Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lesketajoči lasje

lesketajoči lasje

zanima me. če kdo pozna izdelek s katerim postanejo lasje lesketajoči kot v reklamah, nekaj mora biti, pa ne mislim na kakšno briljantino al pa wet look, normalno samo da se svetijo..pa ne mislim bleščic, kupila sm neki od schwarchkopfa sprej al kaj je pa so me nategnl..nikakršne razlike. nism pričakovala čudežov ampak vsaj majhno spremembo…dam sprej gor in 0.za popizdit:))

Serum za sijoče lase,Hi gloss od Satinique.Tu imaš opis iz kataloga:

SATINIQUE™ serum za sijoče lase v trenutku ustvari zdrav lesk na vseh vrstah las. Lahko ga uporabimo pred ali po oblikovanju pričeske na vlažnih ali suhih laseh. Pomaga do zdravih, čudovitih las.

Lastnosti in prednosti
Vsebuje ceramidni infuzni sistem, ki prodre v lase in obnavlja njihovo poškodovano strukturo. Ceramidni infuzni sistem vsebuje posebaj razvit ceramid, ki je povsem enak naravnemu ceramidu v laseh. Negovalni izdelek je namenjen zaščiti vseh vrst las. Vsebuje formulo, ki las ne masti. V trenutku doda lesk in sijaj vsem vrstam las, še zlasti suhim, prepariranim in starajočim se lasem. Kombinacija silikonov lase takoj naredi bleščeče, sijoče in gladke. Ovije vsak posamezni las. Zgladi poškodovane konice in površino las ter ščiti pred izgubo lipidov. Blag za lase in lasišče. Alergološko testiran in z uravnoteženim pH, zato je možnost draženja kože ali alergijskih reakcij je minimalna. Serum je primeren za vse vrste las.

Uporaba
Nanesite pred ali po oblikovanju na vlažne ali suhe lase. Najboljše rezultate dosežete, če sledite Satiniqueovim korakom (operite, regenerirajte, negujte, oblikujte). Izdelek je dovolj blag za vsakodnevno uporabo.
Pri tem izdelku imaš garancijo;če ne boš zadovoljna dobiš denar nazaj.
Poglej na stran: http://www.si.vebso.com ,za šifro gostitelja pa vtipkaj 4733500.Lep pozdrav!

A nisi nekje napisal, da za te izdelke ni potrebna reklama, ce bi bli predlagan za nobelovo nagrado bi pa pomojem ze sirni svet vedel za to. Pa ful tko se mi zdi…vsiljiv. Pa ne bit zdej jezen (ker sem videla, da si bolj razdrazljive sorte)

V reklamah se vsem tako lepo svetijo lasje zaradi močnih reflektorjev.
Lahko sama poizkusiš in boš videla da se tudi tebi na soncu lasje lepše svetijo.

ja, uporabljajo razne finte, glicerin, motorno olje…

JA ALEŠ, KJE PA LAHKO TO KUPIS V MB, IN KOLIKO STANE?

HVALA ZA ODGOVOR

Aleš, pa si ti to probal, ali samo reklamiraš, oz prodajaš – kot smo že ugotovili !!!!

ja sej vidiš, da prepiše vse le s kataloga! Noben mercedes mu ne pomaga, niti žena.

Bok!

Ta šampon je za nič, le veliko denarja vržeš vstran. Te izdelke prodajajo preko Networka 21 in to so izdelki Amweja. Bila sem na predstavitvi njihovih krem pa so mi rekli vse je antialergensko ( ker imam res občutljivo kožo). In ni bil hudič da sem dobila lišaje (na njihovi predstavitvi- so me gledali kot biki v nova vrata!!!)

jah, sm šla vseen mal naokol v ta ypsilon al kaj je na čopovi(kao ful fancy) in imajo zasoljene cene, like krema za soncenje ta mejhna 7.000 sit..halooo in sm rekla ni vrag da tle neb mel…in niso:) eh

Hana,na mail mi pošlji telefonsko in ti bom to dostavil domov.

