Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letjeti…

Letjeti…

… letjeti…
Helči, nekoč največja boječka na svetu, premaguje strahove.
Po prvem letu čez ocean, bo danes, če bo vreme zdržalo… letela z ultralahkim letalom… a la Sprevžko…

Držte mi pestke…

Cmokaaaaa…

Da mi novš na glavo cmoknlalalalalaalal…sam to te prosim…cmoka!!!
Če je pa fejst pilot…pa pridem zraven…no če je taprav dec…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hja, štirje drajverji bojo baje… alora, če si bojo upali naši veljaki it peljat, pole si bom pej tud jst… hihi…

Mal mi srček utripa že, ampak bo, vem da bom zmogla…. vse je treba enkrat probat…. je teku?

Papa

Je teku…smo probali…smo preživeli…jaz sem ti boš pa tudi…cmoka!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pa veliko sreče.

… da upecaš kakega fejst pilota.
:-)))

Hvala Žverči, za dobre želje… nimam pa takih namenov… sta mi Pufko in ljubimec glih zadosti… hehe… pa tud takih visokoletečih ciljev nimam…

cmoka

Hvala za vzpodbudo… se bom trudla tebe posnemat, hihi, kot vedno… moja vzornica Sončika… ;))))))) (lumpačka)

Kje?Kdaj?S kom?
In jaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bom tulu!!!!!!
:-)))))
Sp

Lumpačka…od danes naprej boš Sprevrženka…kajti tudi on ima ženo pa ljubico…ti si pa enaka…tiitititit…lumpa moja;))!

Kaj lažeš!
Jaz imam samo še ženo in dva otroka!
Tebi sem pa nemara ta prvi povedal,da me je pustila!
:-(((
Sp

hehe, tuki u Uašingtoni…. sej poznaš našga izdelovalca ultralahkih letal? sagurno de si že slišu zanj, sej je vodilni v svetu…. ?!

alora, drž pesti zdej še za vreme… ti pa kšn bot kej zrihtam, če si ne upaš tamgori u Beci…

čauči

Pozdravi Boscarola,sicer on mene ne pozna,ker nisva nikoli imela osebnih kontaktov!
Sp

moje sožalje…
…. ampak: upanje umre zadnje… mogoče se vrne, ko bo ugotovila kaj je izgubila…

papa… zdej pa letim nekam drgam prej ku u zrak…

cmoka

A greš….kakat?
hihihihihi
😉
Sp

:)))
oky…. te pozdravla nazaj…. :)))

papa

hehe, ne domov grem…. mogoče me pa res prime…
(rajš na tleh kukr u zraki) ;))))

papa

New Report

Close