Najdi forum

lepše prsi

lepše prsi
Kaj naredite za svoje prsi? A so mrzli tuši kaj učinkoviti? Pa baja obstajajo neke kreme za večjo čvrstost?Poznate, uporabljate?

Zdravo!

Vsaki dan po tuširanju ( v zimskem času 1 krat dnevno), si jih namažem z mlekom ali losijonom za telo, drugače pa občasno delam vaje za prsne mišice, saj nimam pretirano velikih, da bi se mi povesile.

Lp, mici

Mene pa zanima ce ima katera izkusnje z majhnimi – skoraj zgledajo kot dve prazni vrecki, prsi po porodu in dojenju. Malcica je sedaj stara eno leto, dojila pa sem jo le dva tedna, potem pa so ze bile taksne. Noben modrc in vaje mi do sedaj – torej skoraj eno leto niso pomagale – kaj naj naredim?

Draga Nina!

Žal ne vem, če je tukaj kaj pomoči. Sama imam majhne prsi. Pred menstruacijo se malo napnejo, potem pa kot praviš ti, nič. Poizkusila sem vse: več mleka, telovadba…nič ni pomagalo. Res je, ko sem jedla kontracepcijske, so bile bolj polne, napete. Ker jih ne jem več zaradi večih razlogov, sem na istem.
Zmeraj sem nosila najmanjše modrčke. Letos pa sem se odločila za pridobitev samozavesti na drug način: fant mi je kupil gel bra modrček od Lisce in je krasen!!! Kupila sem si podobne kopalke in sem prav cool v njih.
Ne vem, meni vsaj to malo pomaga. Da izgleda vsaj neka mala oblina, ko daš pozimi vse te puloverje gor. Pa ne zavidam tistim, katerih obline so občudovanja vredne. Vse ima svoj + in -. Ta dekleta pa bodo imele kmalu težave s povešenostjo, kot pravi fant. Eno dekle ima na aerobiki takšen modrček in pravi, da ga dol ne da, saj je kot deska. In je veliko bolj luštna kot ostale, ki imajo težave s prenapolnjenostjo modrčka. :))

Upala sem, da bom malo bolj obilna, ko bom noseča in dojila, a sedaj slišim, da ne bom. Nič hudega. Glavno je, da imaš otročka. Zase pa naredi vsaj to malo reč, da si kupiš ta modrček in boš samozavestnejša, luštna mami.

Samozavesten pozdrav,
Lea

Sem brala, da za povečanje prsi pomaga kroženje s prsmi navznoter, za preprečevanja raka pa navznoter – jaz sem delala nekaj časa tako, pa se mi zdi, da sem kar dobila bolj polne prsi. Sicer pa paše hladno – topli tuš, obveuzno mleko za telo po tuširanju (recimo Garnier ali pa od Nivee ta za čvrstejšo kožo). Uporabljam modre z oporo, push up – tako so lepo oblikovane – še zdaj se smejim takim, ki so mi nekoč pravile v OŠ, zakaj nosem modrček, če pa nilč nimam, zdaj pa imam sicer dost večje (B75 ali B80), pa so tako lepo čvrste, pokončne in nič povešene. Se je splačalo prenašat kak tak pogopvor s kako “prijateljico”… Ne vem, odkar imam KT, pa se je vse skupaj dost povečalo, pa prsi so ful bolj polne.

Pardon: proti raku: kroženje navzven.

New Report

Close