Najdi forum

Splash Forum Politični čvek LESTVICA POLITIKOV

LESTVICA POLITIKOV

Na prvem mestu Danilo Türk,
na drugem Mitja Gaspari,
tretji je Borut Pahor,
četrti Zoran Janković,
na petem mestu Janez Drnovšek.

Socialni demokrati so presegli zavidljivo mejo 30 odstotkov podpore.
SDS 18,5 odstotkov.

Lepo, mi dopade.

Častno 18. mesto gre Janezu Janši. Huuuura!

Res ne vem kaj čakajo v SD, da ne prevzamejo oblasti!?!?!

Tudi jaz sem nestrpen, ker se mi že toži po boljših časih, ko se bosta cedila med in mleko…

Pa ne da se Pahorju tresjo hlače??????? Ne verjemem, on je ja tako lep… Kdo je že rekel, da se iz fitnesa ne da voditi države?

Kaj misliš, kaj čakajo? Volitve.

Verjamem, verjamem mml, da si postal nestrpen. In da imaš Revoza in tekočega traka že dovolj. Človeku se enkrat res upre. Pa če si še tako mečeš pesek v oči. Na koncu ugotoviš, da tistih 500 EUR še zdaleč ni 1.000 in da to res ni med in mleko.

Upravičeno si nestrpen.

zakaj bi popravljal napake nekoga drugega, jih bo ko bo in če bo prišel na oblast.

kaj ima veze da je lep, v končni fazi pa saj rabimo lepe in uglajene predstavnike države, kajne.

Barbika mora bit, važno da je lep, pamet in sposobnost je drugotnega pomena. Pa še koruznik je, pa kaj saj ni desničar, za leve je to moralno:-)

Kdo je že včeraj rekel, da poleg maske, pedikure in manikure nič drugega ne premore?

Sej kaj drugega tud ne rabi.Vseskozi je med najbolj priljubljenimi politiki, pa pravzaprav nobeden ne ve zakaj. Ali je sprejel kak zakon, ki je všeč vsem tistim ali kaj!!??

Ponavadi politike ocenjujemo na podlagi njihovega dela, če je pa ličenje, pedikura in manikura delo pol sm pa js picikl:-) (Za ene vsekakor je delo in vir preživetja, ne pa za politika)

Pa kaj je vam moškim, da tako množično pišete, da je Pahor lep? Res tako občudujete njegovo zunanjost? Jaz sem ženska in meni se sploh ne zdi lep.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Moški ne pišemo o lepoti, temveč o črvivosti. Problem je, da si ti verjetno blondinka in ne znaš brati med vrsticami…

Blondinka sem, to drži, vendar pa znam brati in toliko nakladanja o moški lepoti … Ne vem, zamislite se nad seboj in svojimi latentno-homoseksualnimi izjavami.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Od srca sem se nasmejal, res ti branje med vrsticami ne gre od rok…

Dej se mavo potrudi boš vidva da gre!

lep ali nelep, uglajen ali črvil,poročen ali koruznik, dejstvo je da mu podpora raste in le to je pomembno.

Dejstvo je tudi, da rastoča podpora eno leto pred volitvami nič ne pomeni.

Natanko tako.Peterle je pred enim letom imel po vseh raziskavah vse šanse, da postane novi predsednik Slovenije.

Eni so pač preveč navijaški in to jim je malo zameglilo presojo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hja, Peterle je imel vse šanse da zmaga, dokler ga niso povezali z vlado in JJ, ki ga je tako očitno favoriziral.

ja dober pokazatelj, so bile tele volitve.

iz zgodovine pa:

Franc Šetinc, tako mirno je deloval
pa streljal je rad…..finte
pa tako podučno je deloval…

radi smo ga imeli.

Ja, ja. Oh, pa tko prijazen. Kaj čmo. Ah.

Kaj pa Potratova Majdka? No mislm, joj, no ja, seveda, ja, ja.

Verjamem, verjamem mml, da si postal nestrpen. In da imaš Revoza in tekočega traka že dovolj. Človeku se enkrat res upre. Pa če si še tako mečeš pesek v oči. Na koncu ugotoviš, da tistih 500 EUR še zdaleč ni 1.000 in da to res ni med in mleko.

Upravičeno si nestrpen.[/quote]

Vrabček zate pa tako velja, da se v bodočem medinmlekovskem režimu ne bo nič spremenilo. Še naprej boš drgnila z metlo. Edino, če ti bodo dali novo čeprav po moje še te ne zaslužiš. Vendar za posebne dosežke pri SD malo zamižijo..

frančišek, dont worry, če si peder, še ne pomen, da se boš cvrl v peklu, sam žgal te pa bojo … od udzad :))

Ha, ha, ha ….Ti že veš.

Frutek ne vm ki s zej ti pedre nejdo…

franček. A s ti tud v notr pado. Hudoooooooooooo!!! A boli?

New Report

Close