Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek les na zidu bi zakitali nato pa…

les na zidu bi zakitali nato pa…

Les… naveličani… zakitali bi fuge s kitom za les in nato prebelili…
Kdo se spozna… a je to možno????

Ideja in pol ni kaj…

Šuti, če nimaš kaj bolj pametnega izpljunit…

Ne rabim butastih komentarjev… Spucaj se drugje.

se bojim da se boj orapoke poznale, ko boste pobelili, ker les diha,….ne vem no, če maš varjanto ga raj dol zmeč, al pa mejbi gibsplate čez našravfat,….

Butasto vprasanje zahteva butast odgovor… koga ste ze videli, da bi sel les belit?? sicer pa poznam dober odgovor pa ti ga zdaj ne povem, ker se spravljas name.

Ja, hvala… To je bilo v planu…. Knauf na zid… a čakali smo več kot mesec že drugega mojstra, ki naj bi v ponedeljek prišel in nabil knauf na steno, a je danes odpovedal…
Ja. Tako lahko čakamo do naslednjega leta… Zato iščemo variante… ker s knaufom očitno ne bo nič… Recesija ja ja ja……. malo morgen……….

Ok, nisem se dobro izrazila… pobarvali bi…

Ni treba povedat, bom že dobila odgovor, brez skrbi… Si pa nezrelo bitje žal…

In jaz se upam vprašat, če česa ne vem, blagor se tebi ker vse veš in ti ni treba spraševati, oz. blagor se tebi, ko postavljaš samo vele-modra vprašanja…. bruhahaha

Tudi jaz te imam rad, zelo.

Ja, saj gre za eno in isto osebo, a ne… cegu in srauf… phahaha

Moj bratranec je srauf. Je bil na racunalniku.

Da.

Primitivo.

Jaz tudi!

Ok.

http://www.belinka.com/belinka/belinka-structure/belinka-perkemija/products/?bkarta=1&ID=6

les zbrusi in pobarvaj z barvami za les.
pa magari bo to pink, zelena ali pa roza.
kita pa pri mer pusti.

Samo kako naj zbrusim les? Opaž, ki je na steni,… Ne morem tega kar zbrusit…. Vmes med deščicami so fuge… ki pač motijo… rada bi dobila gladko enakomerno steno, pol pa pobravala…

pri kolegici so naredili točno to
zbrusili opaž, ki je bil prej temno rjave barve (ravno tako deščice s fugami), nato pa pobarvali z belo barvo za les in je prišlo super.

tisti kit za fuge pa najbrž ne bo v redu, ker imaš verjetno fuge, ki so globlje od 1 mm

http://www.belinka.si/belles/belinka-belles/izdelki/?izdelek=1&ID=313

Imamo pobarvan les na belo, že nekaj let, prej bil rjav… pa mi gre vseeno na živce.

Kaj pa tiste kvadratne plošče iz stiropora, to je čisto delo, poceni, enostavno – se mi zdi.

Mislim da bi jih nalepili na opaž.

Kitanje lesa ne bo šlo, knauf na les je edina rešitev za vas.

Ne verjamem, da ne morete dobiti mojstra za to. Poklicali ste nega, sedaj pa obupali. Vzemi telefonski imenik v roke in jih pokliči. Pri meni je bil pripravljen priti delati prvi, ki so mi ga priporočili v dveh dneh, samo toliko, da je nabavil material.

Poklicali nismo enega, ampak malo morje teh mojstrov… En je nabil tako ceno, da se nam je zavrtelo, dva smo čakali in sta oba odpovedala, tik pred zdajci… S tem smo že izgubili skoraj 2 meseca…. Klicali pa smo malo morje teh samooklicanih mojstrov.-.. groza… groza…
Nismo obupali, ampak iščemo rešitve, da bi se prenova premaknila iz mrtve točke.

IZ kje ste ,če niste predaleč vam lahko dam št. od ljudi ,ki se stem ukvarjajo.So pa iz celja.

Lj okolica

New Report

Close