Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek letos grdi ženski čevlji do amena

letos grdi ženski čevlji do amena

Pa kaj je to za eno modo letos? Čevlji izgledajo kot velike opeke na nogah. Debeli podplati, nizki, ortopedski, za stare mame in invalide.

kakšna slika, da vidimo kaj misliš?

Ne vem, kakšne misliš, a ženske niso več tako nore, da bi si uničevale noge z visokimi petami.

Zopet provociraš

Namen je zradirat zenskost. Poglej cunje, isti shit, mladina hodi vbtrenirkah in belih stumfih, se na letalo gredo taki kot so doma za stedilnikom. Obup.

A to misliš tiste “mokasine” iz usnja oz. umetnih materialov z debelimi kramparicami namesto podplatov?  Ogabni so, sploh za tiste ki imajo manjšo številko noge ker optično še pomanjšajo nogo.  Kot nekakšna kopita so.

To vam je kulturni vpliv sa juga. Ženska ne sme biti seksapilna…. Zato se ženskost načrtno radira, ja.

Kaj pa narašča? Uganite sami? Tam so surovi ljudje, moški je vse, ženska nič oziroma je tovarna frocov, zaprta med 4 stenami, da streže možu. Povsod pridih moške agresije…. Še avti so čedalje bolj robustni, stvari temne in fantovske…. Brez ustvarjalnosti, ker je v kali  zatrta. Zaciklan suženjski krog, bljaaak… ni čudno, da je naša civilizacija čedalje bolj odvratna.

Še zdej ne vem kakšni čevlji so to

Res so grdi in čisto nič ženstveni. Skoraj ne vem kaj obuti na krilo ali obleko sedaj, ko ni več čas za škornje in gležnjarje. Bele superge pri skoraj 50-ih?

Je pa to moda, ki bo minila. Enake čevlje smo že nosile (loaferke) pred kakšnimi 20-imi leti. Morda z malo manj glomaznimi podplati. Pa zdaj spet prihajajo v modo ozka krila do gležnjev. Že videno in nošeno pred 25 leti.

Ena stvar, ki je meni osebno še bolj grda kot loaferke, so jeans jakne. Une kratke. Celo srednjo šolo sem to nosila in ne dam več nase, ni šans.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10069, 18.03.2024 ob 13:01

To vam je kulturni vpliv sa juga. Ženska ne sme biti seksapilna…. Zato se ženskost načrtno radira, ja.

Kaj pa narašča? Uganite sami? Tam so surovi ljudje, moški je vse, ženska nič oziroma je tovarna frocov, zaprta med 4 stenami, da streže možu. Povsod pridih moške agresije…. Še avti so čedalje bolj robustni, stvari temne in fantovske…. Brez ustvarjalnosti, ker je v kali  zatrta. Zaciklan suženjski krog, bljaaak… ni čudno, da je naša civilizacija čedalje bolj odvratna.

Na katerem jugu se to radira zenstvenost?

Kamorkoli na jug pogledas, so zenske upedenane, velikokrat celo pretiravajo.

Kar zadeva pa cevlje, niso samo cevlji grozni, tudi vsa moda je grozna, da o materialih ne govorim! Iscem obleko, iscem bluzo, iscem sandale, vse  je bohseusmili in plastika!

Kakšni?  Kako fotko pripopaj. Ali pa opiši.

res neverjetno, da vsi sprašujemo za katere čevlje gre in avtor teme ne premore toliko,da bi vsaj na prošnje prilimal kakšno sliko, povezavo, če je že hotel razpravo in si vzel čas ,da odpre temo…

https://www.asos.com/women/shoes/loafers/cat/?cid=13692

S kakšnega juga, budalo?  Južnjakinje so ženstvene in nosijo štikle, ko grejo ven zvečer.

Modo kreirajo pedri, tu je problem.

Odlični so za dež 🙂 da voda prehitro ne pride v čevelj …

Kar zadeva pa cevlje, niso samo cevlji grozni, tudi vsa moda je grozna, da o materialih ne govorim! Iscem obleko, iscem bluzo, iscem sandale, vse  je bohseusmili in plastika!

Obleko in bluzo si lahko sama sesijes iz bombaza, lanu, volne. Je pa treba za to nekaj truda in vec denarja kot za plastiko. Ampak ve bi rade kakovost zastonj. Kakovost se nikoli ni bila zastonj.

