lepo jutro..lep dan…in
še lepši večer vam želim..draga moja kletka..ja..spet vas bom en mal cartala…upam, da je z vami vsemi vse lepo in prav, da že veselo čofotate tam nekje…da se imate lepo..vam privoscim…res prav iz srca…mi pa ki smo tule..pa iha..vsak po svoje v novi dan…me caka toliko dela..ampak ni hudic..da ne bom nenehno tekala nazaj pred kompjutercek;))…ja dezurna bom…ablubm…ker kmalu spet odrinem…bom vsaj te dni zelo pridna..med vami…poljubcek..objemcek..imejmo lep dan..soncek tam na nebu svetu…sveti tudi tule..ga cutite..jaz ga…pa zacnimo z kavico…mojo kavo..belo kavo;))..tko pase…potem pa nadaljujemo…upam, da res ne bom samo jaz tipkala…moji..moji…pa uzivajmo…cao!
juhuhu, doma si spet…. spet te bom lohku malu cukala za tvoje laske…. se razume, samo če boš poredna…. drgač te bom pa božala…. jaaaaaaaa….
No, kako kaj? Imaš res črno rito? A ni blo nobenga, ki bi ti jo mazal? ;))))) Hihi….
A ti nekej povem? Hm, sej ne vem, če smem…. ravno zdej, ko si ti pršla nazaj…. je šou moj Cvetko tja, kamor si bila …… hmmmmm….. hihih…. ihaaaaaa…..
Papa, lumpačka, lepu dežuraj!
Ti pošiljam tudi košek poljubčkov :********************************************
Johanka..bananka..seveda se bova spet cukali..ker v tem uzivava..ampak se bova tudi bozkali..in lepo..da je tvoj tam doli..je tam tko lepo..zakaj nisi sla z njim bemti..ti ga bo speljala golfiva kača..haha..mal hecka..Helcka..ne res..zakaj nisi sla tja dol na morje z njim..mal riko namocit..pa soncku nastavit;))..cmoke nazaj..moja..moja!
Dezuram..sicer ob delu..tu doma..ampak gre…halo..kje smo…
Hmmmm, čudno mi ti to pišeš…. Ponavadi nisi teku odreagirala…. hihi…. alora, kej si tamdoli mogoče pozabila kdo je moj Cvetko? ;)))))))) Soj cajt si mojga Cvetkota hotla ti mejt sam zate! smrk, smrk….
Ben, da ti povem…. šel je s svojo lubiko Čebelico, se razume. Kej bi mene staro koklo s sabo vlaču (hihi, tebe pa sploh, hihi… ku sem lumpa)…
Papa, Plastelinka… hihi