Najdi forum

lesk las

Pozdravljene!

Zanima me, kaj priporočate za lesk las (imam suhe barvane lase brez sijaja).

Lep pozdravček!

Alenka

jaz sem bila sedaj pri frizerki, in mi je dala negovalno masko za lesk las Londa (frizerski salon Lassana)

za lesk las pomaga ce jes stepeno surovo jajce, kar je zelo zanic, drugace pa so najbrz kaksne negovalne maske, pa tudi spreji, eden takih je sprej za lesk las od joicota, a se dobi samo pri dolocenih frizerjih .

Jaz upor.od Frutctisa-neka kremni balsam ki se ga da po samponiranju, nato vtres ta balsam v lase in speres…ful vredi res! stane okol 800.sit

Kakršnakoli maska za regeneracijo las in lesk je dobra, razlika je le v ceni. Pojdi malce na ogled! Vsekakor se splača!

lp

Jaz si na oprane še mokre lase dam kremo za lase NIVEA ponavadi kupim tisto za barvane lase , jo pustim učinkovati 10 minut in potem isperem. Meni je super.

ciao sara

Jaz ti vsekakor priporočam Shine od TIGI-ja ali Matrix-a. Je dražja zadevica…stane okrog 3.000 sit, ampak je pa res super in seveda dobiš te proizvode samo pri frizerjih, ker so pač profesionalni. Lase ti v momentu naredi lahke, svileno gladke in lasje imajo super svilnat lesk. jaz sem bila res presenečena. Neverjetno…. Tudi sama imam barvane lase….vedno sem imela suhe, sedaj pa je vse drugo. Priporočam pa ti tudi Guhl- 2 fazno terapijo s takojšnjim delovanjem in pa od L’oreala…..Smooth intense ali koncentrat za lase. Gre za neke vrste olja, ki ne masti, naredi pa lase izredno voljne. Vsekakor ti priporočam, da daš več denarja….

pa pa

sama tudi uporabljam maske za lase, ki pa jih ponavadi pustim kakšne pol ure na laseh in je veliko boljše, kot pa če imam samo deset minut

New Report

Close