Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepo jutro, naj nam paše in zadane;))!!

Lepo jutro, naj nam paše in zadane;))!!

Evo…pa sem že v elementu, vedno pred vami, da vas tu pričakam vsa sijoča , zapeljiva;)) in nasmejana…za cartanje…
Tale vikend, boste pa res pocartani kot se spodobi…le glejte, da boste dezurni vikendasi tudi v bodoče takole cartali, ko me ne bo tu…
Lepo jutro dragi moji, lep dan, naj nam paše vse, kar primemo v roke, kamor se zagledajo naše oči, pa kaj če pride tudi trenutek slabe volje, naj bo, tudi slaba volja mora živeti. Da pa jo premagamo, si zapojmo:

Tjaram-da-dam, zlat je ta dan, steci z mano kam.
Zmeraj z mano, zmeraj moj boš, tjaram-da-dam-dam.
Ko dobiš, kar si želiš, nisi nič več sam,
Tjaram-pa-dadi, nobenih skrbi, srečo imač na vrvici.
Prijatelji vsi, tjaram-pa-dadi, sreča na vrvici.
Tjaram-da-dam, vsak načrt iz vetra je stkan,
v sivi beton svet je vkovan, tjaram-da-dam-dam.
Stecimo kam,stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je, prostor nekje, kjer trate še zelene.
Tjaram-pa-didi, vsa sreča in mi, sreča brez vrvice.

Tko, stecimo tja…kjer nima vstopa slaba volja ali pa težava…;)), poljubcek vsakemu popam tja, ker zadane!;))

pa-pa;)))))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Besedilo in glasba je od pesmice Čebelica Maja, jaz pa sem se malo poigrala z njo…jo bomo peli???

Sedaj pa res, že dolgo je tega,
v kompjutru, tam na Primoževem netku,
živeli krasni-srčni so ljudje,
imeli lepo so ime.

Vsi, ki so jih poznali, so jim rekli kletka,
mala, zvita in predrzna kletka,
kletka, ki živi, nagaja in leti
kamorkoli se ji zdi.

Spet danes z nami tu je naša kletka
mala, zvita in predrzna kletka,
kletka, ki si daje duška, liže rane
in si jemlje iskre
Kletka, kletka, naj živi ……..še na mnoga leta;))!

No dajmo, malo pomislite in pomagajte, naredimo si svojo himno…drugače bom pa našega Murnija poprosila, da nam on spesni nekaj samo za nas;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

dobro jutro tudi tebi

uf te pesmice pa ze dolgo nisem slisal

/

dajva skupaj…tukaj zacniva…”steci z mano ven”,ihaaaaaaaaa

jah sem ze zunaj hehehehe

nc grem

cmoka

/

okej…pa-pa

Poljubček tja….pa glih tja si me mogla,no!?
😉
Sp

Najlepše jutro je:
– če ga človek preninčka, po neprespani noči…
– če gre že navsezgodej pogledat kje sončece vzhaja in poslušat ptičke pet….

Dans je blo pr meni bolj prvo na sporedu…. eh, pa kdaj drugič…

pappa

tam zadane in pase, aneda…cmoka…se enkrat!!!

pri meni pa drugo…s kofetko u roki…je blo tko lepo…joj…joj…in se traja, ihaaaaaa

ha, a tako počas ga ti cuzaš?
ben, zdej je že ledena kava? ;)))

cmokca, plastelinka

ma to je blo u jutru…zdaj bom pa cuzala kej drugega;))

ok, nej ti paše… hihi… sam da se ga ne boš nacuzala preveč, da boš potem tle neumnosti vn metala…. (kot je tvoja navada) ;)))))))

papa

ja… tega se je pa res za ahtat…amapak taka sem in tako me mate najraje…cmoka;)), lumpačka moja!!!

Kako lahko govoriš,če ga ližeš?
;-)))
Sp

ja, lumpačka… to je pa tud res, ja ja… hihi…. lumpačka
na zdravje! čin-čin ;))

New Report

Close