letošnji dopust
Sploh primorka je fajn, sploh za une z avtom po ac. s kolesom prej kam prideš časovno. Ker greš glih tja. Drgače po tekočem si prej v Porto, kokr sred Lj., iz konca na druzga. Drgače je bila avtobusna direkt v centru. In po takratnem, se bi loh že na busu nastanila za par ur, ker busi vozjo pogosto. Edin verjetn bi mogla kaj prtljqge doplačati. Drgače so itak zastoji in res, pejt na bicikl. Ali pa do prvega ribnika. Bo več od dneva
ideje374, 08.06.2025 ob 09:05
No ker mi ni sama peljat, ker avto ni več tolk nov, sem se odločila da bom letos šla parkrat z busom do Portoroža , bom cel dan doli, malo v morje, pijačka in zvečer nazaj…
Tisti ki dobro poznate Portorož, koliko je glavna avtobusna oddaljena od obale?
Ful se veselim…hehe
Super ideja. Lep dopust želim.
A med poletjem pa penzionisti ne zasedejo vseh avtobusov med vikendi do morja ali kako?
Jaz sem samo enkrat tako šla v nedeljo zgodaj zjutraj na postajo v Ljubljani in so mi rekli, do tja pa tja lahko peljemo, naprej pa ne. Ker je bilo vse polno (penzionistov).
Potem pa nikoli več nisem niti poskusila.
Ni vredno niti tistih 1,5 €.
Pa naj dajo več avtobusov na razpolago, sploh čez poletno sezono , če vse zasedajo penziči. Najstniki bi tudi radi šli do morja pa ne pridejo zraven…je to fer ? Ker na mlade se pa kar pozablja, nimajo še vsi izpita, avtomobilov, bi pa šli s prijatelji do morja…naj štopajo ? Se zdi , da se penziči rinejo na avtobus iz razloga -ker je zastonj pa dajmo -, ne zato ker so tak željni morja.