Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek leseni kuhinjski pult?

leseni kuhinjski pult?

pozdravljeni,
zanima me kakšno mnenje in izkušnje imate okoli lesenih kuhinjskih pultov? kakšne sploh imate in kako ste zadovoljni z njimi… še vedno namreč izbiramo kuhinjo:)
hvala, pa upam, da nam tu v LJ posije sonček..

Kako lesen? Misliš lesen, čez pa ultrapas? Da je na obdelovalni površini sloj kot plastika?

ne, verjetno misli prav lesenega. jaz ga sicer nimam, sem ga pa videla in mi je zelo všeč, tako da tudi mene zanima kako se obnese,če ga katera ima.

živjo,
ja, čisti lesen. strašno je uredu za na otip, ampak kaj več informacij pa o njem ne vem. kako je s higieno … ipd.

jaz sem imela lesen pult v kuhinji v študentskem stanovanju in ga ne priporočam, čeprav izgleda zelo lepo in oddaja nekakšno toplino… no, odvisno je tudi od drugih stvari, namreč, mi nismo imeli pomivalnega stroja, imeli pa smo le enojno (okroglo) korito brez odcejevalnika, pa smo pomito posodo odcejali na pultu, pogrnjenim s servieto. vam povem, da je bil pult tam ves nabuhnjen in razpokan, drugod se je razpokal, ker se je presušil (očitno prej ni bil čisto suh), tako da mi je bilo res kot dan in noč, ko sem prišla domov, imamo pa pult z ultrapasom, pa ga obrišeš, pa očistiš s kakšnim močnejšim čistilom, pa tudi če se kaj polije, samo obrišeš in to je to.
takšno je moje mnenje na podlagi izkušenj.

************************** LP, Kniči Poskrbi da dobiš, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil.

nimam izkušenj, ampak si tud ne predstavljam lesenega pulta. les je pač občutljiv material, na pultu pa ponavadi počnemo marsikaj…

Moj mož je mizar in je že delal lesene pulte,pomembna je samo končna obdelava pulta-lakiranje,to je isto kot ko imate na tleh parket,ga umivate pa je še vedno lep,če ga je parketar dobro premazal,s pultom je isto,če je dobro zaščiten mu ni nič,v nasprotju pa čisti polom.Če ti je všeč,si ga kar privošči.

hvala za tole pojasnilo! lp!

New Report

Close