Hahaha,kdo bo to na noge dal:) kramp

bruh  zate da te malo potolažim

sem rekel malo ne do končno.  prav imaš. in najhuj od vsega je da so  3x predragi za to nekakovost. za to sranje skup zlimano pofukano. to mene še bolj jezi, kot sam izgled.  še jaz sam iščem rešitev zase. za pofukane črne čevlje, se moram fukat neki. pa užas u 3 pičke materine.  ne znajo enih uredu, normalnih šuhov narest. niti aplina. včasih je bil peko in brovo, ki je delal za slovnesko vojsko.  ej kaki šuhi. pizda ej. debelo usnje, mehko, lepo, kakovostno, noter oblazinjeno, držabo obliko, lepe oblike,  mislim.   to zdaj pa bi najraje popizdil.   zdaj sem te malo potolažil.  zdaj pa k  drugi  resnici, žal.   verjetno si starejša kot lani. verjetno nisi ful v formi. verjetno imaš majn denarja kot lani. cene pa so višje. i nsi seveda opravičeno jezna.  ampak, ampak.  edina rešitev, jeto kar vam vedno govorim. sam osebe lahko spremeniš. če si predebal ,shujašaj. če si suha idi na uteži. če si telesno sexy idi po boljšo sluzbo.  če imaš neki denarja in neki relativno ok. zgledaš.  najdi nekoga, ki ti zna pomagat pri stilu. če imaš lezbika, umetnica stil, pol pač all starke in bulerje. to nosijo te pokveke. če si malo bolj dodelana, imaš rada moške, so ti moški sexy fajn, pol pa moraš pač imet stil ki je moškim privlačen. torej dolge noge, ozki boki, mala ritka, lepe joskice. sixpack.  kavbojke na korenček elastnan, slim fit. srajco, bluzco. čop.  uniformirano je nam moškim všeč, ki imamo radi luliko. športno elegantno. ne lezba eleganto.  široke hlače, spodaj,  neki ohlpano, to nam moškim starim nad 40, vklopi asociacijo na retardinao, mentalno moetno osebo. dovnov sindrom.  zakaj?  ja ker ko smo bili majhni, so take stvari nosili  mentalno zasotali otroci. tko pač je. jaz ti povem, kakor je.  saj se da kaj dobit.  če dobro zgledaš, iščeš moškega, pol ne rabiš veliko komplicirat. moški en gledamo v čevlje. moški gledamo v rit, široku hrbet, male joške, in lepe bele zobe. to gledamo moški. in ne gledamo make up in rdečih las. gledamo blond.

ne jamraj, 18.03.2024 ob 15:34

Obleko in bluzo si lahko sama sesijes iz bombaza, lanu, volne. Je pa treba za to nekaj truda in vec denarja kot za plastiko. Ampak ve bi rade kakovost zastonj. Kakovost se nikoli ni bila zastonj.

No ja, pozabila sem omeniti cotovje iz plastike. H&M. Karkoli sem pomerila je nekaj štrlelo. Neenaka izreza rokava, nabiranje gub na hrbtu, neenaka roba, suknjiča. Skratka šlampasto narejeno. Zara je 100× boljša.

Kje kupujete čevlje? Grdi so mi v CCC, grdi so mi v Humanicu, totalno slabe kvalitete v Deichmanu. Je kaj preko spleta vredno kupit?

Sem jih merila – da bi jih imela za dež. Pa mi niso ustrezali. Na srečo. 😉

Včasih grem v Mass, probam kakšne Rieker in jih potem na About you ali kje drugje naročim znižane. Iz Deichmana čevlji so pofl.

bruh, 18.03.2024 ob 15:20

https://www.asos.com/women/shoes/loafers/cat/?cid=13692

…to ni nova moda..kupila že 4 leta nazaj. Za nošnjo enkratni in lepi…

Eno je moda, drugo je pofl, ki pride v naše trgovine. Pa ne samo pri čevljih, tudi pri oblačilih. In očitno vsako sezono to kupujete. Vam še ni pridelal, da je bolje kupit neko kakovostno  “klasiko” po višji ceni, ki jo potem lahko nosite leta? Ali je res potrebno menjati obleke in obutev vsako sezono? Še vedno nosite nekaj kar vam diktirajo drugi čeprav vam ne pristaja in ni po vašem okusu? Pač če vam superge, mokasinke na obleko niso všeč, jih ne nosite. Ostanite pa toliko odprti, da druge ne sodite če ne delijo vašega okusa.

Neprijavljena, 18.03.2024 ob 18:08

Eno je moda, drugo je pofl, ki pride v naše trgovine. Pa ne samo pri čevljih, tudi pri oblačilih. In očitno vsako sezono to kupujete. Vam še ni pridelal, da je bolje kupit neko kakovostno  “klasiko” po višji ceni, ki jo potem lahko nosite leta? Ali je res potrebno menjati obleke in obutev vsako sezono? Še vedno nosite nekaj kar vam diktirajo drugi čeprav vam ne pristaja in ni po vašem okusu? Pač če vam superge, mokasinke na obleko niso všeč, jih ne nosite. Ostanite pa toliko odprti, da druge ne sodite če ne delijo vašega okusa.

Če mi je nekaj grdo, bom tudi zinila. Take it or leave it. Za pregovor, nisem toliko bogat, da bom kupoval škart robo, smo že slišali, hvala. Problem je, ker niti kvalitetnih cunj ni več za dobit. In ja, ti čevlji so mi odurni v božjo mater. Kot so grdi špičaki na sključeni 50+ let stari babi.

Meni so te ‘lauferke’ s tankim podplatom in malo pete cist lepe, smo jih nosili v 80, stil M. J. in smo jim rekli ‘koliđke’.

Ze par let nazaj sem kupila ene take, lani pa se ene z malo visjo peto, izjemno udobni in fajn cevlji.

New Report

Close