Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepo jutro…

Lepo jutro…

Dajmo no…draga kletka…daj prebudi se…zbudi se in ne zaspi nam za večno!!!

Evo malo cartanja…nato pa sibam naprej…delo klice;))!

Evo za nasmeh na usta…bodimo veseli , uzivajmo v tem kar imamo…in tale pesem…se smejim…ja le kje je tak moški…ki bi vse to prenašal?!;))

VSAK MOŠKI MOJ
Irena Vrčkovnik

Vsak moški moj naj bo le z menoj,
tudi če bom jezna nanj naj ljubi me
in če zmenek zamudim naj točen bo
in naj čaka me.

Vsak moški moj bo dal mi prav,
če ne bo tako se bridko bo kesal
in karkoli rečem naj bo tiho le,
ker če razjezim se žal mu bo za vse.

In če premislim si tisočkrat,
hočem, da reče le: hej, hej, draga vse je okey.

Vsak moški moj, naj bo le z menoj,
da me bo ljubil in razvajal me vsak dan,
hočem moža, ki se spozna,
na žensko in karkoli hočem naj mi da, da, da,
vsak moški moj.

Vsak moški moj naj bo le z menoj,
naj ne pogleda druge če mu ne dovolim,
vsak moški moj zadovoljen bo,
tudi če večerjo kdaj prismodim.

In če premislim si tisočkrat,
hočem da reče le: hej, hej, draga vse je okey.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sonči…jaz sem čisto na koncu…
mislim, da je prišel čas da greva z mojim dragim narazen…preveč me je poniževal, me ignoriral…ne vem…
celo noč sem jokala, tako da me obraz boli od joka…
ne vem…komaj živim…
ko bom spakirala stvari…se vam še malo javim…ker potem me na netu več ne bo…
saj sploh ne morem verjeti da sem celo noč prejokala…ker doma bom morala biti močna…ne bom mogla jokati…sploh ne vem kaj naj rečem, zakaj sem prišla domov…vem samo da bom šla…da imam dovolj…preveč me je prizadelo…
tudi ko sem mu rekla, da imam drugega se je začel smejati…da mene se je samo on usmilil…drugega tipa pa itak ne morem dobiti…
naj gre v pi*** ta kurčev život…edino kar si želim, da me ne bo dolgo razjedala ta bolečina…ker me vse boli…boli me obraz, boli me srce…telo…vse…
včeraj sem se sredi McDonaldsa razjokala…hočem biti močna…pa me bolečina vedno premaga…
tak hudo mi še ni bilo nikoli…res da sem ga včasih srala…samo to je bilo zato, ker sem se hotela prepričati če sem res tako malo vredna kot on pravi…drugače pa še vedno noro ljubim in imam rada samo njega…ne vem kako bom preživela brez njega,…teh osem let ko sva bila skupaj ni tako malo…
ne morem več pisati, ker so me spet solze zalile…

Poletka, jaz ti držim pesti.
Nardi tako, da boš srečna!!!

Cmoka

Draga moja…veliko vem…berem te, čutim s teboj…pisi na mejl…naslov je v profilu……tam sem..zate vedno…razumem te, poznam te…ne bom več o tem tule…se bereva tam…Drži se, saj nisi sama…In ne vem zakaj odklop od tule…zakaj popoln odklop…vedno se najde mesto, kjer se lahko prikljucis na kletko…pa kaj ce to ni vsak dan…vsak ima neko delo…ko pa si vzamemo cas samo za kletko…pa tudi ni zaradi tega konec sveta…objemcek…naj ti bo to iskra za lepsi vsak dan…pisi!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Poletka … če je prišel čas je prišel … Če čutiš, da nimata več skupne poti … ni druge rešitve, kot da pobereš stvari in greš.

Bolelo bo … to vsekakor … osem let je vseeno osem let … Ampak ko bo bolečina minila … in BO minila … boš končno lahko zadihala življenje na novo …

Vso srečo … in … upam, da boš vseeno kdaj dobila kje kak računalnik povezan na net in se spomnila na nas … Mi bomo tu … vedno!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close