Let v Vietnam (Ho Chi Minh)

Na http://www.sta-lj.com je karta do Ho Chi Minh-a 685 USD za polet iz Brnika!

jaz mislim, da ne. najbolje pa bo, da greš v turistično agencijo, vprašaš koliko je karta za Tajsko in koliko za Vietnam in boš pač primerjal cene in ugotovil kaj se ti bolj splača. mislim pa, da staneta karti približno enako. takšne so vsaj moje izkušnje. mislim, da je predaleč potovat do Vietnama iz Tajske, če nimaš namena ostat tam nekaj časa (na Tajskem). pot je namreč kar dolga- Bangkok-Kambodža-vietnam. kar4 nekaj dni. ker tudi, če je karta 10-15.000 sit dražja se mi zdi, da je boljše vzeti varianto direkt do Vietnama. jaz ti priporočam , da greš v poslovalnico Lufthanse in se pozanimaš.
če boš izvedel kaj novega mi prosim javi.
Hvala

no jst sem zdele v phnom penhu kambodia. letalo air france lj-cdg(pariz)- ho chi minh brez popusta 192.000, n z popustom (pod 25let) 163.000. probi po agencijah (tango, tirtour..)
odvisno koliko casa imas ampak ce dobis let do hanoja in gres od zgoraj nazdol tut ni slabo, meje med vietnamom in kambodio po vodi gres na dvo dnevno turo organizirno pri agetnu v saigonu in potem pod mejo doc mai al neki od tam te peljeo skoraj cel dan do phnom penha. druga varijata pa so bumpy roads ce gres po cesti sgn-pn.pnh. to je to zaenkrat aja pa se ful vroce je ….
lp
damjan
Med drugo svetovno vojno je bil Ho Ši Minh agent OSS, ki je kasneje nemoteno postal agent Centralne obveščevalne agencije (CIA).
Glavni poudarek CIE v Vietnamu in vsej jugovzhodni Aziji je bil vedno posel z drogami, zlasti s heroinom.
V intervjuju z Jeffom Rensejem leta 2003 je veliki Eustace Mullins potrdil: »Roosevelt je začel vietnamsko vojno, ker je bil Ho Ši Min njegov glavni agent v jugovzhodni Aziji, in seveda je Delanovo bogastvo izviralo od njegovega dedka Warrena Delana in trgovine z opijem v Hongkongu … Roosevelt je vztrajal, da so bila Ho Ši Minhova poročila iz jugovzhodne Azije vsak dan, ko so prispela, položena na njegovo mizo. To je bila glavna prioriteta. Bojeval se je v vojni proti Hitlerju in fašistom, toda glavna prioriteta je bil Ho Ši Min zaradi drog. Ti ljudje vedno VEDO, kaj počnejo, vendar ne marajo drugim ljudem POVESTI, kaj počnejo, in ne želijo, da bi drugi ljudje IZVEDELI, kaj počnejo … [Vse se vrti okoli] DROGE IN DENARJA.«