaj…hihihi in ne nate, tko da ves, lump si in pika!!!

Naj ti soncek danes ornk ponagaja, naj te osmodi z svojimi zarki;))…hihihi, gremo ven, ihaaaa…cmoka!!!;))

Dobro jutro, dober dan!
Hja, čez šukco jo/ga ni! Šukca je zakon! Šukca rulzzzzzzz!

Lep dan, s soncem obsijan…..

cmokca

New Report

Close