Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letalo- vrečka zip?

Letalo- vrečka zip?

Ali lahko v drogeriji kupim neko vrečko z zipom, kamor bi dala kozmetiko, za ročno prtljago za na avion?

Je to kaka posebna vrečka ali navadna, ki se uporablja v gospodinjstvu? Deodorant lahko dam v ročno prtljago? Ker si glih ne predstavljam da ga ne bi imela s seboj, prav tako zobno ščetko Imela bom samo ročno prtljago za potrebe 3 dnevnega potovanja z letalom nizkocenovnega ponudnika.

Hvala lepa

Jaz vedno vzamem kar eno v kuhinji. S temi vreckami ne komlicirajo vec toliko se mi zdi.

Jaz sem tako zip vrečko kupila v Milerju, jih je več v kompletu in niso drage.

sem letela z ryanairom in sem imela maskaro, pa ni bila v vrečki. gospa, ki me je čekirala, je potegnila ven vrečko na zip, dala vanjo maskaro, brez komplikacij.

sicer je pa vsaka navadna vrečka na zip dobra, samo da je prozorna

ps: vrečko mi je dala zastonj.

malo pred čekiranjem, pa so jih prodajali na eni mizi

15 teh vrečk v Muellerju stane pribl. 1, 5 €. Uporabne so tudi za vse ostalo, za kar uporabljaš vrečke. Vanjo daš tekočine do 100 ml in kozmetiko, vključno z deodorantom. Ščetke pa ni potrebno.

Ne rabiš nujno vrečke na zip, jaz je nimam nikoli, pa je vedno ok. Navadna za gospodinjstvo je tudi čisto ok.

Ne, ni res – z Brnika ti bodo že skozi prste pogledali morda, iz Italije ( Benetke, Trevizo) ali pa drugod iz Evrope ( Frankfurt, Munchen, Zurich, Graz, Celovec), tudi nizkocenovci pa nikakor, sploh pa naprej na čezoceanskih letih ni šans, na druge celine – mora bit zip vrečka -se držijo predpisov in ti bodo upravileno rekli!

Zakaj misliš, da mora bit vrečka za zapret? pod tlakom v potniški kabini se stvari napihnejo, razširijo volumen embalaže, naprimer plastične stekleničke, tubiceki jo imaš v tej vrečki in je velika nevarnost, da poči, pa se razlije.Saj to je bistvo ne, ne pa da daš v neko prepognjeno navadno, s čimer nisi naredila nič. Ampak kaj, ko nekateri Slovenci ste vedno tako radi neke izjeme in se ne držite radi pravil, ker ste vedno radi nekaj posebnega! Tudi na letališčih – se vaš že na daleč opazi na šalterjih in pred rentgensko kontrolo osebne prtljage, predno sploh spregovorite.

Če daš kozmetiko v navadno prtljago, ne rabiš nobene vrečke. Ne vem zakaj je potrebno za kakšen dvo ali štiriurni let vzeti s seboj cel manikirni set in celoten kozmetični kovček.

New Report

Close