Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek letošnji dopust

letošnji dopust

No ker mi ni sama peljat, ker avto ni več tolk nov, sem se odločila da bom letos šla parkrat z busom do Portoroža , bom cel dan doli, malo v morje, pijačka in zvečer nazaj…

Tisti ki dobro poznate Portorož, koliko je glavna avtobusna oddaljena od obale?

Ful se veselim…hehe

To je predaleč, svetujem, da greš v kake topličke pa bo!

Kak odgovor,  bože mili, ..

Kako pa veš odkod se peljem…

Nemci se cele dneve fijakajo po cesti do morja..

Nabavi asistenco pa naj crkne. Če si avanturist ti ni panike, če obstane.

Jaz imam avto pa nisem najboljši, da bi šel sam in tam koga nagovarjal za klepet ali bil čuden. Če si nebi zelel družbe je itaq vsen če grem za rob ceste in tam sedim,hehe.

Naj ti uspe lepo poletje ti zelim

Ja kaj pa potem sprašuješ, če use veš! Če bi bila Slovenka s veliko začetnico bi s veseljem šla v topličke, pa se pal sprostila, tko boš pa pešačla od avtobusa ceu dopoldne! FUJ

Sploh primorka je fajn, sploh za une z avtom po ac. 😂☺️☺️☺️ s kolesom prej kam prideš časovno. Ker greš glih tja. Drgače po tekočem si prej v Porto, kokr sred Lj., iz konca na druzga. Drgače je bila avtobusna direkt v centru. In po takratnem, se bi loh že na busu nastanila za par ur, ker busi vozjo pogosto. Edin verjetn bi mogla kaj prtljqge doplačati. Drgače so itak zastoji in res, pejt na bicikl. Ali pa do prvega ribnika. Bo več od dneva

Busi vozjo pogosto, je šala z nastanitvijo. ☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
ideje374, 08.06.2025 ob 09:05

No ker mi ni sama peljat, ker avto ni več tolk nov, sem se odločila da bom letos šla parkrat z busom do Portoroža , bom cel dan doli, malo v morje, pijačka in zvečer nazaj…

Tisti ki dobro poznate Portorož, koliko je glavna avtobusna oddaljena od obale?

Ful se veselim…hehe

Super ideja. Lep dopust želim.

Joj deset komentarjev in nobenega odgovora na vprašanje. Avtorica: v Portorožu je vse blizu in na dosegu peš. Avtobusna postaja je čisto v centru in imaš par korakov do plaže. Ti se kar odpravi in prijetno čofotanje ti želim!

A med poletjem pa penzionisti ne zasedejo vseh avtobusov med vikendi do morja ali kako?

Jaz sem samo enkrat tako šla v nedeljo zgodaj zjutraj na postajo v Ljubljani in so mi rekli, do tja pa tja lahko peljemo, naprej pa ne. Ker je bilo vse polno (penzionistov).

Potem pa nikoli več nisem niti poskusila.

Ni vredno niti tistih 1,5 €.

Verjetno boš za bus dala manj kot za parking za cel dan in bencin.

Postaja je dobesedno čez cesto od glavne plaže.

A res nimaš niti toliko denarja prihranjenega, da bi si privoščila par dni dopusta na slovenski obali??? Da bi bila v kakšni sobici in lahko prespala?

Po celem Portorožu ima vmesne postaje. Glavna je na sredini mesta. Bk bilo dobro ce ves do kod bi rada da izstopiš in prevec ne hodiš.

Pa naj dajo več avtobusov na razpolago, sploh čez poletno sezono , če vse zasedajo penziči. Najstniki bi tudi radi šli do morja pa ne pridejo zraven…je to fer ? Ker na mlade se pa kar pozablja, nimajo še vsi izpita, avtomobilov, bi pa šli s prijatelji do morja…naj štopajo ? Se zdi , da se penziči rinejo na avtobus  iz razloga -ker je zastonj pa dajmo -, ne zato ker so tak željni morja.

New Report

Close