Letališče Venice – Treviso

Pozdravljeni!
Čez nekaj dni gremo v Barcelono, letimo iz Benetk. Zanima me, če mogoče kdo ve ali je priporočljivo, da se parking na letališču rezervira že pred prihodom?
Ceno in ostalo sem našla, zanima me le informacija iz prve roke glede parkiranja.
Če pa ima kdo še kakšen nasvet glede Barcelone, se tudi priporočam.:) Vodnik imam, nekaj sem prebrala na forumih, ampak informacije iz prve roke so najboljše.
Lep, čeprav deževen dan!!
V.
Ne rabi rezervirat. Imaš pokrito garažo in park plac, odvisno za kaj se odločiš.
Predlagam da najdeš parkirišče Marco polo, kjer imajo znatno manjšo ceno parkiranja.
Je v neposredni bližini letališča in oni te tudi peljejo na letališče in te tudi pridejo iskat.
Oglej si tole stran
[www.marcopolo2002.com]
Pravočasno zavij na ta parking, ker parkiranje na letališkem oarkingu je res drago.

Živjo. Lih včeri sem prišel iz Marco polota-sem šel sestro iskat ki živi v Barceloni. Jaz ti svetujem da parkiraš tukaj http://www.brusutti.com/Default.aspx?lang=2 . Na letališče te peljejo z busam in prav tako te tudi pridejo iskat. Priporočam ti, da rezerviraš preko neta, ker so zasedeni na veliko.
Tukaj je link za rezervacijo:
http://www.brusutti.com/Default.aspx?tab=497
Tukaj pa cene: http://www.brusutti.com/Default.aspx?tab=495
Glede Barcelone: Nonstop pazi na osebne stvari, ker niti ne veš kdaj ti zmaknejo kaj

Ta parking bo pa malo daleč za let iz Trevisa Venecija ima dva letališča in sicer Marco Polo in Treviso. Gornji parking je kakor vidim za letališče Marco Polo.
Poglej njihovo stran. Če se dobro spomnem stane parking na rjavi coni okoli 6€ na dan. Lahko tudi preko spleta rezerviraš.
http://www.marcopolopark.it/ParcheggiAeroportoTreviso/MappaTSF/tabid/89/language/it-IT/Default.aspx

Takole. Marco polo je letališče. Ko se pelješ iz naše strani in ko prideš na cilj, bi na letališče morala zaviti na levo. Pelješ se morda 1. km naprej in tam je parkirišče kjer se imenuje enako kot letališče.Oni poskrbijo za prevoz na letališče in nazaj. Treviso je pa popolnoma druga zadeva.
Takole. Marco polo je letališče. Ko se pelješ iz naše strani in ko prideš na cilj, bi na letališče morala zaviti na levo. Pelješ se morda 1. km naprej in tam je parkirišče kjer se imenuje enako kot letališče.Oni poskrbijo za prevoz na letališče in nazaj. Treviso je pa popolnoma druga zadeva.[/quote]
To je komentar enega iz foruma.
vilid
V bližini letališča se nahajata dve parkirišči, kjer je parkiranje cenejše. Poskusi malo pregledat njihove internetne strani. Marco polo 2002 je cca 1 km od letališče – oni te brezplačno odpeljejo in pridejo iskat. Mislim, da so jih tudi na forumu ze pohvalili.
marco polo 2002 in Brusutti

Še boljše je lastno raziskovanje in odkrivanje novih krajev. Vsaj zame.
Ali pa če mi nekdo, ki ga poznam in vem, kakšne stvari ga zanimajo, reče, tole bi blo pa mogoče fajn pogledat.
Z anonimnimi “informacijami iz prve roke” si nimam kaj pomagat, kaj pa vem, kaj tiste ljudi zanima, kakšne stvari si hodijo ogledovat.
Taglavne turistične znamenitosti so pa itak vrisane na zemljevidih, ki jih dobiš zastonj v vsakem mestu v turističnih birojih, hotelskih recepcijah in še kje.

Torej, najprej se izjasni, ali letiš iz letališča Venice – Marco Polo – ali iz Venice – Treviso. Ker to sta dve popolnoma različni letališči!!! Marco polo je zelo veliko letališče, Treviso verjetno še manjše kot Brnik. In narazen sta cca. 20 ali še kaj več km.
Jaz sem v Barcelono letela iz Trevisa, imajo parkirišče,k iga ni bilo treba rezervirati, je pa bilo kar polno, ko sem prišla. Ampak se je našel prostor. Za ceno nimam pojma, verjetno piše na spletni strani.
Barcelona je super, jaz sem bila tam slab teden, tako da sem zelo na easy vse skupaj vzela. Dopoldne sem v glavnem preživela na plaži, ob morju (sem imela srečo, da sem zelo bllizu stanovala), popoldne pa naokoli. Lonely Planet v roke, en večer prej sem si malo prebrala, kaj bi me zanimalo, pa sem šla naokoli.
V glavnem vse s podzemno.
Je pa bilo takret za crknit vroče – zato se tudi nisem prav pretegnila z ogledi
Takole. Marco polo je letališče. Ko se pelješ iz naše strani in ko prideš na cilj, bi na letališče morala zaviti na levo. Pelješ se morda 1. km naprej in tam je parkirišče kjer se imenuje enako kot letališče.Oni poskrbijo za prevoz na letališče in nazaj. Treviso je pa popolnoma druga zadeva.[/quote]
Vilid brez zamere vendar to ne drži. Letališče Benetke ima dva letališča. Eno je Marco Polo in se nahaja v Mestrah, drugo je Treviso. To je isto letališče na dveh destinacijah. Kot avtorica navaja v naslovu ona leti iz letališča Venice Treviso torej ji informacije za Marco Polo nič ne pomagajo.

Mi letimo z Ryanair-om, iz Benetk (Treviso), hotel pa smo izbrali tale:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187497-d667888-Reviews-Residencia_Erasmus_Gracia-Barcelona_Catalonia.html
Pri hotelu smo gledali predvsem to, je v bližini podzemna železnica.
Lp, V.

Mi smo prejšnji teden leteli iz Trevisa v Barcelono in ni potrebno rezervirati. Je pa fajn tako majhno letališče, manjše od Brnika in imaš parking čisto zraven, tako da ne hodiš daleč naokrog. Pazite, ko se boste peljali po AC, da ne boste zgrešili izvoza in da ne boste zavili proti Maro Polu. To letališče je čisto blizu mesta Treviso, na JZ mesta.
Cena za 5 dni je bila nekaj manj kot 50 EUR. Parkirišče A je pokrito in malce dražje, B čisto zraven stavbe in ni pokrito, C in D pa sta malce naprej, mi smo parkirali na B.