Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepotna operacija – mami pravi da sem neumna

Lepotna operacija – mami pravi da sem neumna

Odgovor na objavo uporabnika
eno ja drugo ne, 15.01.2023 ob 18:33

atikin, 15.01.2023 ob 18:25

eno ja drugo ne, 15.01.2023 ob 18:19

To so dejstva. Nekroza je no.1 pri prenosu maščobe. O tvojih novodobnih posegih pa ni nobenih informacij recimo na youtubu. Vedno najprej naredijo liposukcijo.

Daj prosim nalepi podatek, koliko v zadnjih 5ih letih je bilo nekroz po estetskih posegih povečave prsi z lastno maščobo v Sloveniji?  Edino to bo relevantno v tvojem navajanju, ker govorimo o tem posegu.

Ne podatek iz Mehike, Brazilije ali drugih držav južne Amerike, kjer to počnejo popolnoma nezakonito, fejk lepotni kirurgi v improviziranih klinkah, ali pa pridejo na dom to naredit, s kovčkom…

Aha, ok, če vse to veš iz prve, druge roke… zakaj se obnašaš tako pritegnjeno? Tukaj izražamo svoja mnenja, vsak pove kar ve, teh tvojih informacij ni ravno v velikih količinah, ti se pa nekaj razpihuješ. Kot da ne moreš normalno komunicirat. Potem daj pa punci realen kontakt od estetskega kirurga če imaš dobre izkušnje, da se sama pozanima o tem.

Če se kdo izraža pritegnjeno , poniževalno in zaničevalno, si to ti. Preberi si svoj zadnji natipk. Iz njega veje tvoja sovražnost, ker ne nadvladaš in ne obvelja tvoja, ne podpiraš pa svojih navedb z nobenimi dokazi.

Odgovorjeno na tvojem primitivnem komunikacijskem nivoju, da ti bo razumljivo.

razmisli, 14.01.2023 ob 20:38

Popravi si nos, prsi pa absolutno ne. Z vsadki so problemi.

Absolutno pojdi na operacijo nosu! Čimprej! Jaz sem šla lani na operacijo oči, ker v penziji nočem nositi sivih las in očal.Oboje postara! Kar se pa tiče prsi- odsvetujem vsakršne vsadke.Ni rečeno, da jih boš dobro prenašala.Ko se boš zredila, se bodo tudi prsi povečale.

Kljukast nos in ploh, 14.01.2023 ob 19:32

Stara sem 28 let, imam partnerja ze vec let.

Imam velik kljukast nos ter popolnoma “ploh” prsi (ne zapolnim nobenega modrca, lahko nosim zgolj topke za najstnice). Kljukast nos je pac kljukast nos, dobivam kar pogosto komentarje oz. sale. Jih ignoriram, vcasih se tudi sama malo pohecam, ceprav mi je ful neprijetno. Ploh prsi pa ne samo da dobivam komentarje, tezave imam tudi cisto funkcionalne, z oblacenjem, ker mi veliko bluz in oblek sploh ne stoji prav.

Ze dolgo razmisljam da bi sla na plasticno operacijo. Partnerju je vseeno. Motivacija zakaj bi sla je predvsem, da se izognem tem bednim komentarjem ljudi oz. da pridobim nek povprecen izgled. Delam v vecjem kolektivu, delam s strankami. Ne mislim kazat umetnih joskov, ampak rada bi pac nosila normalno bluzo za zenske, ne da imam vedno luft spredaj, pa nosim sivilji.

Mami pravi da sem neumna, jaz bi pa rada izgledala normalno, povprecno…

POjdi,sej nerabis bit pamela anderson,pac da pase tvoji postavi.in z nosom isto naredi.kaj sploh druge sprasujes sama sebi mors bit vsec in se met rada

Jaz v tem ne vidim nic slabega. ABSOLUTNO nimaš česa zgubit, sploh pa niti ne omenjaj drugim. Glavo gor pa po joške pol pa dekulte pA gas

Velike prsi znajo biti  veliko zlo. Tega se zavedamo samo te k jih imamo. In nam ni jasno zakaj bi si katerakoli zenska sla to delat.

Samo ce ti bo potem bolje pac zakaj ne.

Srecno.

Bom dal mnenje, kot moški. Načeloma sem proti takim operacijam, sploh kjer se gre v ekstreme. A sodelavka si je recimo šla narediti to dvoje in moram reči, da v takem primeru podpiram. Nos je imela “kljukast”zaradi očal sicer ni bilo tako očitno, ko jih je dala dol, pa precej. Operacija nosa ni bila zahtevna, menda tudi ne boleča in danes zgleda obraz veliko bolj skladen. Tako da to takoj priporočam.

