Lepotna operacija – mami pravi da sem neumna
mama te pozna. sedaj si 28, ker boš po teh dveh popravkih najverjetneje zelo izboljšala svoj izgled, boš najverjetneje, tudi želela drugega – boljšega partnerja, za kerega do sedaj nisi imela samozavesti. jaz tko mislim. verjetno se bo to zgodilo. če se odločiš za to, si moraš sama plačat. to je prvo. 2. predvidevam, da is cela vtika. upam. če nisi cela vitka, če nimaš ozkih bokov male riti six pack, pol ja , še vedno idi na te dve operaciji. ampak naj ti na hitro pridobljena izboljšava, naj ne stopi v glavo. kar ti bo. seveda. mene ne skrbi za tebe, mene skrbi za tvojega moškega. ker ti si pod 30. in zagotovo boš želela drugega. ni to tko enostavno kot ti misliš. to je isto kot moški ,ki svoji punci, ženi kupi električen pecikel, da bisploh šla z njim kolesarit, ker drugače ne more. in kaj ženska naredi. prvo začne tekmovat z svojim možem. in začne neki prehitevat in se podlo norčevat. kaj ne zmoreš, zmagala sem, pa take fore. to se res dogaja. nje ne zanima da ima električen pecikl on pa navadnega. njej se gre samo da ga kočno v nečem premaga. take ste ženske. on je želel dobro da se bota družila, babe pa vse zajebate. ker ste prasice. vse babe ste prasice in kurbe. seveda mu ej vseeno, ker boš tko to naredila. pa nimam jaz nič proti. daj si ful večje joške. ker če ne boš šla še enkrat, pa še enkrat. daj si ogromne joške gor. bolej da greš 1x kot 3x. nosek tudi ni tko hudo. ampak, idi knekomu ki je res drag, res priznan. da te ne zajebe. vlke lepe joške so uredu. meni niso ful vazno ampak , je uredu, zakaj ne. samo 1x se živi. malo pa bo tudi test za vaju dva. plus on se bo pokazal kolko je res sposoben. jaz recimo bi znal, bi vedel kako živet z tvojo novo podobo. ne vem če bo on. mogoče, je pošteno da tudi on dobi nek v zameno. da si neki izboljša. ne vem kaj, ker moški smo že tko popolni rojeni. po lmora tudi on dobit neki kar mu bo pripeljalo veliko novih žensk za sex. to je edino pošteno od tebe.
Kljukast nos in ploh, 14.01.2023 ob 19:32
Stara sem 28 let, imam partnerja ze vec let.
Imam velik kljukast nos ter popolnoma “ploh” prsi (ne zapolnim nobenega modrca, lahko nosim zgolj topke za najstnice). Kljukast nos je pac kljukast nos, dobivam kar pogosto komentarje oz. sale. Jih ignoriram, vcasih se tudi sama malo pohecam, ceprav mi je ful neprijetno. Ploh prsi pa ne samo da dobivam komentarje, tezave imam tudi cisto funkcionalne, z oblacenjem, ker mi veliko bluz in oblek sploh ne stoji prav.
Ze dolgo razmisljam da bi sla na plasticno operacijo. Partnerju je vseeno. Motivacija zakaj bi sla je predvsem, da se izognem tem bednim komentarjem ljudi oz. da pridobim nek povprecen izgled. Delam v vecjem kolektivu, delam s strankami. Ne mislim kazat umetnih joskov, ampak rada bi pac nosila normalno bluzo za zenske, ne da imam vedno luft spredaj, pa nosim sivilji.
Mami pravi da sem neumna, jaz bi pa rada izgledala normalno, povprecno…
Kar se tiče nosu – go for it. Dovolj si stara / zrela, da lahko sprejmes take odlocitve.
Glede prsi pa ti svetujem, da pocakas, da rodiš in oddojiš svoje potomce. Meni so se potem povečale, morda bodo tudi tebi ostale. Poleg tega to ni tako nezahtevna operacija in okrevanje je nekajtedensko.
Te čisto razumem za oboje. Jaz imam večji nos in bi si ga danes tudi dala popravit, seveda če bi bila 30 let mlajša, danes sem se s tem navadila živeti…. marsikdaj pa mi ni bilo prijetno. Hčera je tvojih let, isto je bila čisto ravna in imela težave z oblačili. Najbolj moteče je bilo poleti v kopalkah. Skratka bila je nezadovoljna in se je dobra tri leta nazaj odločila ter si dala povečat prsi, tako da sedaj nosi košarico B. Tudi jaz sem bila sprva proti. Ko jo danes vidim, kako je zadovoljna, pridobila je na samozavesti, sem samo vesela zanjo. Pa še to, v glavi je vedno imela vse poštimano. Premisli in ne sprašuj preveč, res pa je, da si najdi dobrega kirurga.
