Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Letališče Jožeta Pučnika

Letališče Jožeta Pučnika

Meni je pa prav vseeno, kako se imenuje letališče. A ni mi vseeno, kako vlada vodi državo.

Bedarija, pa kdor koli je že na oblasti.

lp

Hehe, se strinjam. Pučnika cenim. Toda neekonomično se mi zdi za Brnik (ali Aerodrom Ljubljana) uvajati novo ime.

Koliko bo zdaj šlo samo časa za nepotrebna dokazovanja obeh strani. Pa papirja. Pa živcev. Pa energije.

Janez se je trudil biti politik, ki bo naredil napredek (reforme, ipd), ker pa to ni uspelo, je postal to, kar zna biti najboljše – Janez Janša; človek preteklosti.

Hm, glede na to, da so na albasti, bi človek mislil, da so že preboleli kompleks manjvrednosti.

Avione pa kar po ministrih poimenovat – DC Podobnik, MIG Bručan …

Sem absolutno proti preimenovanju.

Če pa že res mora biti ime, potem pa edino in zgolj letališče Edvarda Rusjana ali pa Bratov Rusjan.

http://www.edvard-rusjan.it/russlo.html

Dajem na glasovanje in lahko potem sesatvimo peticijo, če nas bo dovolj ;)))))

Me prav zanima, koliko tujcev bo to znalo prav napisati, kaj šele izgovoriti 🙂

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Jože Pučnik rahlo vetrovno 3C….Air Ways Jansha all departures deleted

ali pa…

Potujte z Air Ways Jansha! Vsi odhodi z Jožeta Pučnika!

Hudo…tale slogan bi lohk za kako potovalno agencijo prodal

Zu ne znate drugega kot pljuvati po ljudeh.

Tako vlado je večina izvolila – tako pač deluje sistem. In roko na srce, ta vlada je naredila marsikaj dobrega. Je pa res, da vsak, ki dela, kdaj naredi napako, tako tudi vlada. Najlažje je nič narediti – te ne more nihče za nič kriviti.

Predno pa ste se spustili v debato o g. Pučniku, bi bilo pametno, da vsaj veste, o kom govorite – se vam ne zdi?

Zavrniti dober predlog, zato ker je to ideja vlade, ki je ne podpirate?

Ob poznavanju prizadevanj g. Pučnika verjetno nihče ne ostene ravnodušen in se strinja, da ga je nekje res potrebno omeniti. Ne vem pa, če je ravno letališče primerna ustanova.

Če ni drugega, pa naj bo letališče.

Ah daj no Anja, koliko si pa ti stara ?
Ne mores poimenovat letalisca po nekom, ki pomeni nekaj samo pescici Slovencev. To je totalen absurd.

Kacina sicer ne maram, ampak je lepo povedal. Tudi po moje se Pučnik zdajle v grobu obrača. Popolna zloraba njegovega imena.

Ja, v nekem drugem tisočletju je bilo poimenovanje po politikih precej običajno.
Prav tako je jasna korelacija med vrsto režima in priljubljenostjo tovrstnih poimenovanj – v tem pogledu odločitev naše vlade ne more biti nobeno presenečenje.

No, nekateri so pred in med volitvami hoteli spremembe in zdaj imamo res obup.
Vse niso slabe, je pa veliko idiotskih.
Če mi prijatelj iz ZDA telefonira, da prileti na Brnik, lahko izgovori ime letališča. Zdaj si bo pa jezik zlomil, preden bo skupaj spacal Džose Paknik.

Prijatelj iz Amerike naj izkaže malo spoštovanja do svojega slovenskega prijatelja in naj se nauči izgovoriti: Jože Pučnik. Če je resnični prijatelj, mu ne bo težko izkazati majhne pozornosti v tvoje veliko zadovoljstvo.

Nikakor pa ni nujno, da bi se moral prav vsak amerikanček strinjat s prav vsem, kar sprejme NAŠA vlada, pa naj bo ta leva ali desna.

Iščem servete za piknik. Rad bi take, s pučnikovim profilom. Bi se to kje dobilo?

Pa Zver kot minister mi je tud všeč…zakaj ne bi bila kakšna prenovljena osnova šola Zverinska osnovna šola!

Servet nisem našel, imaš pa takšne krožnike za tamale….ko vse pojedo, se jim za nagrado prikaže ksiht. Namesto Vlakca Tomažka-ksiht Pučnika.

Saj je jasno, da Punčnik ni bil izbran kot veliki osamosvojitelj, temveč kot ustanovitelj SDS. Da malo pokažejo mišice. Ko se bo zamenjala vlada, bo ime odletelo kot gumb od hlač. Mogoče bo pa letališče Janeza Drnovška, haha. Mater, bi jim privoščila!

Kje pa delas? Na Jozetu Pucniku 🙂 hahahaha in padem dol..

ok za slovecke ce jim to zlo velik pomen prou…ma kaj pa vsi kitajski in drugi tujci…me je groza pomislit,kako bodo izgovarjal bo grozoto:)

Mimogrede, poimenovanje je predlagala vlada na POBUDO uprave letališča. Ja, točno tako.

Ja in takole mimogrede – upravo letališča je nastavil kdo?

ti si mi pravi demokrat, ja …pojdi raje v cirkus, boš nasmejal mnoge…

hehe, kak je fajn zavajat ljudi, a ne
uprava je res dala pobudo, da bi letališče poimenovali po nekom, niso pa oni predlagali Pučnika.

Ne me narobe razumet. Mislim, da je bil Jože Pučnik za slovence eden od pomembnejših ljudi in se mi je prav obračalo, ko ob njegovi smrti v parlamentu poslanci niso hoteli pokazati toliko človečnosti in pietete, da bi njegov spomin obeležili z bedastim izgovarjanjem na pravilnik, se mi pa ne zdi prava oseba za poimenovanje letališča. še jože plečnik bi mi bil bolj ustrezen.

In smo spet pri teorijah zarote. Infantilno.

hehe, kak je fajn zavajat ljudi, a ne
uprava je res dala pobudo, da bi letališče poimenovali po nekom, niso pa oni predlagali Pučnika.

Ne me narobe razumet. Mislim, da je bil Jože Pučnik za slovence eden od pomembnejših ljudi in se mi je prav obračalo, ko ob njegovi smrti v parlamentu poslanci niso hoteli pokazati toliko človečnosti in pietete, da bi njegov spomin obeležili z bedastim izgovarjanjem na pravilnik, se mi pa ne zdi prava oseba za poimenovanje letališča. še jože plečnik bi mi bil bolj ustrezen.[/quote]

No, premnogi komentarji pravijo, kaj ta vlada nekaj spreminja ime letališča, saj je to nepotrebno. Spreminja ga, ker je pobudo dalo letališče samo, če lahko tako personaliziram.

New Report

Close