Naredila si je tudi prsi. Nisem jih videl ne prej ne potem, razen pač tako, skozi obleko in modrc. Težava je bila, da bo so bile sicer prej nekako normalno velike prsi (B košarica) po treh dojenih otrocih popolnoma izpraznjene. Po hujšanju je bilo menda še slabše. Modrc (podložen) je sicer naredil, da je oblečeno še zgledalo, rekla pa je, da se je gola sama sebi zdela grda “iztrošena” itd… In je naredila dvig z rahlim povečanjem (na košarico C). Ne kako je bilo izvedeno tehnično, a takole čez obleko zgleda dobro, celo naravno, ko se na prsih opazi tudi nekaj gravitacije, ne kot one ta hude silikonarke, ko so kot bi jih ulil. Po njenih besedah je zadovoljna, a ne ve, če bi se še enkrat odločila. Zadeva menda precej boli, tudi traja, da neha in še kar nekaj časa so omejitve glede gibanja, nošenje posebnega modrca itd… Ne vem, kako mora biti šele pri onih, ko jih noter dajo orenk velike vsadke. Ker se na ven n vidi toliko, koristi poseg predvsem njej, za samozavest in seveda možu.

Na kratko: nos da, prsa samo z zavedanjem, kaj potegne za sabo.

atikin, 14.01.2023 ob 21:04

Tako nekako, 14.01.2023 ob 20:46

atikin, 14.01.2023 ob 20:36

Tako nekako, 14.01.2023 ob 20:30

Mama ima prav. Ko bos postimala to dvoje, te bo motila premajhna rit ali pretanke ustnice.

Ne zaradi sebe, zaradi drugih ljudi.

Mama nima nič prav. Hči pri 28ih se lahko še kako sama odloča, kaj bo naredila s svojim telesom. Njeno telo ni mamina last.

Sem kje rekla da mora poslusat mamo? Ni potrebe, je odrasla oseba in naj naredi kot zeli.

Mama ima pa se vedno prav. Te operacije so preseravanje novodobnih zensk, ki vse to pocnejo zaradi odobravanja drugih ljudi, predvem dedcev. Ne zaradi sebe.

Pa ce si priznas ali ne, to je dejstvo.

primer tipičnega cankarjanskega razmišljanja v letu 2023.

Očitno so se ti izgledi res plastičnih umetnih popravljenjcev, ki jih vidiš iz žute štampe in socialnih omrežij, res tisti ekstremi,  tako vkoreninili v spomin, da si ne moreš niti predstavljati, da vse žensske oz ljudje, ki se estetsko in tudi funkcionalno estetsko popravijo niso nobene tepke in tepci, niti iztopajoči. Samo naravne anomalije so si popravile. narava je včasih precej neradodarna glede vizuelne estetike in simetrije gtelesa  pri nekaterih.

Mama nima vedno in nikoli prav. Mame so bile mlade v prejšnjem stoletju, ko je bilo marsikaj drugače, nedostopno in tvegano v primerjavi  s temi posegi v letu 2023. Sprijaznite se, preveč ste v zaostanku.

So. Razen tistih, ki zaradi hudih telesnih anomalij resnično potrebujejo operacijo.

Vse ostalo pa je predstava je in nesprejemanje samega sebe. Imam v krogu znancev ene par takih kokoši.

Fantu si všeč taka, kot si. Torej sprejema, da bodo tudi potomci imeli kljukaste nosove in te ima rad z bolj ploskim oprsjem. Zdaj pa, operacija nosu ni šala, hamri, in drugo tesarsko orodje, uh. Potem je tu še problem, da sprememba oblike nosu lahko spremeni obraz, se pravi, da proporcionalno morda “razbije” lepoto ličnic, čeljusti, čela… Prsi pa itak pusti vsaj do porodov, kot je nekdo že napisal. Potem pa par kil gor in bodo ok. Sicer pa so spet moderne male. V Parizu celo velja : male prsi, velik dekolte 🙂

Mama ima prav. Menim, da si lepa ženska, imej se rada in se ne mrcvari.

E…, 16.01.2023 ob 17:11

Velike prsi znajo biti  veliko zlo. Tega se zavedamo samo te k jih imamo. In nam ni jasno zakaj bi si katerakoli zenska sla to delat.

Samo ce ti bo potem bolje pac zakaj ne.

Srecno.

pa kje avtorica piše, da bo šla delat npr.  giant jugs velikosti “D”, “F”, ali “G”, kar imaš ti morda. Saj ni neumna, no.

Govora je o tem , takole: to je popolnoma normalno in estetsko.

Breast Augmentation results

Bo zdaj ? 🙂

Ti dam jaz svoje joske. V dolocenih letih se same povecajo za tudi do 2 st, verjemi. Isto nisem imela skoraj nic pri tvojih letih, v menopavzi pa sem morala vse modrce kupit za 2 st vecje. Raje pocakaj, pa si za zdaj kupi push up.

