Lepo jutro..
Tako cudovito jutro je, soncek sveti, hladno je, zrak je cist, pogled skozi okno odkriva prekrasno panoramo…ma kot v pravljici je..in tako pravljicno se pocutim tudi jaz.
Kletka…moje zelje so skromne, naj te danes nekaj..nekdo..naredi tako srecnega kot sem sama, saj vem, da si srecna in da bo to dovolj ze malenkost..evo..jaz ti poklanjam pesem, ki me zadane..znova in znova..ki me ze v jutru..naredi..se posebno lepo…ja ta pesem..me iznori do konca..in poklanjam jo tebi, draga kletka, ker si tako moja..moja..in ti zelim le vse najboljse…poljubcek..za vse!!! Ti jo pojem..ta trenutek;))…haha..dobro me poslusaj…me slisis…;))
Želim ti veliko sreče
želim ti najlepše sanje
Naj vedno te vodi lepa misel
in vedno se spomni name
Želim ti na tisoč rožic
želim ti le eno pesem
Ki te bo mogla odpeljati , na luno in nazaj
Refren:
Tako lepo, me ganeš, da mislim,da sem prva
Tako lepo, se vnameš in vedno vračaš k meni
Tako lepo, objameš, močno me kot nikoli
da poletim, na luno in nazaj
Želim si, da se ponavljaš
želim si, da se ne ustavljaš
Naj jutri poljub te moj predrami
zbudiš se na moji rami
Vedno, greš vedno, skozi oblake, na luno in nazaj
refren:
Tako lepo, me ganeš,da mislim,da sem prvi
Tako lepo, se vnameš in vedno vračaš k meni
Tako lepo, objameš,močno me kot nikoli
da poletim, na luno in nazaj
Ves kako je sele lepo, ce imas ob sebi nekoga, s katerim si lahko prepevata to pesem, jo cutita..sta eno;))!!! Da ta pesem govori s poljubi, objemi…ma je tko lepo..res..nimam besed…ti zelim, da okusis kdaj tako sreco..ce je se nisi…poljubcek za dobro jutro…pa ceprav si vcasih zoprna;))..papa
In kaj si ti..bos verjela ce recem skorpijon..pa ceprav to nisem…ne vem..ne zaupam ti…nekega dne mogoce…kajti sumim kdo si..in to mi ni vsec…pa ne zameri…pozabi vse to kar sem napisala..kot da nisem..ampak morala sem!
Jaz tudi ne..tisto izpred nekaj dni…in zato sem danes tole napisala, drugace pa ves..da sem miren..topel clovek..tak moj..moj..kletkin..kot vsi MI tukaj…tapravi…s tistimi, ki so meni enaki…da pa znam bit tudi kaj drugega..in ce kaj ne prenesem ne marjam sranja..tazga…uzivajmo!!!