Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek leseno hiško bomo prebarvali :)

leseno hiško bomo prebarvali :)

Po nenavadnem naključju smo postali lastniki male lesene hiške. Take montažne.
Je rjave barve, ima zeleno streho in zelena polkna (no ja, samo eno ;))).

Rada bi, da je malo bolj veselih barv, vendar vseeno ne pisana kot papagaj. Zamislila sem si rumena polkna in rumeno ograjo. Za stene pa še ne vem, kakšne barve naj bi bile. Pa tudi rumena še ni ČISTO potrjena. 🙂

Kako bi vi prebarvali malo hiško?

Zanima me še, katera znamka barv bi bila najprimernejša, da bi dolgo zdržala?

Odvisno, v kakem okolju stoji.

Stoji v vaškem okolju, sredi sadovnjaka.

Kaj predlagaš? 🙂

Pred barvanjem ne pozabite odstraniti staro barvo, brusiti, zakitati, zaščitni premaz dati, potem osnovna barva in šele nato tista po vaši želji.

http://www.youtube.com/watch?v=vYdkK52KviI&feature=related

Jaz bi ostala pri polknah zelene barve in tudi ograjo bi pobarvala z zeleno. Tako bi se ti menjali samo dve barvi – rjava in zelena.

daj slike gor, pa ti predlagam kakšno fajn idejo:)

men je rumena ok, ampak mora bit tista močna sončna barva, ne mešanica z belo, ampak z rdečo/oranžno.

zelena streha? kakšna kritina je to?

mogoče bi bila ok kombinacija rumena hišica in zelena polkna in ograja? al pa ravno obratno, ker zelena streha mal moti, težko kombiniraš, oziroma ne bi izpadlo ok, da bi bilo več barv.

Pokličite v JUB d.o.o. na telefonsko številko 080 15 56 ter zahtevajte za barvnega svetovalca s katerim se boste dogovorili za svetovanje. Da se narediti tudi barvno študijo za vaš objekt.

Hvala vsem za odgovore!

Zelena kritina = v resnici cementni cegli, ki jih je prerasel mah.

Zakaj kradeš moj nick? To pa ni lepo! 🙁
Strinjam pa se z zahvalo! 🙂

Jub_svetovalec, koliko stane vaše svetovanje? In katere barve priporočate?

Fotke ne morem pripopat, ker nimam nobene. Kdaj bom šla do hiške, pa še tudi ne vem.

alo, kakšen jub svetovalec?. Mi tudi imamo leseno hiško, brunarico, pa smo je uredili, tudi pobarvali, po svojem okusu, za svoje potrebe, in to tudi nekaj šteje, za svojo dušo.
Vidim pa, da se dejasnko veselite hiške. Srečno.

Svetovanje v JUBu je brezplačno.

New Report

Close