Kupi si dober podložen modrc, ki ima že v košaricah polnilo ogromno žensk poznam, ki so bolj ploh ali imajo zelo male pa ne bi nikol rekel, če tega ne veš. Danes prodajajo že tako dobre, da samo zato, ker ti obleka ali suknjič ne stoji operacija ni potrebna. Bodi vesela, da imaš partnerja, ki te je sprejel in si mu všeč taka načeloma se ženske odločajo za silikone zaradi tipov, ker oni hočjo joške ne one.

ne poslusaj budal. ti si lepo porihtaj kar te moti. nisem za neke full popravke ampak ce ima clovek hude anomalije in zarad tega trpi zakaj pa ne? nisi ne prva ne zadnja ki bi si popravila nos. za prsi se pa ne sekiraj vsaj nic dol ne more past. jaz bi popravila nos prsi pa res samo minimalno do b kosarice. sploh ce imas denar zakaj pa si ne bi polepsala cesa? to tako vplivaa na samozavest pa si lahk se tok sposoben. ceprav npr. barbra straisand je meni kljub klukastem nosu zelo prikupna in zelo sexi dama.

Jaz pa pravim, da si le daj povečat joške, saj ti bo to spremenilo življenje za več 100 krat. Nos pa ni najbolj nujno, saj boš z večjimi joški bolj rajcig ne glede na nos. Če pa te moti, pa ne oklevaj, če imaš seveda denar. Nič ni narobe da si želiš drugačen dizajna. Pa saj vsi nekaj popravljamo svoj videz, svoj vonj……si ženske mažete obraz, rihtate nohte, podlagate prsi štukate lase…….Torej nič takega če se odločiš po svoje.

Bi moral videti, da bi lahko rekel, a rabiš ali ne.

Vsekakor pa bi z prsmi počakal vsaj do 1 otroka… nos pa magari daj popravit, če je tko grozen.

Ne smes se ozirat na druge…. Sebe glej kaj ti je ok in kej ne.

Tut ce partnerju ni ok ali je, ti sama ves kako in kej.

Js se tut npr. Oblecem kot men pase, pa ce  tut partnerju ni to vsec.

Tut mam zadna 2 prsta na roki sjrivlena od rojstva, pa me ne moti in tut druve ne, še nsjmanj pa partnerja svojga.

Tut sam ma svojga malega, me ne moti, on bi rad meu vsaj mal vecjecja… Lej to pac tako je.

Se ne obremenjujem s tem kar se on…. A ni to brez veze?.

Lp, pa pozdrav svoga partnerja.

Več delaj na samopodobi in samozavesti

Bolj kot nov nos in joške, rabiš brati prave knjige

Razumem ,da je vse to neprijetno in ni neke samozavesti..ampak glej na to da si zdrava in kaj se lahko zgodi če greš povečat prsi..dosti je bilo slabih informacij glede tega..ne igraj se s tem.Če se le da najdi lažjo pot ki ne bo zdravju škodljiva.srečno

Če te nos toliko moti pojdi na operacijo nosu.

Kar se pa tiče prsi, pa prvo počakaj, da rodiš, dajati silikon, ki s seboj prinese kup težav, potem pa zanositi ni ravno najbolj pametno.

V glavnem ženski sta umrli zaradi želje po večji zadnjici. Nos ni problem, ker takrat ne vnašajo strupenih vsadkov v telesa, toda prsi in zadnjica so problem, ker dodajajo stvari, ki so dokazano škodljive.

Tvoja mati ima prav in definitivno se ne gre na posege zaradi drugih…dobro premisli preden se lotiš posegov v soje telo.

Če se boš bolje počutila, zakaj pa ne. Kolegica si je pri 40+ popravila greben na nosu in je zelo zadovoljna.

Če boš popravljala tudi prsi, samo ne pretiravat. Imam velike prsi in je ravno tako moteče, ravno tako imam težave z oblekami in pri športu. Sanjam o B košarici, mogoče se pa en dan odločim.

Nosi rahlo podložen modrc velikosti A, po možnosti tak, ki se zadaj zapne. To lahko tudi fantje nosijo načeloma. Ne rabiš izreza, da ti srajca stoji. Dejansko pri srajcah je še težje, če imaš velike prsi. Zakaj bi se operirala, če lahko si lahko preprosto nadeneš umetne prsi? Očitno nimaš nobenih večjih zdravstvenih težav, da ne ceniš svojega telesa.

Bedarije.

Folk se zmeraj vmešuje v tuje zadeve, kako kdo izgleda.  Če bi šla pod nož samo zaradi drugih, ni smiselno.

Enostavno takšne pametnjakoviče nekako besedno “zabij” nazaj. Mogoče malo  osramoti pred drugimi, da bodo sami okusili, kako se ti počutiš, ko se vtikujejo v toje zadeve.

Ko boš v življenju vržena ob tla, parkrat, te te stvari, kar drugi mislijo, ne bodo več brigale. Počakaj še malo.

New Report

Close