Letališče Jožeta Pučnika
Sem absolutno proti preimenovanju.
Če pa že res mora biti ime, potem pa edino in zgolj letališče Edvarda Rusjana ali pa Bratov Rusjan.
http://www.edvard-rusjan.it/russlo.html
Dajem na glasovanje in lahko potem sesatvimo peticijo, če nas bo dovolj ;)))))
Zu ne znate drugega kot pljuvati po ljudeh.
Tako vlado je večina izvolila – tako pač deluje sistem. In roko na srce, ta vlada je naredila marsikaj dobrega. Je pa res, da vsak, ki dela, kdaj naredi napako, tako tudi vlada. Najlažje je nič narediti – te ne more nihče za nič kriviti.
Predno pa ste se spustili v debato o g. Pučniku, bi bilo pametno, da vsaj veste, o kom govorite – se vam ne zdi?
Zavrniti dober predlog, zato ker je to ideja vlade, ki je ne podpirate?
Ob poznavanju prizadevanj g. Pučnika verjetno nihče ne ostene ravnodušen in se strinja, da ga je nekje res potrebno omeniti. Ne vem pa, če je ravno letališče primerna ustanova.
Če ni drugega, pa naj bo letališče.
Prijatelj iz Amerike naj izkaže malo spoštovanja do svojega slovenskega prijatelja in naj se nauči izgovoriti: Jože Pučnik. Če je resnični prijatelj, mu ne bo težko izkazati majhne pozornosti v tvoje veliko zadovoljstvo.
Nikakor pa ni nujno, da bi se moral prav vsak amerikanček strinjat s prav vsem, kar sprejme NAŠA vlada, pa naj bo ta leva ali desna.
hehe, kak je fajn zavajat ljudi, a ne
uprava je res dala pobudo, da bi letališče poimenovali po nekom, niso pa oni predlagali Pučnika.
Ne me narobe razumet. Mislim, da je bil Jože Pučnik za slovence eden od pomembnejših ljudi in se mi je prav obračalo, ko ob njegovi smrti v parlamentu poslanci niso hoteli pokazati toliko človečnosti in pietete, da bi njegov spomin obeležili z bedastim izgovarjanjem na pravilnik, se mi pa ne zdi prava oseba za poimenovanje letališča. še jože plečnik bi mi bil bolj ustrezen.
hehe, kak je fajn zavajat ljudi, a ne
uprava je res dala pobudo, da bi letališče poimenovali po nekom, niso pa oni predlagali Pučnika.
Ne me narobe razumet. Mislim, da je bil Jože Pučnik za slovence eden od pomembnejših ljudi in se mi je prav obračalo, ko ob njegovi smrti v parlamentu poslanci niso hoteli pokazati toliko človečnosti in pietete, da bi njegov spomin obeležili z bedastim izgovarjanjem na pravilnik, se mi pa ne zdi prava oseba za poimenovanje letališča. še jože plečnik bi mi bil bolj ustrezen.[/quote]
No, premnogi komentarji pravijo, kaj ta vlada nekaj spreminja ime letališča, saj je to nepotrebno. Spreminja ga, ker je pobudo dalo letališče samo, če lahko tako personaliziram.