Želim ti vse dobro.
Pojdi na operacijo, 14.01.2023 ob 20:05
Povečanje prsi ni nobena frka, to je danes večinoma popolnoma običajna lepotna operacija.
Edino, kar ti bo kirurg, če je kaj vreden, rekel, je, da se bo prsni vsadek stoprocentno nekoč ali premaknil ali počil ali obrabil in boš potrebovala nov poseg.
To je 100%! Kdor ti bo govoril, da imaš vsadek do konca življenja, ti laže in hoče samo tvoj denar!
Operacija nosu, po drugi strani, je trajna in ne bo potrebno drugih. In operacija nosnega grebena ni tako zahtevna, kot je estetska operacija preoblikovanja nosu. Te operacije so veliko bolj kompleksne in redko uspejo. Nušo Derenda je na nosu operiral veliki Planinšek, pa Nuša kljub temu ni najbolj zadovoljna. Medtem ko nosni greben je pa samo kost za odstranit in zravnat, ni frke.
In ti si ? Doktor medicine?
Avtorica, ti ne rabiš novih prsi in nosu. Ti rabiš najprej terapevta, ker si odlična kandidatka, za plasticne operacije do konca življenja.
Nimaš samozavesti in je tudi po operaciji ne boš imela.
Zvb, 15.01.2024 ob 17:56
Za nos te čisto razumem , tudi operacija ni zahtevna , nevarna. Glede prsi pa jaz ne bi nikoli, da si daš silikon v telo, jaz nikoli. Kupi si push up modrček. Meni so prsa zrastla po porodu . Prej sem imela tudi jaz mini . Danes ima 85 B, kar je za mojo drobno postavo več kot dovolj
Ravno drobna nisi, če imaš obseg 85.
Operacija nosu ni nek bav bav, lahko ti jo naredijo tudi v lokalni anasteziji. Če te nos moti, ga popravi, ptedlagam diskretno, da bo raven, ne da imaš potem čisto drug nos.
Glede prsi bi pa tudi jaz priporočala, da prvo rodiš. Ko dojis, tudi vidiš kako je hodit okoli z velikimi trdimi prsmi. Kupi si podložen nedrček, pa tudi če je samo zrak notri, naredi obliko.
Po porodu pa se boš lažje odločila. Ampak vsekakor se operiraj samo če tebe moti, za druge pa res ne.
Pa lepotnih napak, ki te bodo motile na sebi, bo vsako leto več, tako da se poskusi ne obremenjevat preveč z videzom. Partnerju, staršem in znancem si všeč, tisti ki pa zlobno komentirajo pa niso vredni tvoje pozornosti.
Vsadek ne more počit ker je celota ni tekoč znotrej… obrne se lahko kapljični vsadek navaden okrogel se ne more oz ne glede na vse ostane oblika enaka.. ločimo tudi gladke in hrapave okrogle vsadke, obrabit sam vsadek se ne more, je pa vecje tveganje raznoraznih zapletov pri hrapavih ker lahko pride do drgnjenja ob tkivo, menjanje vsadkov pa je ponavadi le zaradi kaksnih zapletou ali ker se starejse zenske velikokrat odločiji da si želijo manjše in s tem bolj “naraven” videz.
Najbolse je da se prijavis na brezplačno svetovanje na estetiki Fabjan, kjer ti vse povejo dobis vse pomembne informacije in iskrene brez olepšavanj, povejo vsa tveganja, in vse .
Lp
To kar ti navajaš zgoraj je ugajanje drugim…. zakaj to ljudje počnete?
Ljudje smo si različni
In ljudje bodo vedno mel neki za povedat, tko da ce mas v glavi da bo to reslo tvojo neko nizko samozavest pri kateri ne sprejmes sebe v celoti kakrsna si, pol bodo pršle nove zadeve k jih bodo razlagal….
Tko pač je, skos majo neki za povedat in skos bojo mel neki za povedat… zdej pa al ti sebe sprejmes v celoti tako k si pa pac se ne obremenjujes z ljudmi, jih mogoce celo fliknes ven iz zivljenja, ker s takimi osebami se noben mal bolj pameten ne druži al pa podležeš vsemu temu pritisku in jim ugajas se naprej….
Prim svoje življenje v roke in pač začni uživat v njej, mej se rada predvsem in se ljubi, ker ko bos to dosegla, teh opazk ne bo vec, ker jim niti pozornosti ne bos dajala