lesketajoči lasje
zanima me. če kdo pozna izdelek s katerim postanejo lasje lesketajoči kot v reklamah, nekaj mora biti, pa ne mislim na kakšno briljantino al pa wet look, normalno samo da se svetijo..pa ne mislim bleščic, kupila sm neki od schwarchkopfa sprej al kaj je pa so me nategnl..nikakršne razlike. nism pričakovala čudežov ampak vsaj majhno spremembo…dam sprej gor in 0.za popizdit:))
Serum za sijoče lase,Hi gloss od Satinique.Tu imaš opis iz kataloga:
SATINIQUE™ serum za sijoče lase v trenutku ustvari zdrav lesk na vseh vrstah las. Lahko ga uporabimo pred ali po oblikovanju pričeske na vlažnih ali suhih laseh. Pomaga do zdravih, čudovitih las.
Lastnosti in prednosti
Vsebuje ceramidni infuzni sistem, ki prodre v lase in obnavlja njihovo poškodovano strukturo. Ceramidni infuzni sistem vsebuje posebaj razvit ceramid, ki je povsem enak naravnemu ceramidu v laseh. Negovalni izdelek je namenjen zaščiti vseh vrst las. Vsebuje formulo, ki las ne masti. V trenutku doda lesk in sijaj vsem vrstam las, še zlasti suhim, prepariranim in starajočim se lasem. Kombinacija silikonov lase takoj naredi bleščeče, sijoče in gladke. Ovije vsak posamezni las. Zgladi poškodovane konice in površino las ter ščiti pred izgubo lipidov. Blag za lase in lasišče. Alergološko testiran in z uravnoteženim pH, zato je možnost draženja kože ali alergijskih reakcij je minimalna. Serum je primeren za vse vrste las.
Uporaba
Nanesite pred ali po oblikovanju na vlažne ali suhe lase. Najboljše rezultate dosežete, če sledite Satiniqueovim korakom (operite, regenerirajte, negujte, oblikujte). Izdelek je dovolj blag za vsakodnevno uporabo.
Pri tem izdelku imaš garancijo;če ne boš zadovoljna dobiš denar nazaj.
Poglej na stran: http://www.si.vebso.com ,za šifro gostitelja pa vtipkaj 4733500.Lep pozdrav!
Bok!
Ta šampon je za nič, le veliko denarja vržeš vstran. Te izdelke prodajajo preko Networka 21 in to so izdelki Amweja. Bila sem na predstavitvi njihovih krem pa so mi rekli vse je antialergensko ( ker imam res občutljivo kožo). In ni bil hudič da sem dobila lišaje (na njihovi predstavitvi- so me gledali kot biki v nova vrata!!!)
Pikoca:prvič,to ni šampon ampak serum
Drugič:ime Amwaya še napisat ne znaš zato prosim ne ocenjuj izdelkov o katerih nimaš pojma.Če pa se motim se opravičujem;ampak potem mi boš morala vsaj našteti sestavine Satinique šamponov….
Tretjič:lišaje dobiš če imaš suho kožo oziroma tebi bom povedal bolj naravnost, da boš razumela:nenegovano!!
Četrtič:o občutljivi koži sem že nekaj napisal,Je posledica uporabe nekvalitetne kozmetike in ni tip kože ampak stanje…
ma kaj si ti idiot po izobrazbi al sam po navadi?
kaj ti daje pravico, da nekomu praviš, da ima nenegovano kožo, ker mu vaše velecenjene kremice naredijo lišaje? meni naredijo burno reakcijo kakšne poceni kreme – pa ne moreš reči, da je koža nenegovana, ampak da mi pač krema ne odgovarja..
ti je res tako težko sprejeti dejstvo, da greš večini forumovk na jetra in le redka upošteva tvoje mnenje, velika večina te ima pa za joke foruma? :-))
sej te je že zabavno brat – ampak žalit ljudi in jih obtoževati, da imajo nenegovano kožo je pa precej grdo…
In ker se ne nadudlamo na pamet sestavin stvari (ti se jih pač moraš, da nam lahko razlagaš o silikonskih osnovah, čeprav tvojemu znanju kemije vsaj jaz osebno ne zaupam) še ne pomeni, da jih ne znamo uporabljat…
Svetujem ti da si prebereš kaj so lišaji na :http://www.geocities.com/CollegePark/Library/1467/koza.html#trihofitija
Potem pa se lahko meniva naprej…
Za tiste,ki pa jih resnično tarejo lišaji: http://www.melem.com/pisma/lisaj/dezaj_marjana.jpg
Mogoče pomaga…
Veš Aleš, sigurno imam lepšo kožo kot ti na riti, saj sem v taki službi, da moram biti zelo urejena.Če pa še hočeš, mi je bila sestra pred leti v Networku in poznam njihov asortiman a na srečo se je zresnila in nehala vsiljevati izdelke za katere sigurno niso vsi v redu. Bodi v redu ampak ne misli,da boš na ta način prišel do zaželjenih 21 procentov.( najlažje je nič delati pa veliko zaslužiti). Pa saj nisi edini, samo drugi se spustijo kmalu na realna tla. Ti pa še vedno živiš na oblakih.
Če si pa toliko pogumen, pa povej nam koliko si že zaslužil.
Pa še to ti povem, bila sem s sestro na njihovem sestanku in ko so govorili toliko o točkah in koliko denarja bodo zaslužili so bili ljudje kar zafiksirani. Ko so rekli ali ima kdo vprašanje sem se zdvignila in jih vprašala naj mi prosim razložijo kako priti vsak mesec do tistih njihovih 100 točk. Pa če bi vse pokupila jih ne bi zbrala. Izdelki pa so v večini primerov koncetrati in jih imaš 2-3 mesece. Gledali so me debelo seveda brez besed in tudi tisto njihovo hvaljenje da zaslužijo dovolj, zakaj pa vztrajajo potem v službah nižjega ranga. Če je zaslužek tako bajen.
Kakšen bo tvoj komentar- upam da ne klasičen
pridružujem se tvojemu mnenju. Tudi mene so poskušali prepričati, ampak saj znam računat. Že v osnovni šoli so me toliko naučili. Njihov izračun je bil takšen (že kar nekaj let nazaj), da naj bi vsak član v drevesu v njihovi trgovini vsak mesec nakupil za 20000 sit wc papirjev in čistil. Pa me res zanima kdo toliko da za koncentrate vsak mesec, ki zdržijo 2-3 mesece. Pranje možganov tistim, ki jih itak nimajo.