Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lepotna operacija-Prsi

Lepotna operacija-Prsi

Zanima me, če je katera od vas bila na lepotni operaci za prsa. Rodila sem dva otroka in bi si dala popraviti prsi. Zanimajo me vaše izkušnje.

POBRSKSAJ PO STARIH POSTIH, JAZ SEM O TEM PISALAM POLETI

Jaz sem si jih povečala ker sem zares nezadovoljna z velikostjo. Bila pa sem pri pregledu pri dr. Glumičiću, vendar kar mi je govoril o velikosti, mi je bilo premajhno. Pa sem šla v Kranj h dr. Fabjan. Z mini A mi je povečal na dober B in to nad mišico. Vsadki so bili težki 300 ml na kos. Cena operacije je bila 310.000 SIT, vsadki pa so stali 230.000 SIT skupaj. Bila pa sem leta 2001.
Strah je bil seveda prisoten, vendar ko ti dajo narkozo, pozabiš na vse. Prve dni po operaciji je bilo kar hudo, bolečine v prsih, občutek kot da ti nekaj težkega stoji na prsih. Cca še en mesec nisem smela česa težkega početi, torej brez naprezanja, le počitek. Ni mi žal, takoj bi šla še enkrat.
Sem pa nezadovoljna kako stojijo bradavičke. Namreč je vstavil vsadke skozi bradavičke, tako da je cele odrezal in jih zašil nazaj. To pa zato, ker sem imela zelo izbočene bradavičke in tako jih je malo raztegnil in sedaj stojijo boljše, vendar preveč visoko. Zdaj imam kdaj pa kdaj probleme pri nakupu modrčkov, saj mi skoraj pri vsakem gledajo malo ven. Malo nerodna stvar.
Zdaj pri tebi je malo drugače, ti bi si le popravila, najbrž dvignila prsa, kajne. Kakšne so cene tega in kako poteka operacija ter bolečine, tu ti pa ne znam svetovati.
Upam, da sem vsaj malo pomagala.
Veliko sreče in lep pozdrav.

FUJ!!

zakaj Fuj???Madona,si smotana

Tudi jaz sem bila na op. povečanja, vse pa je šlo narobe, tako da sem bila večkrat operirana, tudi jaz sem o tem že pisala.
Ne priporočam! To mi je povzročilo bistveno več trpljenja kot zadovoljstva.

Hvala vama za odgovore.

a te lahko vprašam, koliko si stara in ali starši ter prijatelji vedo za to?

Draga Anja,
če si nesrečna in nazadovoljna, si jih daj popravit. Te popolnoma podpiram.Točno vem kako je, ko ti je ob vsakem slačenju težko in neprijetno. Tudi sama si nameravam v prihodnosti operirati dojke in trebuh, posledic dveh nosečnosti in dojenja. Denarja še nimam zadosti, imam pa že nekaj informacij. Če pokličeš kirurga Fabjana v Kranju, ti pošlje osnovne informacije, prav tako tudi v Kliničnem centru. Sama se bom verjetno odločila za Klinični, jim bolj zaupam. Veliko sreče.

Pozdrav!

Anja, jaz ne bi komentirala oz. bom mnenje o lepotnih operacijah prsi raje zadrzala zase. Seveda ja taksen poseg, stvar vsake posameznice.
Je pa prav oz. ti priporocam, da si ogledas forum slik na internetni strani, naslov imas spodaj!

http://www.siliconeholocaust.org/

lep dan se naprej!

nataly

Operacijo sem imela pri 22. Starši in prijetalji vedo in se strinjajo z mojo odločitvijo. Če mislijo, da s tem bolj zadovoljna sama s seboj, so zadovoljni tudi oni. Starši, oz. oče ni toliko odobraval, ampak me res ni znimalo, ker z njim tudi nisem ne vem v kakšnih dobrih odnosih. Pri tej odločitvi pa je zelo podpiral fant. Ni mi žal, da sem si dala povečat, le boljše se počutim.

Popolnoma te razumem. Tudi jaz imam probleme, v bistvu sem totalno zakompleksana. Stara sem 19 let in nisem rodila še nobenega otroka a sem že sedaj povsem nezadovoljna s svojimi prsmi. Zdijo se mi grde, v bistvu ogabne. So velike, masivne, povešene, imajo velik pigmentni obroč, nekakšne rožnate barve. Včasih sanjam o kakšnem fantu, toda kadar pomislim na svoje prsi in na to, da bi se slekla pred njim, se mi vse sanje podrejo. Dolgo sem mislila, da je vse v moji glavi, a so me izkušnje in okoliščine pripeljale do potrditve. Npr. bila sem s fantom in imela sva se res rada, mislila sem, da me ima rad, kjub vsemu in da si lahko slečem tudi modrček ( prej sva namreč seksala samo tako, da sem imela modrček oblečen), toda ko sem se slekla, sem v trenutku ugotovila, da je bila to napaka. Tisti njegov pogled…mešanica ogorčenja in zaničevanja. Celo pri ginekologinji sem imela občutek kot da se ji gabim- neprestano je zmajevala z glavo, ne vem zakaj. Včasih si želim, da bi dobila raka in da bi mi odstranili obe dojki. To ni bila moja izbira, takšna sem se rodila. Zakaj je svet tako obseden z zunanjo podobo? Delam vaje za prsi, razmišljala sem o različnih operativnih posegih, toda mislim, da bo vse ostalo pri sedanji situaciji. S tem se bom očitno morala sprijaznit. Jaz se bom, se bo tudi moj bodoči mož?

New Report

Close