Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letne gume

Letne gume

Pozdravljeni,
sem v dilemi, kupujem nove gume. V forumu avtomobilizem ni odziva.Dnevno naredim po avtocesti 150 km. Bridgeston turanza T005, se mi po testih zdijo glasne. Pri Michelin Primacy 4 in Continental Eco,… me moti poraba goriva .Mož pravi da Michelin, vulkanizer Bridgeston ali Uniroyal.Prosim svetujte.

A da te moti ponekod porab goriva in testi, ki koliko jih je toliko je različnih? Dostop do spleta očitno imaš, če prideš na mon, ne? Torej lahko piščeš, za kake razlike sploh gre recimo pri porabi goriva, ki se namerno slišijo velike za neumno čredo, pa sploh niso.

Tudi v glasnosti poišči koliko ti zaznaš razliko..😅 Al je raja tumasta kot kic, zato se samo prodaja in prodaja.

Ce delas veliko km po ac te naj raje skrbi obnasanje na mokri cesti,to05 so dobre gume ,so pa dobre tudi firestone ali iz srednjega razreda recimo nexen ali kumho

Ce delas veliko km po ac te naj raje skrbi obnasanje na mokri cesti,to05 so dobre gume ,so pa dobre tudi firestone ali iz srednjega razreda recimo nexen ali kumho

Imam Bridgeston zaradi dobrega oprijema. Pri nas so dostikrat mokre ceste in je fino da varno zabremzaš. O glasnosti pa pojma nimam, ne znam komentirat. Še nobenih nisem slišala.

Imam že tretje leto Bridgestone, ker se zelo dobro obnesejo na mokri podlagi, kvaliteta-cena zelo dobro razmerje.
Z Michelin sem bila zadovoljna, a samo v suhem, v dežju so bile katastrofa.
Pred leti sem imela tudi Uniroyal, bila zadovoljna, a za moje potrebe so bile predrage.

New Report

Close