Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Letališče Jožeta Pučnika

Letališče Jožeta Pučnika

Predlagam, da se letališče poimenuje po klavcu, ki je ukazal masaker Slovencev leta 1945 v Kočevskem Rogu. Komuniste nazaj na polno oblast in prikrito hlapčevanje Srbiji zamenjati spet z odkritim, Cerkev ukiniti duhovnike vse pozapreti kot pedofile. Tako bodo jugo nostalgiki zadovoljni in Slovenija bo počasi postala normalna dežela.

Jaz pa predlagam, da bi take osebke kot si ti bio potrebno pregledati in ugotoviti ali si “čisto zdrav-a” in odrediti zdravljenje. Glede na tvoje večkratne verbalne izpade na tem forumu, se človek upravičeno zboji za svojo varnost. Saj je znano, da so ljudje, ki na tak način skušajo “komunicirati” (če temu lahko rečeš komuniciranje) ne samo verbalno nasilni, temveč tudi fizično. Upam, da ne živim kje v tvoji bližini. Bi me bilo upravičeno strah.

Tudi o tem bi se dalo pogovorjati, koga bi bilo treba pregledati. Zagotovo jugonostalgika, tistega ki ne mara svoje domovine, ki podpira splav, ki zatira ali podpira zatiranje drugače mislečih…. Visoko se ceniš, ko za sebe misliš da nimaš izpadov in da nisi potreben(na) pregleda glave. Verbalni izpadi so od svetilnika do tebe.

benaflek, tablete vzemi… a si pozabil?
“Slišiš” napisane besede, privide imaš, paranojo očitno tudi …

Benaflek, jaz pa predlagam, da se letališče poimenuje po domobranskemu klavcu, Francu Fraklju – PETRU SKALARJU. Pa še z “unga” konca je menda zblizu doma.

Cerkev, pa ni treba ukiniti, pa tudi vse duhovnike ne pozapret, zaradi nekaj pedofilov. Naj se pa cerkveni dostojanstveniki brigajo za poučevanje VERE, kot jo je učil JEZUS, ne pa se vtikati v politiko. Za pedofile med njim, pa naj poskrbijo in jih kaznujejo, ne pa jih prikrivat.

Pa takih kot si ti, se naj izogibajo, ker jim delate sramoto.

Ne vem, kje je zate “un konc”, ampak Frakelj je bil doma iz Dražgoš.
Zanimivo naključje, kajne?

Ne zamert če je že kdo predlagal ker nisem vsega bral. Moj predlog je Letališče Ljubljana Strojan.
Zakaj?
O njihovi kalvariji so pisali časopisi po celem svetu, kar pomeni da bo veliko več tujcev vedelo kje so pristali kot da jih mučijo s Pučnikom!
BRUHAT kar počnejo prasci katerih so polna usta pomladi. Nismo v kameni dobi nepismenih butlov za kar nas ta oblast ima. Ali pač ker se našim tovrstnim izbruhom po forumih, blogih in še kje na široko režijo in se jim ni za bat da ne bi srečni, zdravi in predvsem bogati dočakali jesen življenja! Velike ovce smo ker nismo enotni in bentimo samo za tipkovnicami. MEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Z besed k dejanjem. Jeseni 2008 na volitve kjer boš lahko volil koze , ovce , vole… Nato pa odpri temo v kateri boš kritiziral vlado katere že koli barve bo.Isto sranje drugo pakovanje.

Mirko,

vem, da je iz Dražgoš. Za mene so Dražgoše, “un konc”, nisem s tistega konca. :-))

==== “Zanimivo naključje, Kajne?” ====, si zapisal. Zanimivo, ja.:-))

Benaflek, noče o Fraklju, Petru Skalarju, napisati nič.

Mirko, nekje si zapisal, da ti ni škoda prostega časa za brskasnje po knjigah, še zlasti ne, tistih zgodovinskih. Napisal si tudi, da nisi obremenjen s preteklimi dogodki.

No, napiši kaj lepega o Fraklju, jaz ne vem nič lepega, saj smo se ga takrat, zelo zelo bali. Tudi iz knjig, nisem prebrala nič kaj lepega.

Kadar bom imela čas, bom o Fraklju pisala na temi: “Kako to”, kjer čakam benaflekov odgovor. Pa zgleda, da je slep in glug.

Jutri bojo pa baje na seji vlade preimenovali Prešernov trg v Trg Urške Jebačovnik

Je že vedla zakaj ti je dala košarico.

Se ji že ni splačalo.

Namesto,da bi ga poimenovali po kakem narodnem heroju.

A to pa lahko verjameš?

http://www.ijpucnik.si/o_institutu/predstavitev_ijp

ja janja moje mnenje je da si pa res ti ena beketajoča ovca, ironično pa to očitaš drugim. zame je ta oseba en navadni belogardistični iz6meček in narodni izdajalec.slovenija pa ni vredna nič saj to ni pravna država in je če mene prašaš ena razpadajoča tvorba ki je tako na koncu in na dnu da se evropa križa ker bomo predcedovali za kozlat je vse kar se tikaj dogaja.

Menda ima Pucnik zdaj nov terminal, sengenski.

Skratka, upam, da bo naslednja oblast zamenjala naziv letalisca. In da bomo zdaj vsake stiri leta menjavali naziv letalisce. Ker smo tako ali tako blazni, ker nimamo zgodovine, ker jo vsakih deset let spreminjamo. Ker vsaka generacija zna neko drugo zgodovino.

Seveda niso mogli najti cloveka, ki bi bil malo sirse sprejemljiv. Srbi so letalisce poimenovali Nikola Tesla in nihce ni imel nic proti. Proti tem poimenovanju pa je bilo krepko preko 50 odstotkov ljudi. Ampak komu mar. Dokler si na oblasti, lahko pocnes, kar hoces.

Vsi so isti.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Pučnik je lepo živel v Nemčiji,ko je zavohal priliko,je prišel v Slovenijo!Mi smo zgradili moderno Slovenijo ne pa taki ki so živeli na tujem.!!

New Report

Close