Letita ministra, ki sta šla v nos konkubini, tale pa ostaja…
Vredno ogleda in deljenja. Še z malo boljšo sliko in zvokom.
Ko niti ministrica @hovnik_sanja
niti vodja razpisne komisije ne ve, kaj je ključni namen 10,6 mio € vrednega razpisa za NVO-je.‼️
Hvala @AVrabic za spremljanje NK. 🙏 https://t.co/ywATPnbRIK pic.twitter.com/emk0VKQvHr
— Andrej Hoivik 🇸🇮 (@andrejhoivik) October 4, 2023
Ko bo tip dojel,zakaj ga ta baba ima bo konec. Ampak problem je, ker golob misli da je privlačn 35letnik, z mišicami in brez težav tam spodaj. Ko bo realno pogledal sebe, videl sivega, shiranega starčka mu bo jasno zakaj je toliko mlajša, postavna ženska z njim. Sicer ima obraz tako/tako ampak močno dvomim da se je noro zaljubila v shiranega sivega starca 😀 sicer tudi pametna ni, ima pa svoj namen. Slava, keš in teženje drugače mislečim na državni ravni.
Holob naj lepo vse domov pošlje in sam sebi, brez namena vlada. Pol bo vsaj zase lahko kakšen projekt speljal. Ne pa da kuha, pol pa ko skuha, niti sam svojega ne mata jesti. Da pa nekdo z aferami noče odstopiti, je pa to že stara kuhna, ki jo pač na drug način predstavljajo. In pol še taka oseba pogaja za drobiž plač od ljudi. Me zanima sedaj, kdo do novega leta posaniral kaj hitreje. Kot da se pogovarjajo o dvorišču, ki ga je potrebno pomesti. 😆😅🙃🙃🙃☺️☺️☺️
Anonimno 3673, 04.10.2023 ob 19:01
Vredno ogleda in deljenja. Še z malo boljšo sliko in zvokom.
Ko niti ministrica @hovnik_sanja
niti vodja razpisne komisije ne ve, kaj je ključni namen 10,6 mio € vrednega razpisa za NVO-je.‼️
Hvala @AVrabic za spremljanje NK. 🙏 https://t.co/ywATPnbRIK pic.twitter.com/emk0VKQvHr
— Andrej Hoivik 🇸🇮 (@andrejhoivik) October 4, 2023
čist vseen kaj konkubina misli, tale dva sta za odstrel. Zaradi očitnih nekompetenc in korupcije, ki smo jo videli
victoria894, 04.10.2023 ob 19:30
meh, se zdi, da bodo predčasne volitve, verjemite…strici iz ozadje niso zadovoljni kako se zadeve odvijajo, to, da bo neka starleta komandirala ne bodo dopuščali. počakajmo na razplete. najbrž sledijo kmalu, če so že tak pritisnili. ker en red pa tud mora bit .
Ampak je pa res zlata vredno, kako ena ženska celo vlado”vodi ” in to 35+ kar je po monovskih standardih samo za v grob. Ampak go tina go 🤣
Meni je pa čudno, da je desnica kar utihnila, se porazgubila. Sploh ni čutiti, da obstaja kakšna opozicija. Tako mlačno gleda na vse, kar si privoščijo levi. Narod je itak pasiven, hlapci, opozicija pa tiho. Tako si lahko privoščijo vedno več. Me ne bi začudilo, da bi padel kakšen predlog o razlastitvi ali obvezni oddaji nepremičnin ali kaj podobnega.
Švoh desnica, 04.10.2023 ob 21:33
Meni je pa čudno, da je desnica kar utihnila, se porazgubila. Sploh ni čutiti, da obstaja kakšna opozicija. Tako mlačno gleda na vse, kar si privoščijo levi. Narod je itak pasiven, hlapci, opozicija pa tiho. Tako si lahko privoščijo vedno več. Me ne bi začudilo, da bi padel kakšen predlog o razlastitvi ali obvezni oddaji nepremičnin ali kaj podobnega.
Ni čudno, če ima levica večino v parlamentu in na vseh ključnih položajih svoje ljudi, se pravi izbrance, čefurje in srbsko svojat.
Julij Cezar, 04.10.2023 ob 19:19
Res je…miniatra letita ker sta trn v peti gabrovi in niki kovac….sive eminence golobje vlade….zamislu si da si sef ministrstva delas pa po nareku tine gaber in nike kovac…dveh smrdljivih zabitih krul….ni cudno da ministri odhajajo
Točno tako. Enkrat imate pa le prav.