Pikoca:prvič,to ni šampon ampak serum
Drugič:ime Amwaya še napisat ne znaš zato prosim ne ocenjuj izdelkov o katerih nimaš pojma.Če pa se motim se opravičujem;ampak potem mi boš morala vsaj našteti sestavine Satinique šamponov….
Tretjič:lišaje dobiš če imaš suho kožo oziroma tebi bom povedal bolj naravnost, da boš razumela:nenegovano!!
Četrtič:o občutljivi koži sem že nekaj napisal,Je posledica uporabe nekvalitetne kozmetike in ni tip kože ampak stanje…

Za Jest:ja serum redno uporabljam,ker imam suhe lase.Po uporabi so čudovito sijoči in ta lesk drži preizkušeno dva dni.Prah se na lase ne oprijema ker je serum narejen na osnovi silikonov ki imajo zelo dobra drsne karakteristike.Sredstvo obstoja v gelu in v sprayu,kakor je komu všeč.

ma kaj si ti idiot po izobrazbi al sam po navadi?
kaj ti daje pravico, da nekomu praviš, da ima nenegovano kožo, ker mu vaše velecenjene kremice naredijo lišaje? meni naredijo burno reakcijo kakšne poceni kreme – pa ne moreš reči, da je koža nenegovana, ampak da mi pač krema ne odgovarja..
ti je res tako težko sprejeti dejstvo, da greš večini forumovk na jetra in le redka upošteva tvoje mnenje, velika večina te ima pa za joke foruma? :-))
sej te je že zabavno brat – ampak žalit ljudi in jih obtoževati, da imajo nenegovano kožo je pa precej grdo…
In ker se ne nadudlamo na pamet sestavin stvari (ti se jih pač moraš, da nam lahko razlagaš o silikonskih osnovah, čeprav tvojemu znanju kemije vsaj jaz osebno ne zaupam) še ne pomeni, da jih ne znamo uporabljat…

Lišaj je lišaj, burna reakcija na določeno sestavino pa je nekaj čisto drugega!

hmm.. premišljujem in berem ponovno svoj odgovor. In mi ni jasno kako si ti tak jasnovidec, da veš kakšna burna reakcija je nastala pri meni..

Svetujem ti da si prebereš kaj so lišaji na :http://www.geocities.com/CollegePark/Library/1467/koza.html#trihofitija
Potem pa se lahko meniva naprej…

???
ker si ti ponovno prepričan da veš vse, mi pa nič?

Tega nisem rekel,to so tvoje besede.Če kaj ne vem si pa o tem preberem ne pa da nekaj trdim na pamet!

Za tiste,ki pa jih resnično tarejo lišaji: http://www.melem.com/pisma/lisaj/dezaj_marjana.jpg
Mogoče pomaga…

:-)))
še sam seb več ne slediš…a seminarjev za ohranjanje koncentracije pa amway nič ne organizira?

Aleš, ali lahko opredeliš, kaj je negovana koža????!!!!

Veš Aleš, sigurno imam lepšo kožo kot ti na riti, saj sem v taki službi, da moram biti zelo urejena.Če pa še hočeš, mi je bila sestra pred leti v Networku in poznam njihov asortiman a na srečo se je zresnila in nehala vsiljevati izdelke za katere sigurno niso vsi v redu. Bodi v redu ampak ne misli,da boš na ta način prišel do zaželjenih 21 procentov.( najlažje je nič delati pa veliko zaslužiti). Pa saj nisi edini, samo drugi se spustijo kmalu na realna tla. Ti pa še vedno živiš na oblakih.
Če si pa toliko pogumen, pa povej nam koliko si že zaslužil.
Pa še to ti povem, bila sem s sestro na njihovem sestanku in ko so govorili toliko o točkah in koliko denarja bodo zaslužili so bili ljudje kar zafiksirani. Ko so rekli ali ima kdo vprašanje sem se zdvignila in jih vprašala naj mi prosim razložijo kako priti vsak mesec do tistih njihovih 100 točk. Pa če bi vse pokupila jih ne bi zbrala. Izdelki pa so v večini primerov koncetrati in jih imaš 2-3 mesece. Gledali so me debelo seveda brez besed in tudi tisto njihovo hvaljenje da zaslužijo dovolj, zakaj pa vztrajajo potem v službah nižjega ranga. Če je zaslužek tako bajen.
Kakšen bo tvoj komentar- upam da ne klasičen

pridružujem se tvojemu mnenju. Tudi mene so poskušali prepričati, ampak saj znam računat. Že v osnovni šoli so me toliko naučili. Njihov izračun je bil takšen (že kar nekaj let nazaj), da naj bi vsak član v drevesu v njihovi trgovini vsak mesec nakupil za 20000 sit wc papirjev in čistil. Pa me res zanima kdo toliko da za koncentrate vsak mesec, ki zdržijo 2-3 mesece. Pranje možganov tistim, ki jih itak nimajo.

Izračunaj si tvoji nakupi mesečno x 0.3 x 12 mesecev.Če ti bo uspelo boš prišla do zanimive številke;ki jo zdaj letno puščaš trgovcem,pa še fajn se ti zdi…

New Report

Close