Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek leseni gumbi

leseni gumbi

Zdravo punce,

ali ima katera kaj pojma, če je v Ljubljani ali okolici še mogoče dobiti lesene gumbe (rjavkaste vseeno kakšne)? Saj veste, včasih so to imele tiste velike lepe jopice narejene iz domače volne v barvi ovčjega runa. Jaz sem podrla en tak pulover in naredila jopico,zdaj pa ne dobim gumbov. Običajni nekako ne pašejo. Včasih so take reči prodajali v eni mali trgovini v podhodu med Maxijem in trgom Zvezda, pa je ni več. Gledala sem pri Maxiju pa Supermarketu… nič. Ima katera ša kakšno idejo? Pomislila sem že celo na obrtno zbornico, pa ne vem koga vprašati.

lp Romi

Romi, zdaj ti bom napislala malo po domače še za eno trgovino, ker sem bila tam samo enkrat s kolegico. Je pa na Rimski cesti v Ljubljani. Če greš od Drame proti študentskemu servisu na Borštnikovem trgu in potem še malo naprej cca 50 m, potem pa se obrneš navzdol proti Slovenski cesti. V tej ulici (ne vem ali je še Rimska, je pa nadaljevanje Rimske) so na tvoji desni strani ene nizke hiške in v eni izmed njih je ta trgovina z gumbi. Ta kolegica ful šiva, njena mama tudi popravlja oblačila in vem, da mi je rekla, da se tu vse dobi, če bom kdaj kaj potrebovala. V imeniku sem zdajle našla eno trgovino Klara z pozamentarijo na Rimski 19 (425-00-62) – mislim, da bo to to. Poskusi, morda pa imajo tudi lesene gumbe. LP

Joj “lunca” lepa ti hvala, veš da bom šla pogledat.

lp Romana

V Klari jih bi skor moral met…mogoce pa se v Centromerkurju..tm so mel neki casa precejsno zalogo takih stvari za sivat pa tko.

www.studentarija.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close